Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fingolfinmono

Την ίδια εικόνα είχα στο ava, ενώ στη sig αρχικά είχα αυτή την εικόνα που έχω και τώρα αλλά χωρίς το black/white mode. Δηλαδή είχα την [url]http://img468.imageshack.us/i/fingolfinmorgoth6gl0.jpg/[/url] ενώ τώρα έχω την [url]http://img204.imageshack.us/i/fingolfin1bdq1.jpg/[/url] . Δεν θυμάμαι ποιος, αλλά κάποιος από το forum που του άρεσε μου την έκανε έτσι όπως την έχω τώρα και μου άρεσε κι εμένα και την έβαλα για sig στη θέση της έγχρωμης, αλλά αυτό πρέπει να είχε γίνει πριν έρθεις εσύ στο forum.
Sep 07 2009 23:55
Photo

Zoro → evaofadawn

Όχι μόνο αγόρια όμως, όχι μόνο αγόρια! Και οι κοπέλες του Bleach είναι πασίγνωστες, δες την εικόνα στην κεντρική σελίδα του site εδώ για περισσότερα! :d Έγινα ήδη Matsumoto fan χωρίς να έχω δει την σειρά σκέψου, την έχω και σε wallpaper, άτιμα shonen και τα φανσέρβις τους! Που το θυμήθηκες για το chan; :P Το 'χα εντελώς ξεχάσει, αλλά ναι, μετά από τόσον καιρό έτυχε να το ακούσω κι εγώ ως suffix και για άντρες (το chin ενώ αποκλειστικά και μόνο στον Luffy το έχω ακούσει), απλά μου φαίνεται είναι πιο συχνό για τις γυναίκες (αντίστοιχα και το kun έτυχε να το ακούσω σε γυναίκα, αλλά είναι πιο συχνό στους άντρες)!
Sep 07 2009 23:55
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ρε cool ειναι, αλλα ειναι και ψωναρα του κερατα ταυτοχρωνα :P Και εγω τον παω πιο πολυ απο τα αλλα δυο βλαμμενα, χωρις να σημαινει βεβαια οτι τον συμπαθω . Παντως ναι, το πιστευω οτι το ID ειναι το καλυτερο ark μεχρι στιγμης απο ολλα τα shounen, αν και πολυ μικρο σε μεγεθος.
Sep 07 2009 23:50
Photo

Dark_Venus → Zoro

A...αμέσσως να με εκμεταλευτείς master... Μα είναι δυνατόν; Σου πάει καρδιά...; [IMG]http://www.impnow.com/Profiles/EMOtional/Pictures/Large/EMOtional_20080508192752.jpg[/IMG] Kαλά θα κανονίσω να σου κάνω μια έκπληξη κάποια στιγμή. Κάτι θα σκεφτώ δε μπορει... :hahaha: Μμ ο zoro εμφανιζεται λιγάαακι στο τέλος του πρωτου επεισοδιου :awww::ureshii: Πάντως προσπαθώ να αποφασίσω ποιός είναι πιο ωραίος. Ο Zoro ή ο Sanji... χμμ...:wooi2: Τη mary του devil may cry!!! :ureshii:
Sep 07 2009 23:47
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Sokka, sokka! Εγώ δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πείσω κάποιον γύρω μου να δει το OP πάντως, Berserk και Death Note στην καλύτερη! Κρίμα γιατί το OP έχει απ' όλες τις καλές στιγμές όπως είπες, αλλά δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ ότι προορίζεται για anime fans μόνο (και κάτι μικρά που το έβλεπαν παλιά στο alter :P), μακάρι να κολλήσεις και την φίλη σου όμως! Έως ότου ολοκληρώσω τα manga των 2 σειρών λοιπόν, θα κάνουμε μια ωραιότατη συζήτηση! ^ω^
Sep 07 2009 23:43
Photo

MitHuNa → Six Winged Angel

ααα!! το δικο σου ειναι πιο cute \(Τ Τ)/
Sep 07 2009 23:40
Photo

MitHuNa → DevilMayCry

θα τον έκανα χρήσιμο. :)
Sep 07 2009 23:39
Photo

Zoro → Dark_Venus

Περίμενε να καλέσω παρέα και συγγενολόι για τσιμπούσι, θα σε φωνάξω για το μετά! :P Μπααα, αφού είναι πασίγνωστο ότι είμαι φαν των εκπλήξεων, δες κι άλλα επεισόδια εσύ ώστε να του έρθει ακόμα πιο ξαφνικό! Πάντως στο 2ο επεισόδιο αν θυμάμαι καλά εμφανίζεται ο συνονόματος μου, ενώ στο 4ο έχει το παρελθόν του Luffy που παραμένει από τα καλύτερα μέχρι σήμερα! Indd είναι τέλεια, μέχρι να γνωρίσεις την Robin-chwan στο OP! XD Πάντως ποια Lady;
Sep 07 2009 23:37
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ποτέ ποτέ... Χιχι..:) Μμ ένα άτομο είσαι... Πόσα πιάτα να έχεις; Ας βοηθήσω λοιπόν... (αλλά μόνο με γάντια χαχα) Μμμ ή ίσως σημαίνει οτι απλά θέλω να του κάνω έκπληξη....Χαχα. Θα τρέξεις να του το πείς όμως άτιμε ε; :P Η Rima είναι και είναι τέλεια. Αν και θα βάλω τη Lady μάλλον...
Sep 07 2009 23:32
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ενταξει, τωρα ηρεμησα. αν και αφου σου αρεσει το σαρινγκαν θα σου προτεινα την εικονα που εχω βαλει για εξωφυλο στο αλμπουμ μου (οταν διαβασεις το μανγκα θα καταλαβεις) αλλα οπως ξαναειπα ο καθενας εχει το γουστο του. οσο για σικαμαρου, εχω βαλει μια θεϊκη πικ του να χασμουριεται στο θρεντ με τις ναρουτο εικονες (η οποια εχει βγει για ακομα μια φορα υπερβολικα μικρη) καλα το αβαταρ το εβαλα επειδη ηθελα να φαινεται ηλιθιο (παντα με την καλη εννοια) αλλα για sig. kai profil pic. ειπα να βαλω κατι πιο σοβαρο. βασικα τα εβαλα ετσι προσπαθωντας να δειξω οσο μπορουσα καλυτερα τις πλευρες του ΟΡ. στο αβαταρ φαινεται η αστεια-ηλιθια πλευρα του, στη sig τις καπως συγκινητικες στιγμες (πιο πολυ τον δεσμο της φιλιας) και στην profile pic τις απιστευτες μαχες. και ολα αυτα για να πεισω μια ξεροκεφαλη φιλη μου (η οποια ηρθε πριν λιγα λεπτα στο anime.gr) να αρχισει one piece γιατι με δουλευει που εχω φαει κολλημα
Sep 07 2009 23:30
Photo

Zoro → Dark_Venus

Μα φυσικά, ξέρεις ποτέ τον master σου να είναι αγενής;; :P Άρα, κοινώς, με λίγα λόγια, δεδομένου ότι ο bro σου δεν ξέρει ότι ξεκίνησες την σειρά το έκανες με δική σου θέληση, ΑΡΑ σου άρεσε αρκετά, ώστε να την συνεχίσεις! (πως τα πιάνω όλα! :p) Ξεκουράστηκα αλλά όχι όσο θα ήθελα, χαρά στο κουράγιο σου που θες να ξαναξεκινήσεις την ρουτίνα σου, θα σε βάλω να μου καθαρίσεις τα πιάτα μιας και έχεις τόση όρεξη!! XD ΥΓ: Στο ava σου η Rima είναι, σωστά; Yay for the Misa-chan's lookalikes!!
Sep 07 2009 23:26
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Τι είναι αυτό το horse καταρχάς, spit it! :hahaha: Δεν... είναι... η... Sakura-chan μου; :nanana: Κρίμας :unlucky:, αλλά και αυτή kawai φαίνεται, την είχες και έτοιμη από τον Αύγουστο που ήθελες να την βάλεις!! Πως πέρασες Ιταλία λοιπόν, όλα καλά ή είχες κάνα περιστατικό; Βέρσερκ συνέχισες καθόλου btw; :wis: Και τέλος δεν υπάρχει καμία λατρεία για τον Sauce Kay-kun, απλά τον πάω πιο πολύ από τα άλλα 2 ζωντόβολα τις ομάδας τους (οκ η Sakura τουλάχιστον έχει ωραίο παρουσιαστικό, αλλά ο φέρων τον τίτλο της σειράς παλεύεται μόνο σε Kyuubi state!) και μιας και μου άρεσε και το sharingan έβαλα αυτών με το φτιάξιμο των avatars, Itachi άλλη φορά! Στο anime είμαι ακόμη, στο 50 του Shippuuden και ως τώρα μου άρεσε πολύ, σχεδόν ισάξια με το OP, αλλά σχεδιάζω να διαβάσω και το manga σαν το τελειώσω... να μην σου ρίξω και κάνα spoiler μαζί με τον pantsuman; :P ΥΓ: Η συνονόματή σου απίθανη πάντως και την πάω πολύ, που θα ξαναβρείς 50αρα που πλακώνει όλους τους άντρες και με στήθος που κάνει την Πάμελα να ζηλέψει; XD
Sep 07 2009 23:08
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]Cloud was a wise choise. Him and Zack i love. :3 Though sephiroth is also all the money.[/COLOR] [COLOR=White] Και θα σου σπαμμαρω το profil με Sasuke για να συμπαθήσεις τους Uchiha έστω και με το ζόρι xD[/COLOR]
Sep 07 2009 23:05
Photo

Mad_Hatteriristella

Thanks :) Καιρο ηθελα να βαλω setακι απο final fantasy, (ξανα)ειδα προσφατα την ταινια, παιζω τωρα και το παιχνιδι και εχω ψιλοκολησει.
Sep 07 2009 22:58
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Εμμμ ας τα πάρουμε από την αρχή!! :nanana: Δεν είμαι Sasuke fan, ούτε και hater όμως, απλά ήθελα να βάλω κάτι επίκαιρο τώρα που βλέπω το Naruto και μιας και είμαι sharingan fan, ενώ είχα ήδη έτοιμη μια sig μαζί του, αποφάσισα να βάλω αυτόν! Μετά να σου πω την αλήθεια υπάρχουν 1002 χαρακτήρες που μου αρέσουν πριν από αυτόν, ειδικά jounins, hokages, sannins και akatsuki, αλλά και από τους συνομήλικους του μ' αρέσει ο Shikamaru πιο πολύ απ' όλους! Μετά, δεν έχω δει όλο το Naruto anime, στο 50 του Shippuuden είμαι, ενώ είδα και όλα τα fillers του πρώτου! Το κακό είναι ότι έπεσα σε εξεταστική και δεν έχω τόσο χρόνο όσο θα 'θελα για να το συνεχίσω, αλλά κατά τ' άλλα με το που πιάσω το manga θα φύγει σφαίρα, το anime είναι λίγο πιο ζόρι να τελειώσω! Πάντως δεν ξέρω τι περιμένεις αλλά η αναθεώρηση θα γίνει όντως μιας και μου άρεσε πιο πολύ απ' όσο περίμενα σε κάποια σημεία, ενώ λιγότερο σε άλλα! Σαν σύνολο τελευταία έχει αρχίσει και μου αρέσει σχεδόν όσο το OP, αν συνεχίσει έτσι θα τα βάλω σίγουρα ισάξια, αλλά θα δείξει! Τέλος, ναι, απίστευτα... ηλίθιο άβαταρ, με την καλή έννοια πάντα, για Luffy μιλάμε!! :hihi2: Μπορώ να πω τα ίδια για sig και ειδικά profile pic! ΥΓ: Πιθανότατα θα αρχίσω σύντομα και το OP manga, ώστε να έχω full άποψη για το ποια από τις 2 σειρές είναι καλύτερη μέχρι σήμερα!
Sep 07 2009 22:54