Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Adventurer

ακουγεται οτι πε8ανες ρε μαν!!! [B][COLOR=#F28900]Adventurer[/COLOR] [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelgold/statusicon/user_offline.gif[/IMG] [/B] [B]Αιώνιος φοιτητής[/B] [U][COLOR=Black][B] "Last Activity: Today [/B][/COLOR][/U][U][COLOR=Black][B]00:19"[/B][/COLOR][/U] <-- αλλα δεν μπορω να εξηγησω αυτο!!
Sep 12 2009 10:30
Photo

kelborn3 → Zoro

Ελα ρε συγγνωμη για εχτες αλλα επεσε το νετ και δεν μπορουσα να μπω.Δεν ξερω αν επανηλ8ε αργοτερα γτ μετα ξερα8ηκα κιολας στον υπνο και μολις ξυπνησα.Τα λεμε σημερα μαν αμα μπεις κα8ολου.Αντε και καλη μας μερα
Sep 12 2009 10:15
Photo

Melkor → zade

Οχι, βαλε οτι θελεις. Εμπιστευομαι 100% την κριση σου.
Sep 12 2009 10:04
Photo

miko-chin → Erisadesu

δεν ήξερα καν ότι ετοιμάζει τόσες ταινίες.Μπράβο το παιδί!Δεν έπρεπε να παίξει τον καθηγητή στο Halfway!Τώρα που άρχισαν τα σχολεία θα εύχομαι να είχα έναν τέτοιο καθηγητή.
Sep 12 2009 09:55
Photo

miko-chin → Tea-chan

μάλιστα.να σου πω την αλήθεια ήθελα να το διαβάσω γιατί έβλεπα και πολλά κορίτσια στο σχολείο μου να είναι εθισμένες στη σειρά βιβλίων.μετά όμως είδα και στο thread ότι πολύ το χαρακτήριζαν σεξιστικό και πολύ κακή λογοτεχνία.Οπότε μετά και από τη δική σου αποτροπή δε πρόκειται να το διαβάσω.
Sep 12 2009 09:49
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Ο φίλος σου ο SpoilerMakis μου το πρότεινε κ το ξεκίνησα.Λόγω όμως εξεταστικής το άφησα στο 15ο επεισόδιο αλλά ήταν αρκετό να κολλήσω. Πες στην Echo σου όμως να ξεκολλήσει από τον Vincent, την διαφθείρει!
Sep 12 2009 09:31
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Σχετικά με την διάσωση του Ace ε?Το βλέπω να καρδιοχτυπάω πάλι... Αν ξεπεράσει το συναίσθημα του CP9, του αγαπημένου arc εώς τώρα, θα φουντάρω!!!
Sep 12 2009 09:27
Photo

zade → Nighteyes

Προφανώς και θα το έκανα , Εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω. Όσο για τα Κοκορέτσια ,βασικα για το λόγο που λες τα είχα βάλει. Αυτή ή υπογραφή ήταν θρυλική. Και φέτος το πάσχα , πάλι αυτή θα βάλω . Εχεις κάποια προτίμηση που θα ήθελες να δεις στο ava+sig μου ; Οτι φαγητό θες αρκεί να μπορώ να βρω φωτογραφίες.
Sep 12 2009 09:06
Photo

zade → Melkor

Arigato ,Melkor-san . Επειδή την δευτέρα αλλάζω άβαταρ , έχεις κάποια προτίμηση ; Μπορώ να βάλω ότι θες , αν βρω φυσικά φώτος
Sep 12 2009 08:56
Photo

zade

πόσταρα όπου να ναι . Gay .
Sep 12 2009 08:56
Photo

FinalFantasyVII-XIII → Erisadesu

Που στο καλο είδες ότι είμαι ενάντια των παραδόσεων; Για ξαναδιάβασε τα ποστ. Και για να καταλαβω... οι Πόντιοι που κολανε; :terror2: Ποτε δεν τους ανέφερες.... :hot:και ποιες παραδόσεις τους κολλάνε με το διαζύγιο..... Εσύ παραλογίζεις. Μάλλον έχει χάσει τον ειρμό σου. Ήμαρτον δηλαδή.... Κοπελια.... μην τα πετάς έτσι αυτα.... σκέψου πρώτα πριν μιλήσεις. Καταλαβαίνω πως δεν ξέρεις να κάνεις συζήτηση γιατί χάνεται στο βάθος!!! 1) Είπα πως υπαρχουν νοοτροπίες. Ποτέ δεν μίλησα για έθιμα (που είδες εσύ να γράφω έθιμα ακόμα το αναρωτιέμαι...... και για Πόντιους μαλιστα) 2) Δεν μιλαω για τα ζευγάρια της Ελλάδας μόνο..... Μήπως είσαι λίγο αμυντική..... Δεν είναι κακό να παραδεχτεις ότι κάπου δεν είναι και τόσο σωστα τα πράγματα. Ως μεγαλή....... θα σε τιμήσει... [SPOILER]Δεν χρειάζεται να μεγαλώσεις για να καταλάβεις κάποια πράγματα και πάνω απο όλα εσύ λες πως ο καθενας θα κάνει το ίδιο με σένα. Δεν ήξερα ότι είσαι εκπρόσωπος[/SPOILER]
Sep 12 2009 08:28
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Αλλαξα :3
Sep 12 2009 04:20
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

Exid di to Akihabara@DEEP the movie eeeeeee
Sep 12 2009 03:14
Photo

Zoro → evaofadawn

Πλάκα πλάκα λόγω εξεταστικής ξεχάστηκα να ψηφίσω κι εγώ εκεί... μεχ, θα γίνει κι αυτό! Oyasuminasai! :gn2:
Sep 12 2009 02:51
Photo

evaofadawn → Zoro

ναι ξέρω για την ικανότητα!! πολλά υποσχόμενη, ισχύει! αχ βαχ , τώρα ψηφίζω για στήθος στο "στήθος, μπούτι ή φτερούγα" decisions decisions καληνύχτα!
Sep 12 2009 02:45