Community Status Updates
Zoro → evaofadawn
Και γιατί παρακαλώ; Που λέει ότι μόνο οι γυναίκες ποστάρουν εκεί; Ρατσισμός!!! :madtodeath:
Μετά λέτε εμάς φαλλοκράτες!! :ill2: Που θα πάει κάποιος θα πάρει την πρωτοβουλία και θα κάνει ένα αντίστοιχο για το ισχυρό φύλο! :P
Sep 12 2009 16:56
Zoro → Mad_Hatter
Αυτό και[spoiler=OP manga spoilers]- ο τελικός χαιρετισμός με τον Mr.2
- η στιγμή που μαθαίνουμε για την καταγωγή του Ace και το παρελθόν του
και... η τοπ αγαπημένη μου που ελπίζω να γίνει εξίσου καλά στο ανιμέ:
- εκεί που ο Luffy πάει να πεθάνει και χρησιμοποιεί τελευταία στιγμή το haki για να διώξει τους λύκους από τον Mr.2 και μετά η όλη φάση με τον πόνο 2 ημερών!!
Μου άρεσε και που σε αυτό το arc έπαιξαν πολύ ρόλο οι ικανότητες του καθενός, πχ ο Luffy μπορεί να ήταν από τους δυνατότερους και να τον είχαν ανάγκη Buggy και Mr.3 αλλά χωρίς τον Buggy στην αρχή δεν θα μπορούσε να έχει περάσει την Crimson Hell (με τα αγκάθια) και χωρίς τον Mr.3 δεν θα κατάφερνε να καθυστερήσει τον Magellan, ενώ ο Mr.2 έδωσε ρέστα.
Αστειάκια από Buggy που είναι από τους fave μου + ατάκες και κινήσεις από Croc, Magellan και Blackbeard (WB, Admirals και Schichibukai μετά) το κάνουν όντως ένα από τα καλύτερα arcs, απλά το συναίσθημα του CP9 δεν νομίζω πως το έχει, αλλά μένει και να τελειώσει το Rescue Ace arc!! :)[/spoiler]
Sep 12 2009 16:48
Zoro → kelborn3
Ναι ναι ξέρω ήθελες να με ξεφορτωθείς και βρήκες δικαιολογία... and good (old) one I must say! :P
Sep 12 2009 16:42
Zoro → Tsunade-sama
Βασικά όπως είπα το συναίσθημα του CP9 είναι άφταστο ακόμη και μέχρι σήμερα imo, αλλά παίζει και να 'ναι επειδή είχε την waifu μου μέσα και δεν το βλέπω αντικειμενικά! :P
Ωστόσο έχει πολύ καλές ανατροπές, ήμουν και πάντα φαν των αποδράσεων από φυλακές και αν το συνδυάσεις με πειρατική ιστορία παίρνεις το Impel Down arc!!
Sep 12 2009 16:35
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
[quote=theo547;337948][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]και [/SIZE][/FONT]
[spoiler]Αν θελετε τη γνωμη μου θα της φαει απ τη ξαδερφη του καμια μερ:P[/spoiler]
[/quote]
Ακους, ακουω να λες. :P
Sep 12 2009 16:15
Tsunade-sama → Mad_Hatter
Τσούκου, δεν είμαι του manga εγώ.Εξάλλου εδώ κ χρόνια αντέχω τον πειρασμό να διαβάσω το manga του Naruto, ένας ακόμη πειρασμός δεν θα μου κάνει τίποτα.
Άσε που έχω τον Μάκη, ανα πάσα στιγμή όλο κ κλαποιο spoil θα μου πετάξει...:hahaha:
Sep 12 2009 16:13
mono → Kenny
Can i drop sth too?:himitsu:
[SPOILER][IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/InspectorGadget.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 12 2009 15:52
iristella → Kenny
soooo i heard you like pink panther... and i am dropping this here
[spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/2pink.jpg[/IMG] [/spoiler]
toasting in legendary conv. ^w^
Sep 12 2009 15:35
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Βασικα συμφωνω σε οσα ειπες με ενα μικρο οχι: Το ντρεικ το παρακανει στη συναισθηματικη μεταδωση οσον αφορα τους χαρακτηρες. Εσυ δεν εχεις δει καμια ακομα δραματικη σκηνη στο Ναρουτο (οσες εχεις δει μεχρι τωρα ηταν παιδικες) Απο δω και περα αρχιζουν τα καλα...
Συμφωνω απειρα οτι οι χαρακτηρες-πρωταγωνιστες του Ντρεικ ειναι υπερτατοι και φυσικα πιο συμπαθητικοι απο του Ναρουτο που δεν ξερεις και ποιον να πρωτοδιαλεξεις να ονομασεις πρωταγωνιστη!
Η εικονα μετρησε :P
H hebihime moυ την εσπασε..ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Ακομα και μετα τη μεταβολη χαρακτηρα, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!!
Το enies lobby arc ηταν ο λογος που ειχα κοψει για σχεδον ενα χρονο το νρεικ. Ηταν οτι πιο βαρετο ειχα δει ποτε, αν και η ιστορια της Ρομπιν μ αρεσε. Ηταν ομως τοοοοσο μεγαλο.. Τοοοοσο βαρετο....Βαριομουν να δω ντρεικ ηθελα να τα πηδηθω τα επεισοδεια ουτως η αλλως το mugiwara no ichimi θα νικουσε, αλλα στο τελος τα ειδα. Το μονο που αξιζε απο αυτα τα επεισοδεια ηταν τα Λουφυ-Ουσοπ! Α και το καψιμο του πλοιου.. Κλαμα η Ελλη :P
Tα καλυτερα αρκ για μενα μεχρι τωρα ηταν το thriller bark, εκεινα τα φιλλερ μετα το skypiea που σκανε μεσα σε κατι φυλακες marines (G8 arc i think), arabasta και εκεινο το davy's με τα πειρατικα παιχνιδια που κοντεψε να χασει τον Τσοπερ xD Γεεεελιο εκεινα τα επεισοδεια!!
Sep 12 2009 15:17
Night Wizard Seal → Jorg
Χαχαχαχαχαχα!Τώρα το είδα σου πήρε την αγαπητικιά σου?Συγγνώμη με πρόλαβε πρώτο :)χαχαχαχα...
Αντε και εσύ ο κουμπάρος :)(Και ξες τι λένε):)
Sep 12 2009 13:36
evaofadawn → Zoro
ααααααα όχι όχι!! είσαι αγόρι κ αυτό είναι thread girls only!! θα διαταραχθεί το poll!! κυρίως γτ φτερούγα στις γυναίκες δεν παίζει, οπότε αναγκαστικά η φτερούγα θα φανεί υποτιμημένη!
εκτός κ αν θες να ψηφίσεις ανάλογα με ποιο ΑΝΤΡΙΚΟ τμήμα σώματος γουστάρεις πιο πολύ :himitsu: ναι φίλε μου, δείξε πόσο απελευθερωμένος είσαι!!!!
Sep 12 2009 13:23
FinalFantasyVII-XIII → Erisadesu
Δεν θέλω να σου την πω.....
Μπορεί να φαίνομαι ανώριμη αλλα δεν είμαι τόσο πολύ.
Είπες πως δεν λογαριάζεις τα έθιμα και τι λένε οι άλλοι αν εσύ υποφέρεις ψυχικά (αν βρεθείς σε ανάλογη κατάσταση). Και πόλύ σωστα είπες πως ακολουθω τον εγκεφαλο μου ενω εσύ όχι.
Τί σε κάνει να πιστεψεις πως η πλειοψηφία των ανθρώπων ακολουθούν την καρδιά τους;
Και τί σε κάνει να πιστέυεις πως κανένας δεν λογαριάζει τί θα πουν οι άλλοι; Στην Κίνα είναι ακόμα ένα "ταμπού" σε πολλές περιοχές και δεν θα τους έλεγα φανατισμένους.... ίσως παραδοσιακούς... διαφορετικους.. αλλά όχι φανατισμένους
'Εχω την εντύπωση πως αυτό που κάνεις εσύ το γενικοποιείς.... με τόσα εκατομμύρια ζευγάρια καλο δεν είναι να κρατάμε μια πισινη;
Το θεωρω πολύ πιο πιθανόν άνθρωποι ανα το κόσμο να αντιμετωπίζουν τον γάμο διαφορετικά παρά ίδια.
Sep 12 2009 12:24
Mad_Hatter → Tsunade-sama
Ναι και εμενα ο ιδιος με εβαλε να το δω, και κολησα απο το 1ο επισοδιο.Μου εδειξαν και την echo μετα και κολλησα ακομα περισσοτερο:lovulovu:.Της αξιζει περισσοτερο screentime, ελπιζω τουλαχιστον στο Manga Που θα διαβασω πιο μετα να την δειχνουν περισσοτερο.And if that dirty bastard vincent dares to touch her again im gonna fucking kill him.
Και btw εσυ δε θα τιμησεις το op manga?Πριν λιγο καταφεραμε τον zoro, τωρα σειρα σου :P
Sep 12 2009 12:05
Mad_Hatter → Zoro
hehehe στο λεγα πως θα ξετρελαθεις.Στο rescue ace saga συνδυαζει τελεια τα συναισθηματα με επικες μαχες.
[SPOILER=op manga]
Ειδικα η σκηνη με τον oars jr να πεφτει απο τους 3 shichibukai ηταν φανταστικη
[/SPOILER]
Sep 12 2009 11:03
Erisadesu → FinalFantasyVII-XIII
εσύ ειπες ότι εγώ είμαι ενάντια των παραδόσεων και οτι τα μηδενίζω... εγώ δεν είπα οτι εσύ δεν είσαι....
Νοοτροπίες - έθιμα όλα απο το ίδιο σκέλος πηγάζουν γι αυτό σου τα ανάφερα
οπότε αντικατέστησε τη λέξη έθιμα με νοοτροπίες...
ούτε εγώ μιλάω για τα ζευγάρια της ελλάδας σου μιλάω γενικότερα
ανεξαρτήτου εθνικότητας και παραδόσεων , νοοτροπιών για τα ζευγάρια που βρίσκονται σε σχέση..
σχετικά με το spoiler αν δεν βιώσεις ρε συ έναν χωρισμός πως μπορείς να μιλάς γι αυτόν;
αν δεν νιώσεις την καρδιά σου να την ξεριζώνουν πως θα καταλάβεις τον πόνο
του χωρισμού ; Οπότε δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με τις εμπειρίες που ζει ο καθένας.
γράφεις αυτό :
Δεν είναι κακό να παραδεχτεις ότι κάπου δεν είναι και τόσο σωστα τα πράγματα.
Ως μεγαλή....... θα σε τιμήσει
ξέρεις κάτι ίσως και να μου την έλεγες
αν δεν είχες αποδείξει σε μένα και σε άλλους ότι για τα 16 χρόνια
οι πιο πολλές απόψεις σου είναι μισανθρωπιστικές και ρατσιστηκές.
εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω
γιατί μιλάς με τον εγκέφαλο σου και όχι με την καρδιά σου.
Sep 12 2009 10:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed