Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → Zoro

Bασικα οταν ειδα την κισιμοτο κολλησα για λιγο αλλα γενικοτερα ξενερωσα πολυ με την παρτη της.Απο κει και περα η σειρα με κερδισε κατα κρατος λογω της τρελης πλοκης που εχει.Η γενικοτερη συν8εση της χαρακτηρες σχεδιασμος σεναριο σκηνικα ειναι απλα απιστευτα και δενουν τρελα.Ενταξει πιτευω οτι ειναι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα σεινεν που εχουν βγει ποτε.TAE FTW
Sep 07 2009 21:28
Photo

Six Winged Angel → Cassiel

Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά Cassiel-saaaaaan!! Τέλεια αφού θα είσαι εδώ θα τα πούμε στο party!! Hopefully θα προλάβω να ολοκληρώσω το cosplay που ετοιμάζω, ανυπομονώ να δω τι θα έχεις και εσύ :riiight: osu! time for work
Sep 07 2009 21:25
Photo

Zoro → kelborn3

Οπ, καλώς και τον pantsu master! Είχα αρχίσει να σου γράφω μήνυμα και σένα αλλά πλάκωσαν όλες οι δουλείες στο νετ μαζί, έχω και διάβασμα και οπότε έμεινε στην μέση και το ξανάγραψα! XD Ξεκίνησες Gantz ε; Εγώ το κατέβασα το καλοκαίρι και αν και δεν το είδα πάω στοίχημα ότι σου άρεσε η πρώτη εμφάνιση της Kishimoto, ε; ;p Γιατί ρε συ τι κακό έχει ο Saske-kun, και το sharingan του έχει και την μαγκιά του μέσα! :P Από τα μέλη της ομάδας του (Naruto, Sai, Sakura) μ' αρέσει σίγουρα περισσότερο, μετά οκ δεν είναι και Marimo/Guts κιόλας αλλά καλός είναι, προτιμάς Naruto εσύ; Κάποια στιγμή σαν το προχωρήσω κι άλλο θα βάλω και κάποιο "υψηλότερο" μέλος πάντως, jounin ή akatsuki! Η σειρά μ' αρέσει επικίνδυνα πολύ τελευταία και πλησιάζει πολύ το OP (στο 50 του shippuuden είμαι), αλλά από την άλλη με έπεισαν οι Rin & co. να ξεκινήσω επιτέλους το OP manga οπότε σύντομα θα ποστάρω μαζί σας στο thread, άντε να δούμε πιο θα υπερισχύσει! Και για να μην μου θυμώνεις που έβαλα Sasukevatar, όπως και επίσης για να μην αφήσω την ροζομαλλούσα από κάτω να έχει την πιο θεαματική είσοδο... fetch! [spoiler][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/593/2001shallowhal010.jpg[/IMG][/spoiler]All yours!! Και καλό χειμώνα!! :hahaha:
Sep 07 2009 21:19
Photo

Black Kaiser → kelborn3

OMG he is back ! :hahaha:
Sep 07 2009 21:13
Photo

Six Winged Angel → Melkor

Ευχαριστώ brudah! :wooi2: (risen from the deaaad) νασαι καλά!
Sep 07 2009 21:10
Photo

Six Winged Angel → MitHuNa

\(O_o)/
Sep 07 2009 21:07
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Η σειρα λεγεται gantz και ειναι απλα απιστευτη.Τα εχει ολα οταν λεμε ολα απλα ολα.Κατσε να τελειωσει η εξεταστικη κια 8α στα πω με περισσοτερες λεπτομερειες:lovulovu:
Sep 07 2009 21:06
Photo

Six Winged Angel → psofia

Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά NN!!! :wooi2: Πριν λίγες μέρες γύρισα μόνιμα, το pc ήτανε psofio για αρκετοοοοο καιρό X_X!! Αυτή τη season σχεδιάζονται αρκετά cosplay!! :D άντε να δουμε αν θα προλάβω σε τούτο εδώ! cu around!
Sep 07 2009 21:06
Photo

kelborn3 → Zoro

Με απογητευει το γεγονος οτι ξεπεσες και εβαλες σασουκε στο αβαταρ σου---δεν εχω να σου πω τπ αλλο καλο χειμωνα:madtodeath:
Sep 07 2009 21:05
Photo

Zoro → evaofadawn

Βρε βρε καλώς και την μεγαλύτερη φαν των system of a down, φαίνεται πως οι εκπλήξεις αυτές τις μέρες δεν έχουν τελειωμό! :P Πέρασε καιρός όντως, αλλά χαίρομαι που περνάς από δω που και που, αν και κι εγώ έλειψα ένα διάστημα! Έλα ρε, θες να πεις πως τα περί One Piece και τοποθεσίες που εμπνεύστηκε που σου είπα πήραν μέρος κι αυτά στην ερευνητική σου και πήγαν καλά; Να το ακούω και να μην το πιστεύω, έτσι δεν μπορεί και να στην πει κανένας για τα παιδικά που βλέπεις! Εγώ από την άλλη άρχισα Naruto, δεν θέλω να παντρευτώ καμία ακόμη, είναι νωρίς, αλλά έχει σίγουρα καλό πράμα μέσα :nbleed:, ειδικά η Tsunade μάλλον η πιο kickass και sexy μορφή που μπορεί να έχει μια γυναίκα στα 50 της, σε anime kαι παντού! Και τώρα που εμείς ξεκινάμε μαθήματα και δουλείες εσύ είσαι free να υποθέσω δλδ;
Sep 07 2009 21:00
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Τα σέβη μου στο άβα σου! :respect: Μα καλά που το βρήκες; :hahaha: (been a while btw :P)
Sep 07 2009 20:45
Photo

evaofadawn → Zoro

hola! τι κάνεις βρε Zoro? it's been a while ε? αλλά είμαι πάλι πίσω!! Θυμάσαι μια ερευνητική για την οποία ζήταγα συμβουλές? ε, λοιπόν την παρουσίασα κ πήγε τέλεια!!!! "Anime k Αρχιτεκτονική", θυμάσαι? anyways, see you around κ καλά να περνάς!! P.s. άρχισα Bleach το καλοκαίρι!! yeah yeah έχω πορωθεί! κ θέλω να παντρευτώ τον Renji hehehehehehe!!
Sep 07 2009 20:44
Photo

evaofadawn → iristella

γεια σου κοπελιά!!!!!! τι κάνεις? χάθηκα εδώ κ πολύ καιρό, but now i'm back!! Θυμάσαι που μου είχες δώσει ιδέες για μία ερευνητική εργασία που έκανα με θέμα "Αρχιτεκτονική κ anime"? Λοιπόν την παρουσίασα τον Ιούλιο κ έσκισα!!!!! yup yup! φοβόμουν μη με πάρουν με στραβό μάτι οι καθηγητές λόγω θέματος, αλλά αντιθέτως ενθουσιάστηκαν κ μάλιστα πολύ!!!! δε ξέρω βαθμό ακόμα, αλλά i'll let you know! κατά τ'άλλα μια χαρά, δίνω διπλωματτική το Νοέμβρη..... αααα το πιο σημαντικό: άρχισα το Bleach μέσα στο καλοκαίρι κ τώρα είμαι στο 70κάτι!! οι Soul Society arcs ήταν γαμάτες!!!! κ κάπως έτσι απέκτησα κόλλημα με τον Renji..........:lovulovu: Να φανταστείς ότι έχω κόψει λίγο το Naruto! δεν έχω δει τα τελευταία 5 επεισόδια, γτ βλέπω συνέχεια Bleach k διαβάζω fan fics RenjiXShuuhei!!!! αυτά! να περνάς καλά!
Sep 07 2009 20:35
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[I]/a horse making ΠΡΙΤΣ in Κευλάνη beach pokes you back[/I] :p [B] Kuku![/B] Πάνω που ετοιμαζόμουν να σου αφήσω μήνυμα κι εγώ σήμερα, με πρόλαβες! Και με τι έκπληξη! :nbleed: Δεν θα το ξεχάσω ποτέ μα ποτέ, που αυτή την περίοδο που βλέπω Naruto και έβαλα Sasuke set κάθισες και βρήκες Sakura avatar, μα καλά που το ήξερες ότι είμαι fan της; :hahaha:
Sep 07 2009 19:49
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Τον είχα βάλει και παλιά, πριν γραφτείς νομίζω, και ο GK είχε βάλει Naruto! XD Απλά ήθελα να έχω κάτι επίκαιρο λόγω της σειράς και μιας και είμαι Sharingan fan ή αυτόν ή Itachi θα έβαζα, αλλά για τον δεύτερο θέλω να μάθω περισσότερα πρώτα! Εναλλακτικά το 4tails μου άρεσε πολύ και φυσικά ο Kakashi αλλά νομίζω ο Sasuke ήταν ο πιο cool σαν επιλογή, ειδικά μιας και είχα την sig έτοιμη! Δεν είναι ότι τον πάω τρελά αλλά σε σύγκριση με τους άλλους 2 τις ομάδας του τον βρίσω πολύ πιο μπροστά, ακόμη κι ο Sai που νόμιζα θα μου άρεζε από κάτι λίγα που είχα δει παλιά με χάλασε η στολή του, σαν μπικίνι είναι, και το στύλ του, οπότε στους τυφλούς ο μονόφθαλμος! :P Μιας και τελευταία το Naruto γέρνει υπερβολικά κοντά στο OP στις προτιμήσεις μου, να δω πόση διαφορά θα κάνει η συνέχεια του manga, θα διαβάσω και όλο το ID arc μαζεμένο, τουλάχιστον κάτι κέρδισα από την υπομονή μου! ΥΓ: Τώρα που τα λέμε πάντως, όταν είπες ότι το ID arc είναι το καλύτερο shonen arc που έχεις διαβάσει, δλδ περνάει και το πιο καλό του Naruto; Τόσο imba;
Sep 07 2009 19:42