Community Status Updates
iristella → dmvagos
[quote]που να χτυπάς τον σχιζοφρενή Κ*λο σου κάτω[/quote]
lololololoollololol.......... Με πέθανες εκεί.......
Sep 12 2009 00:42
iristella → Emmanouela
Καλώστην. Thanks για που λες όμως? avi - Sig ή στο profil μου?XD
Sep 12 2009 00:19
Emmanouela → iristella
Iriiiiiiiiiii!!!!!!!! τι γμτ fan art ειναι αυτο??? ειναι λιγo bishonen mode on 9α ελεγα! :P
Sep 12 2009 00:18
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Βασικά ήδη στο τωρινό σημείο που βρίσκομαι παρατήρησα την μεγαλύτερη σοβαρότητα που έχει δοθεί στο Narutiverse και αυτό μου άρεσε όντως περισσότερο εδώ, που πιο κει που ξέρω αναμένονται epic σκηνικά με Pein και Itachi! Ωστόσο, όπως είπα, θεωρώ ότι και τα 2 υπερτερούν και χάνουν σε διαφορετικά σημεία!
Οπότε αν το πάρουμε από πλευράς σοβαρότητας ιστορίας/κακών (αν και επιφυλάσσομαι γιατί δεν ακούω πολύ καλά λόγια τελευταία στο manga) είναι σωστό να πω ότι νικάει το Naruto, αλλά αν βάλω φαντασία, περιβάλλοντα, αστεία, μετάδοση αισθημάτων (ειδικά αυτό το τελευταίο πάει να το κάνει με πολύ σοβαρό τρόπο το/o Naruto και αποτυγχάνει imo, ενώ στο OP το παίρνει πιο απλοϊκά και πετυχαίνει!) και τέλος γενική πόρωση για μένα νικάει το OP!
Μετά είναι γεγονός πως το Naruto έχει πιο καλές μάχες σαν σύνολο, με στρατηγική και πιο πολύ εξυπνάδα, μου άρεσε πολύ η ιδέα του chakra και τα πόσα εξηγεί (σε αντίθεση με το OP που τα αφήνει όλα ξεκρέμαστα με Devil Fruits και μη) και φυσικά οι πιο imba κακοί που δεν κολλάνε στο ου φονεύσεις του OP! :P Μου άρεσε ακόμη η όλη ιστορία πίσω από τους ninja και όλα τα χωρία, γιατί υπάρχουν-γίνονται πόλεμοι/αποστολές κλπ (που παίρνονται όλα πολύ πιο απλοϊκά στο OP), απλά δεν με κερδίζουν τόσο οι πρωταγωνιστές του όσο στο OP! (οι δευτερεύοντες είναι ωραίοι όμως!)
Με λίγα λόγια πάω να πω ότι αν το Naruto δεν με απογοητεύσει (υπερβολικά) στο τέλος, μπορεί να τα βάλω και ισάξια με το OP, αλλά να το ξεπεράσει μάλλον όχι, ειδικά μετά απ' αυτά που διάβασα στο manga πια! (η αλήθεια είναι όμως ότι βλέποντας τόσο Naruto αυτούς τους μήνες υπήρξαν και προσωρινές στιγμές που μου φάνηκε και ανώτερο! :P)
Oh well, όταν διαβάσω και το manga θα πω περισσότερα!
ΥΓ: Btw το CP9 arc με την Robin σου είχε αρέσει τελικά ε; (ξέχασα :P)
H hebi-hime πάλι πως σου φάνηκε;
Btw [spoiler=OP-Naruto manga spoilers][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/6718/duchihas.jpg[/IMG][/spoiler]:hahaha:
Sep 12 2009 00:16
acid black cherry → Kakashinote
αφου την πρόλαβες νο πρόμπλεμ!
αλλα... το είδα εγω στο βλέμα της, με την πρωτη ευκαιρια θα σου τα φορέσει τα κέρατα!
δεν φταίω εγω
εγω ειμαι καλο παιδι και δεν λεω οχι σε τετοιες γυναικες, απο ευγενεια! χαχαχα
Sep 12 2009 00:11
Erisadesu → miko-chin
ναι ρε το lalapipo περιμένω να βγει εδώ και καιρό.
το halfway δεν βρίσκω με τίποτα ρε γμτ.
[url]http://asianmediawiki.com/Hiroki_Narimiya[/url]
Sep 12 2009 00:02
Erisadesu → Anelis
είσαι εντελώς απαράδεκτη γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνεις και δεν λες τίποτα.
είσαι μεγάλη γαιδούρα... δε σε αγαπάω καθόλου.
Sep 12 2009 00:02
Kakashinote → acid black cherry
εμαθα οτι καποιος γλυκοκοιταζε την Yuuko μου....Αληθευει?????
Sep 11 2009 23:57
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Osahiburi, zoro-san!
Εννοειται και παραμενω μεγαλη φαν! Το μανγκα του One piece το τελειωσα, οπως και το ανιμε με ολα του τα φιλλερ εκτος απο κεινο με τους δρακους!
Ο ναρουτο οντως δε φτανει ουτε στο μικρο του δαχτυλακι τον Λουφυ αλλα τελικα παραμενω να πιστευω οτι το Ναρουτο ειναι πρωτο.. Κι αυτο γιατι ειναι σοβαρο και λιγο πιο αληθοφανες απο το one piece.. Αλλα ειναι γεγονος οτι το One piece με διασκεδαζει περισσοτερο..Αλλα η πλοκη του ναρουτο με του one piece δε συγκρινεται.. Και μολις διαβαζεις το μανγκα θα καταλαβεις τι εννοω...
Sep 11 2009 23:41
Zoro → GkLoc
Updates! XD
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=337872#post337872[/URL]
Από που προέρχεται αυτό το νέο emo set που έκανε ακόμη και τον Kenny να το παρατηρήσει btw; :P
Sep 11 2009 23:13
Zoro → Mad_Hatter
Updates! :P
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=337872#post337872[/URL]
Αν έχεις κάποια απάντηση στις απορίες μου, σε προκαλώ να την δώσεις! :hahaha:
Και btw, διαβάζοντας το ID arc ξαναέγειρα στην μεριά τον πειρατών, επικό chapterακι και μου άρεσαν πολύ τα 6 επίπεδα της κόλασης όπως και η όλη απόδραση, Oda's fantasy knows no boundaries!... αλλά αναμένω τώρα να δω και τι θα γίνει πιο κει στο Naruto!
Επίσης η Robin και η Boa βγαλμένες από την πένα του Oda-sensei ήταν άπειρα καλύτερες από αυτές του anime! :lovulovu:
Sep 11 2009 23:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed