Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → kelborn3

Xαχαχα δεν πειράζει. Καλημέρα :)
Sep 08 2009 10:41
Photo

GkLoc → Zoro

Μωρε ας το κανουνε,φτανουνε το manga και το σταματανε,σε χαλαει?Εμενα παλι καθολου,ενα complete remake με οπως ηταν κανονικα στο manga τα πραγματα και οχι οπως την παλια σειρα που κοψανε ποσα γεγονοτα και πραγματα....:yellowcard: Ακομα καλυτερα αμα τα βγαλουνε σε OVA's.... Ο emo Itachi μαρεσε μονο στην μαχη του με την αδελφη του[manga],απο εκει και μετα θεορω οτι ειναι χαρακτηρας με υπερβολικα πολλα plotholes στο παρελθον του(να μην λεμε μονο οτι ο Franky εχει...) Το Shippuden ειναι αθλιο,end of story,ουτε ενας χαρακτηρας καινουργιος δεν μαρεσε,οι Akatsuki ειναι παρτον ενα χτυπα τον αλλο,σερνοντουσαν σαν τον γυμνοσαλιαγκα τα επεισοδια και μα θεε μου πως αντεξες 9(!!!) επεισοδια μαχη Sakuras:terror2::terror2::terror2:
Sep 08 2009 10:26
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Μια φράση είναι που την άκουσα όταν πήγα Ζάκυνθο κ έλιωσα στα γέλια. Ιταλία σου είπα δεν ξετρελάθηκα λόγω του ότι πήγα για εργασία στον φίλο μου.Το μόνο καλό ήταν ότι "πεταχτήκαμε" για 2 μέρες στο πατρικό του στην Σαρνηνία (δεν θυμάμαι το όνομα του χωριού...) κ είδα έτσι μια άλλη Ιταλία.:bath: Όσο για το Berserk το τελειώσα...Ήταν απαίσιο, αιμοβόρικο κ σε όλη την διάρκειά του έλεγα die Guts die!Αχώνευτος τύπος!:madtodeath: Έσύ που είσαι τώρα?Γύρισες Ιταλία?Για πες που πήγες διακοπές, τι έκανες, ξέρασέ τα όλα! Κ μην το ξαναπεις αυτό Naruto=One Piece...καμία σχέση καλό μου.Στο 50 που είσαι, είσαι καλά, μετά που θα σου βγάλει τον έρωτα με τα fillers προσπέρασε τα αν θες να συνεχίσεις να το βλέπεις. Είδες γαμάτη η Tsunade?Δεν υπάρχει άλλος γυναικείος χαρακτήρας τόσο γαμάτος όσο αυτή!:kawaii: Οπότε λοιπόν να σε βλέπουμε σιγά σιγά κ στο Naruto thread να μας λες για το πόσο τέλεια είναι η Tsunade :hahaha:
Sep 08 2009 10:17
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Sε ειχα καταλαβαει εγω οτι εισαι εκφυλη κοπελιτσα αλλα και παλι τοσο ανωμαλη δεν το περιμενα.Πρεπει να φταιει το γεγονος οτι υπαρχει ακομα πολυ ζεστη γτ αμα ειναι αλλιως μπορω να σου γραφω στο προφιλ σου κα8ε 10 λεπτα να το ευχαριστιεσαι ρε παιδι μου:wooi2:
Sep 08 2009 10:15
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Spam us to death! ΧD
Sep 08 2009 10:02
Photo

kelborn3 → Dark_Venus

Δυστυχως ομως το μηνυμα το ειδα στισ 10 το πρωι κα8οτι ειχα βγει πολυ πριν εξω κοιτωντας ευρο ποκερ τουρναμεντ.Χεχ καλησου μερα αφροδιτουλα μου :hi:
Sep 08 2009 09:07
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

[COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]ΠΧ :orly:[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sep 08 2009 02:28
Photo

Dark_Venus → kelborn3

O my God...! He is awake! :P
Sep 08 2009 01:22
Photo

Dark_Venus → Zoro

ωωωχ αντε καλή δύναμη. Εμένα απο την ξεκούραση μ έχουν φάει οι αϋπνίες :P
Sep 08 2009 01:05
Photo

iristella → evaofadawn

News flash. Kakashi gaiden HAS been animated. Και είναι απλά φανταστικό. Πραγματικά είχα συγκινηθεί.Oπότε τρέχα να το δεις. Από τα καλύτερα επεισόδια naruto ever. Οκ σεβαστό αυτό που λες για να περιμένεις να το δεις αλλά ελπίζω να μην αποφεύγεις εντελώς τα manga. Γιατί υπάρχουν πραγματικά αριστουργήματα τα οποία για πολλούς λόγους δεν προκειται να βγούν ποτέ animated.
Sep 08 2009 01:03
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ναι, και σε περίοδο εξεταστικής... :deadga6: (πάλι καλά που υπάρχουν ακόμη κάποιοι και κάποιες που παίρνουν θετικά το ξεκίνημα της νέας εργατικής χρονιάς :P)
Sep 08 2009 00:58
Photo

Dark_Venus → Zoro

Σου έφερα μνήμες δηλαδή ε; Αυτά είναι... :P Τωρα βρίσκεσαι Ιταλία;
Sep 08 2009 00:49
Photo

Zoro → Dark_Venus

Αυτά που δεν θα έκανε ποτέ ο Sasuke στην Sakura, αλλά ως Sakura fan με Sasuke avatar ήθελα να βάλω κάτι που να τους έχει μαζί! ;p Το anime δεν το ολοκλήρωσα και ήταν από τα πρώτα που ξεκίνησα, αλλά έμεινα στο 6o ep, ίσως κάποτε δω και τα άλλα! Πάντως στο PS2 game εμφανίζεται αρκετές φορές η Trish και μάλιστα στο τέλος ο Dante λόγω του ότι νομίζει ότι την σκότωσαν (ενώ είχε δημιουργηθεί κατ' εικόνα της μητέρας του νομίζω) γίνεται uber και πολεμάει τον τελευταίο αρχηγό! Εποχές... !
Sep 08 2009 00:46
Photo

tsintori → Phantom Duck

Οmg, δεν το πιστεύω ότι άλλαξες ava, χάσαμε το 313..... Πάντως αυτό είναι πιο κουλ..
Sep 08 2009 00:43
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Μπα ποιο onemanga, κατέβασμα και ησύχασμα! :P Βασικά ο Sasuke μου θυμίζει αρκετά το στυλάκι του Griffith από Berserk, που δλδ πρέπει να κάνει κάτι κακό, έστω για τον εαυτό του, για να πετύχει τον σκοπό του, το οποίο δικαιολογώ, αλλά παράλληλα φαίνεται να μην τον πειράζει αυτή η επιλογή του ή τι επίπτωση θα έχει γύρω του, κάτι σαν να λέμε ότι φάνηκε ο αληθινός χαρακτήρας του έτσι. Ο Griffith θα θυμάσαι και τι έκανε στην Caska/Guts χωρίς να του έχουν κάνει εντελώς τπτ, ο Sasuke από την άλλη βέβαια τόσο που τον πρήζουν και τον κυνηγάνε τα 2 ζωντόβολα δεν θα με χαλούσε να σκότωνε έναν τους, αλλά κατά τ' άλλα ναι, είναι ψώνιο και καμία σχέση με τον bro του.
Sep 08 2009 00:42