Jump to content

Community Status Updates

Photo

darkphoenix → Rihardil

Name: Dennis FC: 3523 9646 5060
Sep 07 2009 19:29
Photo

Zoro → GkLoc

OMG χαμπάρι δεν είχα πάρει!! Μακάρι να βγει season 2 να χαρούμε την συνέχεια, αλλά και να μην βγει με το manga είμαστε υπερκαλυμμένοι! :P (αν βγει θα έχω πολύ περιέργεια για την φωνή του Puck πάντως!) Και ναι χτες το βράδυ είδα που όλοι άρχισαν να αλλάζουν avatars και κατάλαβα ότι φτιάχτηκε το ζήτημα, οπότε έκανα κι εγώ την αλλαγή μου, με κάτι επίκαιρο και που ξέρω σ' αρέσει πολύ (emo power!) XD Ώστε αυτό ήταν το περιβόητο νέο σετ, μεγιές GK, Guts = σταθερή αξία! :P ΥΓ: Με πείσατε τελικά! Σύντομα θα ξεκινήσω και το OP manga να δω πόσο υπερτέλειο γίνεται πιο κει! Πάντως με το Naruto έχω κολλήσει πολύ τελευταία! :P
Sep 07 2009 19:28
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Και στο avatar o cloud ειναι. Αντε επιτελους πηρες την σωστη αποφαση, εχει αρκετες επικες στιγμες το manga που θα σε κανουν να κολησεις για τα καλα.Παντως να σε δω εσενα με sasuke setακι, δεν το περιμενα :P
Sep 07 2009 19:26
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Δυστυχώς όχι Μάκη μου, διαβάζω τώρα μπας κ αυτή η φορά είναι η τελευταία μου εξεταστική να τελειώσω γιατί βαρέθηκα πραγματατικά...Όπως κ να έχει πάντως εννοείται πως θα βρεθούμε τώρα που πιάνουν τα κρύα να ζεσταθούμε με καμιά ατάκα σου άτιμε χεχε! Nice profile, νέα σειρά βλέπω ε?Για πες name να την έχω στα υπόψην μου...γιατί να την ξεκινήσω τώρα λίγο χλωμό το κόβω.Έχω πιάστει από τον Άυγουστο με Berserk, Pandora Hearts, Detective Conan k K-On κ δεν ξέρω τι να πρωτοδω!Ας όψετε η εξεταστική που με κρατάει για λίγο μακριά τους :hihi2:
Sep 07 2009 19:12
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Κοίτα χαρά!! :P Και ναι σε περίπου μια βδομάδα που τελειώνω θα βάλω το Naruto on hold και θα καθίσω λίγες μέρες να το διαβάσω να είμαι up to date, άλλωστε το anime με το 1 επεισόδιο τη φορά δεν με άφηνε να συγκεντρωθώ όσο ήθελα, που τώρα που έρχονται τα καλά!! Πάντως δεν φαντάζεσαι από πόσα άτομα δέχτηκα πίεση να το ξαναρχίσω, από πέρυσι που το σταμάτησα, μέχρι και πμ είχα λάβει με δελεαστικά spoilers! Βέβαια και εσύ, ο GK και ο kel κάνατε πολύ καλή δουλειά! Στο ενδιάμεσο με την φάση των avatars έκανα κι εγώ την αλλαγή μου, hope you like me as Saske-kun! :hahaha: [SIZE=1](θα βάλω και Itachi όταν φτάσω στο arc του :P)[/SIZE] ΥΓ: Στην sig σου ο Cloud είναι, αλλά και στο ava; :hmmm:
Sep 07 2009 19:10
Photo

monoFingolfin

Ρε συ θα σκάσω τώρα:nanana: Δεν είχες ένα με ένα άλογο or sth?
Sep 07 2009 19:05
Photo

Rihardil → darkphoenix

Δεν το δεχομαι αυτο!!Οι καλοι λογαριασμοι που λεει και η παροιμια!!Αν σαρεσουν τα Shiny εχω ενα Meganium απο το Colosseum!! Τεσπα,μου λες ποτε σε βολευει η ανταλλαγη και το κανονιζουμε!
Sep 07 2009 19:04
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]I mean Halleluijah. That s a profile that doesnt make your eyes bleed. xDDDDDDD[/COLOR] [COLOR=White]Νice new set btw. Eίδα ότι με το που φτιάχτηκε το avatar problem όλοι λυσσαξαμε να αλλάξουμε σετάκια.[/COLOR]
Sep 07 2009 18:12
Photo

Gilmaru → iristella

Ο καλά... χαχαχαχααχχα, τώρα πρόσεξα το cursed seal. Πωω δεν πάω καλά.. έχω μαμήσει το ωράριό μου και κοιμάμαι όρθιος :borednn9:
Sep 07 2009 18:12
Photo

iristella → Gilmaru

O Sasuke είναι ρε συ! Απλά είναι από fanart και κάπως εναλλακτική απόδοσή του. Aχαχαχαχαχαχαχα! Αφού φαίνεται και το cursed seal. Και είναι η ίδια pic με την sig. XD Δεν μου κοιμάσαι καλά φαίνεται λόγω πτυχιακής και τα έχεις παίξει.
Sep 07 2009 18:06
Photo

Gilmaru → iristella

Από ποιό anime είναι αυτός στο νέο σου avatar? Btw, βρέθηκε λύση για τα avatar?
Sep 07 2009 17:44
Photo

Hyuuga_Nikorasu → veg3ta

Κλαιω με το ποστ σου στο ADN... Αυστηρε Veg3ta!! Μονο εμενα μου την λενε τζαμπα οι MisaYoshikes...
Sep 07 2009 17:42
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Καλως σε βρηκα παω να παρω κατι πραγματα και επιστρεφω αμεσως
Sep 07 2009 17:41
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

Καλωστονα
Sep 07 2009 17:35
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Na σαι καλα κουκλαρα μου.Καλο φ8ινοπωρο να εχουμε και δη καλο χειμωνα.Και σε ευχαριστω για τα καλα σου δωρα αλλα ενταξει ποσα να μαζεψω πλεον ο αν8ρωπος :wis:.Ελπιζω να πηγαν καλα ολα με το πτυχιο σου και να εισαι οκ-να βγαινουμε που και που το χειμωνα να σε χαιρομαστε και μεις.Οσο για το προφιλ μου πως σου φαινεται χδ? Και ενα μικρο δωρακι για την αγαπημενη μου tsunade απο τη νεα σειρα που διαβαζω [SPOILER][IMG]http://fc07.deviantart.com/fs46/i/2009/193/4/b/Gantz_OniAlien_First_Phase_by_kallerNSG.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 07 2009 16:54