Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
LOL LOL LOL χαχαχαχαχα, ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΩ BELIEVE ME.
My dear perv-γκουχ- master τι profile pic ειναι αυτη; :P Χαχα
Aναφέρομαι στο anime :D ;)
Sep 08 2009 00:37
Zoro → evaofadawn
Ναι για την Yoruichi άκουσα πολλά κι εγώ και ως τώρα βρήκα περισσότερους φανς από την Rangiku. Δεν ξέρω αν είναι διαφορά και στον χαρακτήρα, αλλά μέχρι τώρα η Rangiku μου φάνηκε νικάει με διαφορά στήθους! :P Oh well, όταν δω την σειρά θα αποφασίσω!
Sep 08 2009 00:32
evaofadawn → iristella
αν εννοείς για κλάμα το κομμάτι με [SPOILER]την ιστορία για το Sharingan του Kakashi, ή Kakashi chronicles, hehe[/SPOILER], το έχω ήδη διαβάσει από το manga που το είχα αγοράσει καιρό τώρα. Επίσης, έχω την ατυχία να έχω έναν βλαμμένο φίλο που δεν κατανοεί τι σημαίνει spoiler κ έτσι κάπως ξέρω πάνω κάτω τι θα γίνει μέχρι το anime να φτάσει το σημείο που είναι το manga τώρα... θα περιμένω παρόλα αυτά κ δεν θα διαβάσω το manga άλλο. Θέλω να τα βλέπω να κινούνται :wooi2:χεχε
συμφωνώ πάντως για την ποιότητα, άλλωστε γι'αυτό δεν έχω εγκαταλείψει το Naruto μετά από τόοοοοοοοοοοοοσσαα ηλίθια κ ανούσια fillers....
Sep 08 2009 00:29
Zoro → GkLoc
Ναι το καλό είναι ότι έχουν υλικό για χρόνια, όμως εφ όσων δεν έχει τελειώσει το manga με τους ρυθμούς του Miura αργά ή γρήγορα θα τον φτάσουν, και μετά; :frozen:
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το κάνουν με OVAs όπως το Hellsing Ultimate και να τις βγάζουν σε μεγάλα χρονικά διαστήματα!
:hahaha: μέχρι το NOT το είχα χάψει ότι σου άρεσε το σετ μου, όμως αφού σου άρεσε ο emo Itachi σε σένα που δεν πας τέτοιους αυτό τα λέει όλα πια! :P
Πάντως το shippuuden πως και το θάβεις τόσο; Πέραν των fillers, που είναι πολύ λιγότερα από το πρώτο Naruto, δεν έχει γίνει πιστά η μεταφορά; Γιατί ως τώρα μουσικές, σχέδια κλπ μου φάνηκαν μια χαρά!
Sep 08 2009 00:28
mono → Fingolfin
Εντάξει καλέ σε πιστεύω...Απλά είχα φάει ένα τραγικό σκάλωμα και νόμιζα ότι σε θυμάμαι με άλλο ava :P Its ok, θα το ξεπεράσω XD
Sep 08 2009 00:20
Zoro → Dark_Venus
Καλά διάλεξε όποιον θες αρκεί να μην θες να τους δεις και τους 2... ξέρεις!
[IMG]http://i156.photobucket.com/albums/t11/inufan111/one%20piece/sanjizorozy5.gif[/IMG]
(o zoro είναι πιο cool ενώ ο sanji ο απόλυτος gentleman με τις γυναίκες)
Επίσης, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στις Lady και Trish τις σειράς ή του παιχνιδιού, αλλά η Trish του πρώτου DMC για PS2 απ' όσο θυμάμαι είχε αρκετή ιστορία!
Sep 08 2009 00:19
iristella → evaofadawn
Yeap.Και αν δεν διαβάζεις το manga προτείνω να το ξεκινήσεις και αυτό. Η ιστορία αποκτά πάρα πολύ ωραία πλοκή και βάθος σε σημείο που τουλάχιστον προσωπικά πιστεύω ότι κάποιες πτυχές της ξεφεύγουν παρασάγγας από το κλασσικό shonen και την νοοτροπία που το συνοδεύει (το οποίο δημιουργεί ενίοτε raging fanboys but that s ok fanboys always rage xD). I mean some parts were real tearjerkers and i dont cry often (especially in manga).
[quote](uke k seme δεν με απασχολούν, θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι αμοιβαία. Εκτός βέβαια αν εννοείς ως ισχύ μόνο κ όχι τι μπαίνει που) [/quote]
Someone is a Haru WO Daite ita fan.. xD Στην περίπτωση Renji x Bya kun Νομίζω ο Byakuya θα τον σκότωνε τον Renji πριν προσπαθήσει καν να αναλάβει ρόλο seme. xD Oπότε πιστεύω ότι αυτή η σχέση δεν θα ήταν τόσο αμφίδρομη.
Sep 08 2009 00:17
Mad_Hatter → Zoro
Ετσι, μην αντιστεκεσε αλλο, ξερεις οτι δε μπορεις να το πολεμησεις, εμπα στο Onemanga και ορμα!
Ο itachi μου αρεσε και εμενα πολυ στην αρχη αλλα τωρα οχι και τοσο.Ο Pein εξακολουθει να ειναι ο Fav μου, και πιο πισω sasori-deidara κλπ.Και ο sasuke μου αρεσε μεχρι και το chuunin exams ark, αλλα απο εκει και επειτα αρχισε να με πριζει :P
Sep 08 2009 00:16
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White]Tifa I like, Aerith Not so much. And i could twist what you said about cloud - sephiroth being the best couple ever αλλά σε λυπάμαι κακόμοιρο και δεν θέλω να σου χαλάσω το αγαπημένο σου anime/παιχνίδι. xD[/COLOR]
Sep 08 2009 00:15
evaofadawn → Zoro
ναι ναι συμφωνώ για τα θηλυκά του Bleach, άλλωστε δεν μου τυχαίνει συχνά να συμπαθώ κ να θαυμάζω τόσους πολλούς γυναικείους χαρακτήρες σε μία σειρά!! αγαπημένη μου όμως είναι η Yoruichi-san!! μακράν..
Sep 08 2009 00:11
Zoro → Mad_Hatter
Yeap, συμφωνώ με αυτά που λες, ο Itachi είναι way πιο μυστηριώδης και cool, αν και απ' όσο κατάλαβα ο fave σου είναι ο Pein, ανυπομονώ να τους μάθω όλους!
Για ID πάλι, αν και ο kel με απέτρεψε από το να ξεκινήσω το manga τώρα που άντεξα τόσο καιρό με το anime, μάλλον θα το αρχίσω και πάλι, η περιέργεια έχει φτάσει στο full πια! :P
Sep 08 2009 00:08
Dark_Venus → Zoro
Mμμμ Zoro είσαι λίγο κακούλης...
Nαι αλλα ο Sanji ειναι τόοοοσο γλυκας...χαχα... Δε ξέρω θα δείξει.
Ναι αλλα η Lady εχει προσωπικότητα :D
Sep 08 2009 00:07
Mad_Hatter → iristella
χεχε ναι οντως cloud-sephiroth ηταν ενα απο τα καλυτερα ζευγαρια καλου-κακου που εχουν βγει ποτε.Θεος και ο zack, και ο vincent επισης, και μη ξεχναμε τις tifa-aerith :)
Sep 08 2009 00:07
GkLoc → Zoro
Ρε εδώ ίσως να μιλάμε για ένα complete remake,θα είναι έπος πραγματικά άμα γίνει πραγματικότητα αυτή η καινούργια σειρά....
Τέλειο το καινούργιο σου σετακι,το υπερλατρευω ........NOT!!!
Άντε με το καλό να αρχίσεις το manga και να ξεκολλήσεις απ'τα μέτρια πράγματα....
Sep 08 2009 00:06
Zoro → Dark_Venus
omg τι kawai κοπελίτσα... αλλά δεν πιάνει, για loli με πέρασες; :kakaka:
Φυσικά και Zoro θα επιλέξεις, νικάει με διαφορά σπαθιού! Πάντως στην αρχή τον δείχνουν πολύ ως δαίμονα και σοβαρό, ενώ πιο κει θα δεις ότι κι αυτός γκαφατζής σαν τους υπόλοιπους είναι, μόνο η Robin δεν κάνει σχεδόν καμία γκάφα (έχει το πιο ωραίο αρκ όμως)!
Και ναι, θυμήθηκα και την Lady του DMC, αν και η πιο όμορφη απ' όλες πρέπει να ήταν η Trish!
Sep 08 2009 00:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed