Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → kelborn3

Ότι θελήσει ο perv-sama! Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για msn να στις στείλω, γιατί θα πιαστώ και ήδη έχασα αρκετό χρόνο με το forum! Οπότε ιδού οι εικόνες, η μια είναι απλά resized και η άλλη resized με sharpen στις γωνίες, διάλεξε όποια σ' αρέσει![spoiler][IMG]http://img514.imageshack.us/img514/1184/gantz2.jpg[/IMG][/spoiler][spoiler][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/3598/gantz3.jpg[/IMG][/spoiler]Δεν είχα δει τι απεικόνιζε πάντως, αντάξια σου η εικόνα, αυτή πρέπει να είναι η Tae! Απ' όσο είχα δει η Kishimoto είναι η κλασική κοπέλα με περισσότερο μυαλό στα στήθη παρά στο κεφάλι και εμμονή στον φίλο του Kei (μου ξεφεύγει το όνομα) που την γράφει, κλασικότητες! :P Σου απάντησα εδώ γιατί μου έχει σχεδόν τελειώσει ο χώρος για τα pm btw! Καλός είσαι πάντως, όταν μου πετούσες σπόιλερ του στύλ tenryuubito punch ήταν καλά, δεν το περίμενα να με αποτρέψεις να διαβάσω το manga... οκ θα το ξανασκεφτώ λοιπόν!! :P Και από Naruto εμένα μ' αρέσουν σχεδόν όλοι οι δευτερεύοντες: jounins, hokages, akatsuki, sannins κλπ και από τις ομάδες πάω Shino, Hinata, Shikamaru, Neji, Gaara και Temari. Από το τρίο ενώ πιο πολύ απ' όλους πάω Sasuke, μετά Sakura εμφανισιακά πιο πολύ και Naruto τελευταίο, μόνο όταν ελευθερώνει το Kyuubi μου άρεσε ιδιαίτερα, ειδικά το 4tails!
Sep 07 2009 22:33
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Sorry 2 post kwlo net xd
Sep 07 2009 22:03
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ωπα και σετακι σασουκε. ομολογω οτι αυτο ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμενα αλλα οπως λεω καθε μερα 3 φορες τη μερα (πρωι, μεσημερι, βραδυ) σε ενα παιδι, ο καθενας με τα γουστα του. λοιπον τωρα που τελειωσες και τον ναρουτο μηπως αναγκαστηκες να αναθεωρησεις για καποια πραγματα? [quote=Zoro;336215]περί Naruto ελπίζω σύντομα να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη λοιπόν, αν και από το λίγο που έχω δει έχω καταλάβει τα εξής: [B]Μάχες:[/B] [I]Naruto>OP[/I] ,με στρατηγική και πιο πολύ τακτική από το τυπικό "δεν πέφτω γιατί δεν θέλω, όσο κι αν μας μαμάνε και εμφανίζονται ανύπαρκτα φρούτα!"... τα τελευταία eps του OP βέβαια το διέψευσαν αυτό, αλλά μιλάω για την συνολική πρόοδό του ως τώρα. :P [B]Φαντασία: [/B][I]OP>Naruto[/I], έχουμε συνεχώς αλλαγές σκηνικών και απίστευτα σενάρια, εκεί OP is king imo (Skypiea ruled ειδικά από φαντασία). [B] Συνολική πλοκή:[/B] [I]Naruto>OP[/I], αν και shounen και τα 2, απ' όσο είχα δει το Naruto έδωσε πολλές εξηγήσεις για το chakra και στο γιατί υπάρχουν οι ninja και ποιος ο σκοπός των χωριών κλπ, κάτι που το OP παίρνει πολύ πιο χαλαρά. [B]Πλάκες:[/B] [I]OP>>Naruto[/I], ασύγκριτα, με το OP λιώνεις! :P [B]Ανάπτυξη χαρακτήρων:[/B] [I]Naruto>>OP[/I], το OP έχει σχεδόν ανύπαρκτη ανάπτυξη, ενώ το Naruto ακούω έχει και μια χαρά αναπτύξεις και πιο συγκινητικά σκηνικά/flashbacks (του OP μόνο τα flashbacks και μερικές φάσεις στο τέλος -Robin,Merry,Shabondy κλπ- είναι άριστα imo, τα υπόλοιπα πιο πολύ πόρωση παρά συγκίνηση). [B]Fanservice:[/B] [I]OP=Naruto[/I], το Naruto έχει πιο πολλές κορασίδες, αλλά δεν ξέρω, αν και μεν υπάρχουν οι καλές κι εκεί φυσικά, μου δίνουν την εντύπωση πιο πολύ μικρών κοριτσιών/μαθητριών, ενώ του OP πιο αναπτυγμένων/ώριμων και προτιμάω τις δεύτερες γενικά... ωστόσο το Naruto κερδίζει σε αριθμό απ' όσο κατάλαβα, ας πούμε ότι είναι ζήτημα ποσότητας και ποιότητας! :P [B]Soundtrack:[/B] Και τα 2 μου άρεσαν και είναι πολύ καλά και ταιριαστά με τον χώρο τους, αλλά καθαρά από προσωπική προτίμηση, στυλ κλπ θα πω OP, βέβαια έχω ακούσει και περισσότερα εκεί, ενδέχεται να αλλάξει σαν δω πιο πολύ Naruto, αν και αμφιβάλλω. Το ζήτημα είναι υποκειμενικό βέβαια στην περίπτωση. [B] Συνολική πρόοδος, longevity:[/B] [I]OP>Naruto[/I], το OP μετά από 406 eps παραμένει άρχοντας ακόμη και συνεχίζει να τραβάει fans ενώ το Naruto, είτε με fillers είτε χωρίς, απ' όσα ακούω δεν διατηρεί το ίδιο υψηλό επίπεδο, ας πούμε ότι ανεβοκατεβαίνει συνεχώς! :) [/quote] και επιτελους θα αρχισεις το μανγκα. περιμενω πληρη αναφορα οταν τελειωσεις. PS: το αβαταρ ειναι απο deviantart. θεϊκο ε?
Sep 07 2009 21:58
Photo

evaofadawn → Zoro

ναι βρε, τώρα που επανήλθα εδώ θα είμαι όλη την ώρα! ευχαριστώ για την συμπαράσταση κ τα καλά σου λόγια!!:ureshii: κ ναι, τα 2 ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν 3 άμεσα!! κ το One piece με τραβούσε από παλιά, μη νομίζεις.. απλά να μωρέ, αυτό το Βleach φημίζεται για τα ωραία αγόρια του κ δεν άντεξα.... χς χς χς p.s. θυμάσαι κάποτε που μου είχες πει ότι το -chan είναι μόνο για γυναίκες? βασικά στο Bleach όλο chan k chin ακόμα είναι, κ τα λένε για άντρες....
Sep 07 2009 21:58
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Έχει κ bishounen κληρικούς?Αχέμ...συνήθεια βλέπεις!:hahaha: Πλάκα πλάκα τον τυπά με την μαλλούρα καλά τον χτύπησε το μάτι μου.
Sep 07 2009 21:54
Photo

evaofadawn → iristella

Α, το ξέρω για το Naruto, μου λέει το αγόρι μου να συντονιστώ γτ πολύ σωστά: "γίνεται του επί χρήμασι εκδιδομένου bishonen το σιδηρούν κιγκληδωμα και μπαίνουμε σε επικό arc" χαχα γαμάτο!!!! Κάτσε να ορθοποδήσω λίγο από το καλοκαίρι κ θα τα δω όλα τα missing episodes μονορούφι! για το Bleach έτσι λες ε? χμ το φανταζόμουνα αυτό λίγο, αλλά θα δυσκολευόμουνα πολύ να το σταματήσω τώρα, λυγμ λυγμ... τώρα που ο Renji κάνει όλο βλακείες? θα δω λίγο ακόμα κ βλέπουμε.. ναι ναι RenjiXByakuya είναι σταθερή αξία (uke k seme δεν με απασχολούν, θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι αμοιβαία. Εκτός βέβαια αν εννοείς ως ισχύ μόνο κ όχι τι μπαίνει που)(πωπω πιπέρι χεχεχε!) αλλά μετά διάβασα ένα ΠΟΛΥ σημπαθητικό fan fic κ κόλλησα πολύ με RenjiXShuuhei, πάρα πολύ! μεγάλο κιόλας: 22 κεφάλαια! ακόμα είμαι στο 17 για να καταλάβεις! αχ, αντε καλή συνέχεια! τα λέμε!
Sep 07 2009 21:51
Photo

Zoro → evaofadawn

damn, να έχεις δει Naruto και Bleach και να σου λείπει το τελευταίο κομμάτι... μετά την διπλωματική μεταβολή στο One Piece όμως!! :chigau: Χαίρομαι και πάλι που όλα σου πήγαν καλά με την anime related ερευνητική σου, αν μη τι άλλο είχες ένα από τα πιο πρωτότυπα θέματα! :P Γράφω και δίνω κι εγώ σε ένα ατελείωτο πάρε δώσε αυτή την περίοδο, τέρμα οι διακοπές για όλους λοιπόν! Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω! Να περνάς από δω που και που και τα λέμε! ;D
Sep 07 2009 21:46
Photo

kelborn3 → Zoro

Απιστευτο οντως αλλα κριμα να αρχισεις μανγκα αμα βλεπεις μονο το ανιμε.Εγω σου ειπα αφου δεν το κανεις μεχρι τωρα μην το πιασεις 8α σου φυγει η απιστευτη τρελα ΚΑΙ 8Α ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩς ΟΤΑΚΟΥ ΟΠΩς ΕΜΕΙΣ.Απο κει και περα καλη συνεχεια στα μανγα και καλη επιτυχια στην εξεταστικη Οσο για το ναρουτο 3 ειναι οι χαρακτηρες που αξιζουν.Deidara,Tobi kai hinata:awww:
Sep 07 2009 21:41
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Άσε το horse μου ήσηχο!:hahaha: Δεν είναι η Sakura βρε!!!:puke:Η γοργονίτσα είναι από 07-Ghost! Καλά το μεγαλύτερο σοκ βέβαια ήταν το δικό σου avatar...Sasuke-kun???Δεν ήξερα ότι υπάρχει κ άλλη λατρεία για σένα καλό μου εκτός από τον Marimo.Καποιουνού φαίνεται του αρέσει το Naruto...:wis: Εύγε τέκνο μου!:riiight:Τι ξεκίνησες?Manga ή Anime?
Sep 07 2009 21:39
Photo

Dark_Venus → Zoro

Γειά σου Zoro μου, πολύ ευγενικό εκ μέρους σου να με χαιρετήσεις :) Σκέφτομαι να δώ το δεύτερο επεισόδιο απόψε, δεν βιάζομαι η αλήθεια είναι. Ναι ο αδερφός μου έχει εκπληκτική πειθώ- ειδικά όταν μου κάνει πόλεμο νεύρων. Το πιο αστείο απ όλα είναι οτι δεν το ξέρει οτι ξεκίνησα παρότι θα τον κάνει να πετάξει απο την χαρά του κάτι τέτοιο. Χεχε. Ελπίζω να ξεκουράστηκες και να πέρασες υπέροχα στις διακοπές σου. :) Εγώ βαρέθηκα να κάθομαι αυτόν τον καιρό και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σχολή μου. (!) :)
Photo

Black Kaiser → stark-sama

Καλή η προηγούμενη pic αλλά αυτή εδώ καλύτερη : [spoiler] [IMG]http://i28.tinypic.com/2mphrmc.jpg[/IMG] [/spoiler] :kill4u::riiight: YΓ : Μπορείς επιτέλους να αλλάξεις και το avatar σου :hahaha:
Photo

evaofadawn → Zoro

erm για το One Piece δεν έγραψα τελικά..! το πρόβλημα ήταν ότι τελικά δεν είχα χρόνο να το παρακολουθήσω κ θα΄ταν κρίμα να δω μόνο μερικά επεισόδια, αυτά δλδ που έδειχναν τις πόλεις... anyway, το καταφχαριστήθηκα!! κ η επιτροπή γούσταρε, μείναν όλοι εντυπωσιασμένοι!! φανταζεσαι βέβαια ότι είχα χεστεί λίγο, φοβόμουν μη μου την πουν για το θέμα, αλλά έγινε το αντίθετο!! Naruto e? Το έχω δει όλο κ τώρα περιμένω να μαζευτούν μερικά από το καλοκαίρι κ να δω πολλά μαζί! η Tsunade είναι μορφή εννοείται!!!! free!??? έχω κ διπλωματική δυστυχώς καλέ μου, δεν έχω γλυτώσει ακόμα! την παραδίδω Νοέμβρη, οπότε έχω χρόνο! κ μετά επιτέλους τέλος! καλή επιτυχία αν δίνεις κλπ!!
Sep 07 2009 21:37
Photo

Zoro → kelborn3

Φαντάζομαι, για να μην σχολίασες καν το πάντζου που σου έκανα δώρο πρέπει να είναι πολύ καλή σειρά! XD Σοβαρά μιλώντας πάντως έχω ακούσει ότι θυμίζει ένα Berserk με πιο αμερικάνικο στοιχείο μέσα, σαν ξεφορτωθώ όλα τα shonen (naruto, bleach, d.gray, hajime no ippo και gintama) θα το δω σίγουρα! Προς το παρόν sharingan και ξερό ψωμί! :tensai: Πάντως η πλοκή του OP στο manga imba τώρα έτσι; :P
Sep 07 2009 21:35
Photo

iristella → evaofadawn

Ωπ καλώστην! Και καλώς μας ήρθες πίσω. Ελπίζω να παραμείνεις αυτήν την φορά...^w^ Συγχαρητήρια για την εργασία σου. Πολύ χάρηκα που τα πήγες καλά. Μακάρι να είχαμε και εμείς κάτι παρόμοιο στην σχολή μου για να διαπρέψω. xD Καλή διπλωματική και καλό πτυχίο. Καταρχάς κακώς έκοψες το Naruto γιατί γίνεται του επί χρήμασι εκδιδομένου bishonen το σιδηρούν κιγκληδωμα και μπαίνουμε σε επικό arc. Επίσης το Bleach θα σε συμβούλευα σοβαρά να το κανεις drop από το Soul society arc και μετά. Μέχρι εκεί είναι μια χαρά. Μετά imo αρχίζει η κατρακύλα. Και ο Renji would be the perfect uke for byakuya..... Or seme to ichigo. Με τον Shuuhei δυσκολο να τον φανταστώ. Aυτά από μένα. Have fun!!!!!!!!!
Sep 07 2009 21:32
Photo

Zoro → Dark_Venus

Άντε αφού τους χαιρέτησα όλους σήμερα, ας περάσω και στην νέα OP φαν μας! ;D Τι κάνεις Μαρίσα-chan; Χαθήκαμε αυτή την περίοδο, αλλά κι εγώ μετά την εξεταστική δεν είχα νετ, οπότε για ένα διάστημα δεν έμπαινα καθόλου και απολάμβανα διακοπές! :bath: ... και τώρα επιστροφή στα θρανία και τετράδια, αχχ μακάρι να γινόταν να συνταξιοδοτηθούμε από τα 22 μας αλλά που... :P :uhh: Το OP πως πάει λοιπόν, το συνέχισες καθόλου; Σου άρεσε; Είτε απαντήσεις ναι είτε όχι πάντως να ξέρεις ότι όσο προχωράει βελτιώνεται με εκθετικό ρυθμό (ω τι είπα!) σε σημείο που δεν αναγνωρίζεται πια, εύχομαι να το συνεχίσεις μέχρι τέλους και αν όχι να σε σπρώξει ο αδερφός σου να το κάνεις! Όπως δηλώνει και το νέο μου άβαταρ, εγώ ξεκίνησα Naruto και ως τώρα το έχω καταευχαριστηθεί, άλλη σειρά που πρέπει να σε ψήσει ο αδερφός σου να δεις!
Sep 07 2009 21:28