Community Status Updates
Night Wizard Seal → Zoro
Ναι άσε για αυτό με πόρωσε.Σε κάποια σημεία ειδικά στο σίπ...τα σπάει.Εμένα είναι το αγαπημένο μου άνιμε κε μανγα.(Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει χαχαχαχα).
Αλλά ακόμα και το one piece δεν το φτάνει κατά την γνώμη μου :)
Sep 11 2009 22:28
Zoro → Tsunade-sama
Well, ανταποδίδω λέγοντας ότι το Berserk θα σε τρέλαινε... αν ήσουν αγοράκι! :tensai:
Btw διάβασα και το manga του OP και σου λέω να προετοιμαστείς γιατί αυτά που μας περιμένουν τους επόμενους μήνες στο anime θα σε ρίξουν κάτω, το συναίσθημα του CP9 arc δεν το φτάνει βασικά imo, αλλά από ιστορία σκίζει... Prison Break στο One Piece, τι καλύτερο!! :P
[SIZE=1]
(αν θες spoilers σφύρα! XD)[/SIZE]
Sep 11 2009 22:04
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Been a while, πίου-chan! :P
Αυτή την περίοδο αποφάσισα να ασχοληθώ με το Naruto επιτέλους και έχω φτάσει αισίως στο ep 50 του Shippuuden, έχοντας δει και όλη την πρώτη σειρά, fillers included!
Οι απόψεις μου ως τώρα είναι πολύ θετικές και μου άρεσε περισσότερο από το OP σε κάποια σημεία, ενώ το βρήκα να υστερεί σε άλλα. Σύντομα θα περάσω και στο manga της σειράς και μετά θα κάνω ένα ωραιότατο post για το τι πιστεύω παίζει ανάμεσα στις 2 σειρές! Από το βασικό τρίο μου άρεσε πιο πολύ ο Sasuke (Naruto = :puke:, ούτε καν πλησιάζει τον Luffy) και γι' αυτό τον έβαλα και στο σετάκι, αλλά δεν είναι ότι είμαι τρελός φαν του, απλά τυχαίνει να μου αρέσει το Sharingan! Ανυπομονώ να δω τι θα παιχτεί και με τον bro του! Μετά μου άρεσαν πιο πολύ οι δευτερεύοντες χαρακτήρες και ειδικά ο Kakashi και ο Gai.
Παράλληλα άρχισα και το manga του OP και ξανάνιωσα την πειρατική ζωή που είχα αρχίσει να ξεχνάω! :P
Εσύ τι έγινε, τελείωσες το anime του OP ή ξεκίνησες το manga τπτ; Παραμένεις ακόμη One Piece Big Fan; :orly:
Sep 11 2009 21:58
Kenny → ahireasu
Εντελώς άσχετο, και μάλλον δεν θα σου κάνει καμία εντύπωση, αλλά έχεις πολύ ωραίο αύξοντα αριθμό χρήστη:
http://www.anime.gr/forums/member.php?u=[B]7777[/B] :hahaha:
(Οι περισσότεροι που έχουν τέτοιους ωραίους αριθμούς δεν συμμετέχουν καν στο forum. :bahhh:)
Sep 11 2009 21:49
Kenny → GkLoc
How are the mighty fallen...
Και ναι, στο setάκι σου αναφέρομαι. :hahaha:
Sep 11 2009 21:43
Zoro → Night Wizard Seal
Είναι επειδή έχω φτάσει στο επεισόδιο 50 του Shippuuden και από το βασικό τρίο είναι ο αγαπημένος μου, όχι ότι τον πάω τρελά μετά, απλά ήθελα να βάλω ένα επίκαιρο σετ!
Btw η σειρά μου άρεσε πολύ ως τώρα και αν συνεχίσει όπως τώρα παίζει και να την βάλω ίδια θέση με το OP! Υπήρξαν και στιγμές που μου φάνηκε ανώτερο αλλά με το που διάβασα τα τελευταία chapters του OP με την Impel Down ξύπνησε ξανά το πειρατικό αίμα μέσα μου! :P
Sep 11 2009 21:42
MitHuNa → legeon
axa xa xa xaxa ahaha το λοιπόν, το cosplay μου ας το πούμε είναι για πιο ζεστές μέρες ενώ απ ότι βλέπω θα βρέχει + το οτι θα κραταω όπλα οπότε η πάιζει να με κοιτάνε όλοι σαν βλάκες η να φωνάξουν την αστυνομία καθώς θα διασχίζω την μισή θεσσαλονίκη για να καταλλήξω στο μαγαζι + το οτι θα έχω περούκα !!!!
Sep 11 2009 20:57
Mad_Hatter → Tsunade-sama
hehe thanks, ειναι οντως μια μικρη θεα :P
Δεν ηξερα οτι βλεπεις το anime.
Και ο frau παντως ειναι ολλα τα λεφτα
δρεπανια>all
Sep 11 2009 20:29
Tsunade-sama → Zoro
Να το δεις το 07-ghost, να μου πεις αν μου πηγαίνει ο Frau-sama για κρυφός εραστής από τον Βya-kun μου.Αλλά σε ενημερώνω ότι δεν θα τρελαθείς... αν ήσουν κοριτσάκι ίσως hehehe!:hahaha:
Σίγουρα πάντως θα λατρέψεις την γοργονίτσα που ναι έχει πεταχτά αυτάκια χιχιχι!
Sep 11 2009 19:59
iristella → dan21
[quote=dan21;337784]Ποια ακριβώς ήταν η προσβλητική έκφραση?Εδω μας εβγαλε φορα παρτιδα τετοιο spoiler και μου λες εμενα για προσβλητικες εκφρασεις?[/quote]
Στο λέω στο profil σου γιατί το thread δεν είναι για να γίνεται chat αλλά συζήτηση επάνω στην σειρά. Το post στο thread σβήνεται ως offtopic αν έχεις περαιτέρω απορίες μπορείς να ξαναεπικοινωνήσεις μαζί μου με vm ή pm όπως κάνω εγώ τώρα.
[quote]Aι σιχτιρ επιτέλους!!![/quote] ==> [URL="http://www.slang.gr/lemma/show/ai_sixtir_3308:%CE%AC%CE%B9_%CF%83%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AF%CF%81"]oρισμός.[/URL]
[quote][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B][COLOR=Teal](ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική)[/COLOR][/B][/SIZE][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B], θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=Teal][B] Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum. [/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
Σύμφωνα με τον παραπάνω κανόνα όπως σου έγραψα και στο thread έφαγες το warn. Aν δεις κάπου ένα spoiler η λύση δεν είναι να βρίζεις τον poster μέχρι να φιλοτιμηθεί να το αλλάξει. Αν δεν το έχει δει μέλος της team κάνε report και θα έρθουμε να το διορθώσουμε. Καλώς ή κακώς συμβαίνουν και αυτά. Εντούτοις αυτό δεν σου δίνει καμία δικαιολογία για να εκφράζεσαι με μη κόσμιο τρόπο. Το forum δεν είναι η φιλική συζήτηση με την παρέα σου ούτε chat. Διέπεται από κάποιους κανόνες οι οποίοι απαγορεύουν την προσβολή των άλλων μελών, το flamming και το off topic. Παρακαλείσαι να είσαι πιο συγκρατημένος στις αντιδράσεις σου.
Ο χρήστης που έδωσε το spoiler τιμωρήθηκε επίσης γι αυτό. Δυστυχώς δυνάμεις να προβλεπουμε το μέλλον δεν έχουμε οπότε μία στις τόσες τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να το αντέξεις σαν ενδεχόμενο μην συμμετέχεις στην συζήτηση. Αν αποφασίσεις από την άλλη να εξακολουθείς να συμμετάσχεις εάν βρίσκεις κάποια τέτοια συμπεριφορά και όντως θέλεις να διορθωθεί και όχι αφορμή για raging η λύση είναι το report όχι το flamming μέσα στο thread.
Sep 11 2009 17:57
Tea-chan → miko-chin
Για να δούμε...
[spoiler=Γνώμη νο1:][IMG]http://fc01.deviantart.com/fs31/f/2008/231/a/4/Twilight_comic___fgsfds_by_zareonianwolf.jpg[/IMG][/spoiler]
[spoiler=Γνώμη νο2:][IMG]http://fc01.deviantart.com/fs39/i/2008/328/b/c/Twilight____by_Green_Bird.jpg[/IMG][/spoiler]
[spoiler=Γνώμη νο 3:][IMG]http://fc00.deviantart.com/fs40/f/2009/007/f/2/SMeyer_is_Bella__Anti_Twilight_by_IHeartChaosTheory.jpg[/IMG][/spoiler]
Εάν το διαβάσεις, σταματάω να σου μιλάω. Άσε με εμένα να είμαι χαμένη με όλο μου τον εγκέφαλο νεκρό από αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ.:deadga6:
I've read MUCH better things in FanFiction dot Net!
Sep 11 2009 17:37
Scorpion → Dark_Venus
Naι νομιζω πρεπει να το ειχε παλια.Ειναι ο Serpico απο το berserk.
Sep 11 2009 17:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed