Community Status Updates
mono → Glaurung
Είναι, να πάρει φοβερά σπααστικό:erk:
Δεν ξέρω αν βοήθησες αλλά σε ευχαριστώ για την εικόνα, me likes :wooi2:
Sep 08 2009 15:36
Cassiel → Six Winged Angel
Μάλλον δεν θα κάνω κάτι εκεί κάτω, καθώς δεν το βλέπω να έρχονται εγκαίρως όσα περιμένω από έξω.Πάντως θα είμαι εκεί:)
Sep 08 2009 15:36
evaofadawn → iristella
[QUOTE]ελπίζω να μην αποφεύγεις εντελώς τα manga[/QUOTE]
xexe, :erk:ακούγεται σαν ανέκδοτο αυτό!! κοίτα, οι γονείς μου ήταν μανιακοί κομικσόφιλοι, έτσι κ εγώ από κόμικς ξεκίνησα, σε manga πήγα κ έτσι έφτασα στα anime... απλά προτιμώ το κάθε είδος για διαφορετικούς λόγους. Π.χ. το Naruto γουστάρω μια να το διαβάζω κ μια να το βλέπω, αλλά κυρίως το βλέπω. Προφανώς υπάρχουν manga που ποτέ δεν θα γίνουν anime (κ κατά κάποιο τρόπο καλύτερα έτσι!!) κ ένα από αυτά (αν κ κορεάτικο) είναι από τα αγαπημένα μου έργα ever!! Οπότε ναι, το "αποφεύγω" είναι μάλλον άκυρο στην περίπτωση μου. Αφού πολλές φορές αγοράζω tankobon από manga που έχω τελειώσει τα anime τους προ πολλού, μόνο για το artwork κ το απτό του θέματος!
από scanlations διαβάζω μόνο στην ανάγκη, γτ δεν το ευχαριστιέμαι να διαβάζω από το laptop κ πονάνε τα μάτια μου!!!!:roar:
Πάντως κάποια πρόβληματα που έχω με τα tankobon είναι:
1. το μικρό μέγεθος. Προτιμώ φαντάσου να τα εκτυπώνω σε Α4 κ να τα βιβλιοδετώ. (πολλά λεφτά λυγμ λυγμ)
2. καμιά φορά τα θέλω με χρώμα κ γιοκ..
3. δεν τα μπορώ στα ελληνικά. δεν το ανέχομαι ούτε στιγμή, οπότε αγοράζω όταν είμαι Αγγλία ή από internet. Έχω κ μπόλικα στα Ιαπωνικά αλλά, χε χε, δε μπορώ να τα διαβάσω ΑΚΟΜΑ!! (αισιοδοξώ για το μέλλον!)
αυτά! ουφ! sorry αν στα έπρηξα λίγο:hot:
Sep 08 2009 15:34
Dark_Venus → Scorpion
Eυχαριστώ αδερφούλη μου :) Και το δικό σου είναι τέλειο...! σμουτς!
Sep 08 2009 14:56
Matsu → Blue Samurai
To Ju-on αποτελειται και απο ταινιες, αλλα και απο μια σειρα τηλεταινιων. Μηπως ειδες μια απο τις τηλεταινιες γι αυτο ηταν μικρης διαρκειας? ^^ Ψαξ'το λιγο, γιατι ειναι καλα θριλερακια, και οι τηλεταινιες αλλα και η ταινια.
Sep 08 2009 14:39
8tails → Tsunade-sama
Το υπόλοιπο 20% είναι γραφειοκρατικό δηλαδή για να γίνεις Ροζέ Θεά. Αντε με το καλό! Με τη σχολή σου λογικά θα τελειωνεις όπου να ναι; (δεν πιστευω να μπαινουν και κει γραφειοκρατικά ε; :hi:)
Καλή συνέχεια:Blissfull:
Sep 08 2009 13:12
Melkor → RiDeLub
[URL="http://elis.imouto.org/sample/221b8497291d91f275fad81370bf77bf/moe%2094871%20sample.jpg"]kukuku...[/URL][URL="http://elis.imouto.org/sample/221b8497291d91f275fad81370bf77bf/moe%2094871%20sample.jpg"]
[/URL]
Sep 08 2009 13:05
Glaurung → mono
[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=378&pictureid=6324[/IMG]
Μήπως ήταν αυτή η εικόνα ? Την είχα για sig τον χειμώνα . Ελπίζω να βοήθησα,είναι σπαστικό όταν κολλάς :P
Sep 08 2009 12:11
Rihardil → darkphoenix
-Name: Chris
-FC: 2235 6041 1055
οποτε μπορεσεις για ανταλλαγη let me know!
Sep 08 2009 11:36
Zoro → Tsunade-sama
Σαρδηνία εννοείς μάλλον! :P
Δεν το θυμόμουν ότι για δουλείες πήγαινες εκεί, αλλά αφού χάρηκες έστω και 2 μέρες κάτι ήταν κι αυτό!
Όσο για τα άλλα κόντεψα να πάθω καρδιακό... die... Guts... die??? :terror2:
Το Γουτσουλίνι; Πως μπόρεσες;;; :roar: Τουλάχιστον πες μου ότι δεν σου άρεσε κανένας, δεν πιστεύω να πήγες την Caska ή τον Grif;;; *summons Tea-chan*
Καλά για manga αφού ήδη δεν διαβάζεις γενικά που να πιάσεις αυτό να δεις όργια τεράτων, άααστω καλύτερα!!
Θες να πεις ότι τα fillers είναι που κάνουν την διαφορά Naruto με το OP; Δηλαδή χωρίς αυτά έρχονται κοντά οι 2 σειρές; :orly:
Ω ναι, Tsunade, Shizune, Anko και Kurenai όλες απίθανες! :nbleed: Από μικρές όμως μόνο Sakura, Temari και Hinata ξεχώριζαν κάπως, αν και η Tenten είχε πλάκα η φωνή της.
Από αγοράκια μου άρεσαν πολύ οι φάσεις Gai-Lee, ειδικά στο Shippuuden εκεί που ο Gai μεταφέρνει στην πλάτη του τον τραυματισμένο Kakashi τρέχοντας στο χωρίο για προπόνηση και ο Lee γυρνάει και λέει στον Neji να ανεβεί πάνω του να τρέξει κι αυτός και ο Neji του λέει "Not a chance"! :hihi2: Μα τι καμμένα άτομα, το theme του Gai το κατέβασα κιόλας και τα σπάει!! Μετά μ' αρέσουν πάνω κάτω όλοι από μεγάλους: Kakashi, Jiraya, Orochimaru, Kabuto, Gai, Sarutobi, Akatsukis κλπ, ενώ από μικρούς Shino, Neji, Shikamaru, Lee, Gaara, και ας πούμε Sasuke... ο πρωταγωνιστής όχι όμως!!
Εγώ ναι Ιταλία γύρισα και είμαι τώρα, έχω εξεταστική αλλά σε καμιά βδομάδα θα πάω Σικελία στο συγγενολόι μάλλον, θα φέρω και το OP manga να διαβάσω, μιας και ίσως δεν θα 'χω νετ! Όσο για το που ήμουν το καλοκαίρι, himitsu! Από msn αυτά! :P
Sep 08 2009 11:22
Zoro → GkLoc
Lawl καλά αν είναι έτσι θα του ρίξω μια ματιά και θα το πιάσω από αρχές Shippuuden κάπου!
Sep 08 2009 10:56
GkLoc → Zoro
Γιατι να πιασεις το manga απ'την αρχη?Πας καλα?Δεν εχει καμμια διαφορα,εχω διαβασει τα πρωτα 10 Volume,πουθενα δεν εχει διαφορες σχεδον,απλως στο Shippuden παει υπερβολικα αργα το anime και σου διημιουργει διαφορετικη αισθηση απ΄το manga...
Sep 08 2009 10:52
Zoro → GkLoc
Δεν νομίζω να πηγαίνει τόσο απλά, μια εταιρία δεν μπορεί να αρχίζει μια σειρά και να την αφήνει κάθε 2 και 3 που δεν έχει υλικό και να την ξαναξεκινάει σαν μαζευτεί, εκτός κι αν βάλουν fillers, που δεν θέλουμε! (βέβαια θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την ιστορία από το παιχνίδι για το Dreamcast που ήταν filler και απίθανη, αλλά πέραν αυτού δεν ξέρω κι εγώ τι αποτέλεσμα θα είχε)
Οπότε μάλλον το πιο πιθανό θα ήταν να βγάλουν OVAs και να πηγαίνουν με το πάσο τους, αλλά σε αντάλλαγμα να βλέπαμε μεγάλα κομμάτια ιστορίας και όχι επεισόδια, κόντα στο 1 Volume κάτι!
Με την αδελφή του; :hahaha: Δεν το είχα δει την πρώτη φορά!!
Ααα ώστε αυτή ήταν η μάχη με την Sakura που κράτησε 9 eps! Ναι όντως ήταν κάπως lame, ειδικά εκεί που άρχισε να χρονομετράει ανάποδα για να πετύχει τον Sasori πριν την πιάσει το δηλητήριο, καθώς και άλλα 1-2 σημεία (reincarnation technique μιας δηλητηριασμένης και ετοιμοθάνατης γιαγιούλας που έσωσε 2 άτομα μάλιστα και όχι ένα το βρήκα πολύ βολικό και lame, όπως και το να μεταφέρεται η "καρδιά" του Sasori σε όποιο σώμα θέλει αυτόματα και να πετάει, έλεος δλδ εκείνο το κούτσουρο που έβρισκε ενέργεια να ζει; ) που θα σχολιάσω στο thread όταν το τελειώσω, αλλά είχε και κάποια θετικά που βρήκα, όπως ότι δεν νίκησε έναν Akatsuki μόνη της αλλά με την βοήθεια της Chiyo που γνώριζε την τεχνική του Sasori και τουλάχιστον ήταν 2 εναντίον 1, οπότε το έσωσε κάπως, όχι όπως την Nami που αν και η πιο άσχετη νίκησε μια CP9 μόνη της!
Anw όταν φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο up to date θα πιάσω και το manga από το 0 γιατί θέλω να δω τις διαφορές με το anime, αλλά αυτό θα φύγει γρήγορα ευτυχώς!
Sep 08 2009 10:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed