Community Status Updates
Zoro → Tsunade-sama
:unlucky: :uhh: :sigh2: :sadist:
Λάθος άτομο βρήκα να το προτείνω, καλά μου 'λεγες ότι η Tsunade φοβάται το αίμα!! (ακόμη θυμάμαι όταν σoy έδειξα πρώτη φορά ένα demotivational όπου ο Guts έκοβε έναν τύπο στα 2 με το σπαθί του και μου είπες "omg, τον έκοψε στην μέση!! :OMG3:" XD)
Well, από αυτό συμπεραίνουμε σίγουρα ότι δεν παρακολουθείς ταινίες με βαμπίρ και zombies, να ξέρω τι να σου προτείνω next time! :P
Πάντως το 07-ghost θα το δω, όπως υποσχέθηκα, αφού τελειώσω το Naruto αν είναι πρώτα, όμως!
Καλή επιτυχία και σε σένα, απ' όσο κατάλαβα κι εσύ δίνεις! Ένα από τα ίδια κι εγώ λοιπόν, σαν βρω χρόνο θα μπω μσν να τα πούμε!
ΥΓ: Ελπίζω να μην σου λείψουν αυτά τώρα, με την επιλογή σου! :P[spoiler][IMG]http://i43.tinypic.com/2u7x1ty.jpg[/IMG]:kakaka:[/spoiler]ΥΓ2: Έριξα μια ματιά και στην γοργονίτσα σου στο google και απ' όσο παρατήρησα έχει πεταχτά elf αυτάκια, πως και δεν φαίνονται αυτά στην pic σου; :wis:
Sep 08 2009 22:17
Zoro → Mad_Hatter
Σχετικά με το 2ο:[spoiler=OP manga spoilers]- Γιατί πολύ απλά υποστήκαμε ένα ολόκληρο Thriller Bark με αρκουδάκια και ζόμπις και τουλάχιστον ο Luffy νίκησε κι άλλον έναν Schichibukai και αποδυνάμωσε την κυβέρνηση, ενώ τώρα πρέπει πάλι εκ νέου αυτός ή κάποιος άλλος να τον νικήσει!! Και δεν είναι να πεις είναι αδύναμος! :roar:
Ο Croc τουλάχιστον δεν είχε την ίδια κατάληξη![/spoiler]Και ναι, έμαθα για την έλλειψη chap αυτή τη βδομάδα, ειδικά τώρα που έφτασε ο Luffy είναι δύσκολο να περιμένεις το τι θα γίνει! Μέσα στη βδομάδα λογικά θα το αρχίσω κι εγώ! :P
Sep 08 2009 21:54
Mad_Hatter → Zoro
[SPOILER=op manga]
-Δε νομιζω να παρει κανεναν μαζι του ο WB, απλα ενστικτο.
-Δε καταλαβα γιατι ακριβως σπαστηκες που μπηκε ο moria?
-Πιστεψε με εχει τρελη δυναμη ο wb, w8 and see.
Η boa περα απο το petrification thing ξερει να χειριζετε τελεια το haki της, και τα αντανακλαστικα της θα ειναι αρκετα καλα.
-ο wb ξερει να χειριζετε τελεια το φρουτο του, aka οχι μονο σεισμους, αλλα και sockwaves κλπ.Δε ξερω τι θα κανει αν του την πεσουνε aokiji-kizaru μαζι, αλλα ττο πιστευω οτι ειναι ο πιο δυνατος του op universe, ισως μονο πισω απο τον dragon.
-Οντως ο wb απο μονος του και εμενα μου φαινετε κατωτερος των marines.
[/SPOILER]
Btw αυτη την εβδομαδα δεν εχει chapter Και κοντευω να τρελα8ω....
Η Echo απο pandora hearts ειναι στη prof pic μου, η νεα μου αγαπη :lovulovu:
Sep 08 2009 21:31
Tsunade-sama → Zoro
Ποιος είναι ο Γουτσουγούτσου?Ο Guts???:puke:
Παράξενα γούστα έχεις marimo :hahaha:
Griffith ftw, τα μυαλά κ οι κοτσίδες στα κάγκελα!Να μην παρεξηγηθώ όμως, δεν κόβω φλέβα για τον τύπο, τζιτζιφιόγκος ήταν κ αυτός!Αλλά από τον Guts σαφώς κ μακράν καλύτερος.
Κ ναι Σαρδηνία πήγα λοιπόν, γλώσσεψα την μπέρδα μου κ από το net.Σαρδηνία εγώ, Σικελία εσύ, μια χαρά!Ένα ταξιδάκι κ εκεί πιστεύω ότι αξίζει!Next time I'll keep it in mind!
Καλή επιτυχία Zoro-chin στην εξεταστική κ σου υπόσχομαι μόλις χαλαρώσω λίγο από διάβασμα θα μπω msn να κουτσομπολέψουμε...kukuku :P
Sep 08 2009 20:56
Tsunade-sama → 8tails
Αν υπήρχαν γραφειοκρατικά θέματα κ για να πάρω το πτυχίο μου, βράστα Χαράλαμπε!Ευελπιστώ σε αυτά τα ολίγα μαθήματα που μου μένουν κ στην τελευταία μου (μακάρι...)εξεταστική που διανύω να μην εμφανιστούν προβλήματα.
Ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου, να'σαι καλά.:gotit:Καλή συνέχεια σου εύχομαι κ σε σένα ότι κ να κάνεις, με ότι κ να ασχολείσαι εκεί στην μακρινή Γερμανία!:colddd:
Sep 08 2009 20:46
Zoro → Mad_Hatter
Yo! Κατέβασα και τα chapters του OP που λέγαμε και θα τα διαβάσω σύντομα!
Δεν άντεξα πάντως και έριξα μια ματιά στα τελευταία επεισόδια και σκεφτόμουν ότι[spoiler=OP manga spoilers]- Ο Whitebeard σχεδόν σίγουρα θα πεθάνει σε αυτή την μάχη, το θέμα είναι πόσους και ποιους θα πάρει μαζί του!
- Μου την έσπασε τρομερά που ο Moria πήρε μέρος στην μάχη, δηλαδή τα όσα είδαμε στο Thriller Bark ήταν για το τίποτα; :if:
- Θα το πω, ο WB και η Boa δεν μου φάνηκαν αντάξιοι της θέσης τους!
Η Boa πέρα από το να την ερωτεύονται και να τους κάνει πέτρα δεν έχει κάνα άλλο δυνατό κόλπο;
Ο γέροντας από την άλλη, πέρα από σεισμούς, τερατώδη δύναμη και λογικά ένα δυνατό haki σταματάνε εκεί οι δυνατότητές του; Αν του ορμήξουν 1-2 admirals μαζί τι θα κάνει; :terror2:
- Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ο Sengoku, τόσην ώρα και ακόμη δεν έχει κάνει τπτ! Μάλλον δεν θα έχει το zoan της κατσίκας που λέγαμε :P, αλλά κάποιο τερατώδες φρούτο. Πιστεύω θα το δείξει στο τέλος λογικά, ίσως για να καθαρίσει τον WB.
- Τέλος, στην μάχη WB vs Κυβέρνηση μου φάνηκε πιο αδύναμος ο πρώτος σαν σύνολο (έχει να τα βάλει με 5 Schichibukai και 3 Admirals άλλωστε + τόσους Vice + Sengoku), αλλά αν αναλογιστούμε ότι οι Yonkou είναι 4, έτσι και ενώνονταν όλοι μαζί θα τους είχαν σίγουρα, βέβαια μετά θα επικρατούσε ο χαμός! Τώρα που θα φύγει ο δυνατότερος πειρατής να δούμε που θα βρεθούν οι δικοί μας όμως... way to go Oda, έδεσε πολύ καλά την όλη μάχη, γιατί σε τέτοια σημεία με επιδείξεις δυνάμεων είναι εύκολο να κάνεις γκάφες![/spoiler]PS: Btw στην prof pic σου ποια είναι η κοπελιά; :P
Sep 08 2009 20:38
MitHuNa → DevilMayCry
θα έκανα την πλάκα μου, με άλλα λόγια θα τους εκμεταλευόμουν προς όφελος μου έτσι κ αλλιώς στην καταστροφή πάνε και χωρίς να κάνω κατι εγώ :) απλά προχωράνε αργά
Sep 08 2009 20:00
Blue Samurai → Matsu
Η ταινία που είδα δεν ήταν τηλεταινία ήταν η Shiroi Rojo (old lady in white) και απο οτι έμαθα βγήκε και δεύτερη το 2009 με τίτλο [B]Kuroi Shojo (Girl In Black)[/B].
Ξέρω οτι στο παρελθόν στην Ιαπωνία έχουν βγεί άλλες τέσσερις ταινίες,Curse 1& 2 και Ju-On 1&2.Δεν ήξερα οτι υπήρχαν τηλεταινίες και αυτό είναι ευχάριστο νέο καθώς έχω ξετρελαθεί με τις ταινίες Ju-On καθώς και με τα αμερικάνικα remake.
Sep 08 2009 18:36
Vagelio → Neuro
Aαα.... τωρα κατι θυμαμαι. Και εγω εχω πολλα πραγματα να μαθω και αυτη τη χρονια δεν θα βρω το χρονο με τα βρομοφροντιστηρια Τ^Τ. Mε το πασο σου, οποτε εχιε χρονο και ορεξη, θα χαρω να ακουσω συμβουλες ^^
Sep 08 2009 17:05
Neuro → Vagelio
Μπα δεν ειμαι ιδικος ... εχω πολλα ακομα να μαθω! Διστιχως δεν εχω κατι προσφατο στο DA αλλα τσεκαρε το gallery μου [url]http://odesos.deviantart.com/[/url] το τελευτεο ειναι η cyborg τωρα εχω βελτιοθη χ3 (ελπιζω XD) απο τοτε που την ανεβασα . Θα σου πω αργοτερα τι θα μπορουσες να κανεις για τις σκιες ....
Sep 08 2009 17:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed