Community Status Updates
Mad_Hatter → iristella
Ναι εμιαζε αρκετα.Bloodhound δεν εχω διαβασει ακομα, γενικα τωρα με την εξεταστικη εχει πεσει ο ελευθερος χρονος, και εχω αφησει και το MPD Psycho στην αρχη ακομα, οπως και καμποσα αλλα, μονο Τα Ongoing Κοιταω, και κανα συντομο manga.
Απο το Neji το πρωτο arc Μου αρεσε πιο πολυ, γενικα μου αρεσει το human experimets thing.Η σκηνη ειδικα που βγαζει ο batsu το αριστερο του ματι και το πεταει στη sonia ηταν ολλα τα λεφτα.
Sep 12 2009 02:17
Zoro → evaofadawn
Ένα από τα ίδια κι εγώ με την [URL="http://img199.imageshack.us/img199/6165/onepiecerobin25.jpg"]Robin-chwan[/URL] που θα γνωρίσεις όταν αξιωθείς να δεις OP (έβαλα σεμνή pic γιατί αν έψαχνα πιο τραβηγμένη... άστα!)... που να μάθεις και τι ικανότητα έχει! :nbleed:
n'joy! :p
Sep 12 2009 01:56
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White][B]Αχ χαίρομαι που σου άρεσε. Το arc με τις κούκλες στο τέλος τέλος δεν σου θύμισε λίγο το orchestre Royale de guignols?[/B][B] Kαι ναι η φράση που λες ήταν πολύ ωραία. Το Bloodhound το έχεις διαβάσει? Και τι εντυπώσεις έχεις από το MPD Psycho?[/B][/COLOR]
Sep 12 2009 01:47
Mad_Hatter → iristella
Πριν λιγο τελιωσα το Neji.Τα σπασε, αλλα γιατι τοσο λιγο....μονο ενα vol :(
Ειχε και μια απο τις πιο ωραιες ατακεσ που εχω ακουσει εδω και καιρο
"whatever it is, every creature who is denied the right to live will certainly be more attached to life than anyone else"
Sep 12 2009 01:42
evaofadawn → iristella
ευχαριστώ πολύ βρε!!!!
κ για τη βοήθεια με τα links (δεν τα δοκιμασα ακόμα but i have faith in you!)
ε, μα ναι! τόσο ωραία σχέδια μοιάζουν περιορισμένα ώρες ώρες! Σήμερα εν τω μεταξύ, πήγα σε ένα μαγαζάκι το οποίο έχει μόνο manga k anime είδη, κ τυχαίνει να είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου κ ούτε που το ήξερα!!!! πήρα λοιπόν, το 11 από Bleach -στα αγγλικα- για να μου βρίσκεται προχειρο κ σκεφτόμουν, λυγμ λυγμ, μα γτ να είναι τόσο μικρούλι?
να σου πω? το Shin Angyo Onshi το ξέρεις? Αν όχι ρίξε μια ματιά, είναι ίσως το αγαπημένο μου anime at the moment! το κορεάτικο που σου έλεγα.[U]
[/U][URL]http://www.onemanga.com/Shin_Angyo_Onshi/0/01/[/URL]
υπόψιν, μου άρεσε πολύ περισσότερο από το chapter 7 κ έπειτα, κ το chapter 20 είναι το αγαπημένο μου (κ τεράστιο..)
Sep 12 2009 01:33
iristella → evaofadawn
[SIZE=5][SIZE=2]AΛΗΘΕΙΑ?[/SIZE][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red]ΜΠΡΑΒΟ[/COLOR][/FONT][/SIZE] ρε συ συγχαρητήρια! ΑΧ πολύ χάρηκα!:awww:
Για το 124 και τα υπόλοιπα επεισόδια σε MU και DDL γενικότερα δοκίμασε από[URL="http://www.animetake.com/naruto-shippuuden-episode-124/"] εδώ[/URL].
Glad to hear you liked kakashi gaiden.
Όσο για τα manga και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Κρίμα που τα Tankobon είναι τόσο μικρά σε μέγεθος. Ειδικά κάτι manga με απίστευτο σχέδιο (της Kaori Yuki πχ) τα θέλω σε μεγάλα.
Sep 12 2009 01:19
evaofadawn → Zoro
ναι, μες την τρελή χαρά όντως!!!!!
σε ευχαριστώ πολύ!
σκληρη δουλεια ναι, αλλά απολαυστική!!!! τώρα στη διπλωματική να δούμε τι σκατά θα με κάνει να αποδώσω.. χμ, κ με τα σοφά σου λόγια δίνεις τη λύση: Renji αγάπη μου, άσε το zampakuto σου κ κάνε με δική σου..........
*faints* "γδουμπ", σκάει στο πάτωμα.............
Sep 12 2009 01:13
evaofadawn → iristella
Έλα ιριστέλλα, τι κάνεις? έμαθα επιτέλους βαθμό για την εργασία: [COLOR=Red]9.3[COLOR=Black]!!!!
είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!
επίσης, ήθελα να σου πω ότι είδα naruto τα επεισόδια που λέγαμε.. είμαι στο 121 τώρα. Ωραίο το kakashi bourou bourou αλλά επειδή το είχα πρόσφατο από το manga βαρέθηκα λίγο.. στο τέλος όμως, στο τσακ το γλύτωσα το κλαψούρισμα!! Βλέπω επόμενα επεισόδια as we speak, αλλά έχω πρόβλημα με το 124. Dεν το βρίσκω σε megaupload κ εκνευρίζομαι.... το μtorrent μου κάτι έχει πάθει κ εδώ κ 1 μήνα, σε αυτή τη σύνδεση μου ρίχνει τον υπολογιστή, μπλε θόνη κ δεν συμμαζεύεται, κ πρέπει να κάνω restart... οπότε κάνω όλο megaupload ή rapidshare... καμία ιδέα για το 124?
cya
[/COLOR][/COLOR]
Sep 12 2009 01:08
dmvagos → iristella
I'm hoping this extends to a global fight. Having just one person to argue is boring :P But it's no threat, daijobu ^ ^ (ή όπως γράφεται τέλος πάντων, you get the point :P)
Sep 12 2009 01:07
Zoro → evaofadawn
Χαρές πολλές βλέπω! :P Και ναι, για anime related θέμα να πάρει τοπ βαθμό και στην Ελλάδα κιόλας είναι κάτι που σίγουρα δεν έχω ξανακούσει, εδραιωνόμαστε!
Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν, φαίνεται η (σκληρή) δουλεία απέδωσε! :cheers:
Renji time then, huh? :d
Sep 12 2009 01:05
evaofadawn → Zoro
Έλα βρε Zoro, έμαθα βαθμό επιτέλους!!!!!
κρατήσου ***ταρατατζούμ***
[COLOR=Red]9.3 [COLOR=DarkSlateGray]αγαπητέ μου![/COLOR][/COLOR]
τι λες? σε έβγαλα ασπροπρόσωπο?
Sep 12 2009 01:01
iristella → dmvagos
I dont like the way you are closing your eye to me >w<.......... It s a threat ne?
Sep 12 2009 00:57
iristella → dmvagos
χαχαχαχαχ...... Να το δει κανείς άσχετος να λέει ,,,,, ΤΙ κατάντια και αυτό το forum. xD
Sep 12 2009 00:51
dmvagos → iristella
Καλά, μου ρίχνεις τόση ώρα φιτιλιές και έχω πάρει φωτιά XD Μιλάμε σε λίγο θα εκραγεί το thread, θα μας λυντσάρουν ομαδικώς χαχα! Hardcore rp ftw ^^
Sep 12 2009 00:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed