Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dante80 → Melkor

[URL="http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/bt/spoonyone/reviews/10491-cob01"]Clones of Bruce Lee: Part 1[/URL] [URL="http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/bt/spoonyone/reviews/10492-cob02"]Clones of Bruce Lee: Part 2[/URL] [URL="http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/bt/spoonyone/reviews/11452-robowar"]Robowar Review [/URL]
Sep 12 2009 19:35
Photo

KennyDante80

Να σου πω, αφεντικό, [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7668"]αυτό το thread[/URL] OK είναι, ή κακώς το ανοιξα;
Sep 12 2009 19:20
Photo

mono → ZeLiGa

Καλέ σιγά, δεν υπάρχει πρόβλημα:hahaha: Μάλλον ήμουν πολύ σοβαρή και σε τρόμαξα:nanana: Όσο για τον απο κάτω γνωστά και τετριμμένα είναι τα πούπουλα του και δεν θα του αφήσω ούτε ένα άμα τον πιάσω στα χέρια μου:madtodeath:
Sep 12 2009 18:42
Photo

Nighteyes → zade

:hahaha::hahaha:Δεν υπάρχει φαγητό που δεν μ' αρέσει, οπότε ότι και να βάλεις είμαι καλυμμένη. Πάντως τα κοκορέτσια επιβάλλονται(ειδικά την Σαρακοστή:hehehe:) και καμιά γαλοπούλα τα Χριστούγεννα(Αν και δεν θα έχει το ίδιο impact) είναι καλοδεχούμενη.
Sep 12 2009 18:02
Photo

Robin-Chwan → Fya-sama

καταρχας καλωσηρθες στο aNiMe.GR. Και τα θερμα μου συγχαρητηρια, πετυχες μια φαν της ΕΝΔΟΞΗΣ HYUUGA CLAN στην πρωτη σου μερα. (εγω ηξερα καποιον φανατικο πριν ερθω. :wis:Εκεινος ηταν που μου συστησε και το anim.gr:ureshii:)
Sep 12 2009 18:00
Photo

Zoro → evaofadawn

Ναι περί άσχετων με το θέμα φίλων σε καταλαβαίνω απόλυτα και πάλι! Μην ανησυχείς, αν δεν κρυφτείς σε καμιά γωνία είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις καλές γνωριμίες! :P Καλά να περάσεις και πες μου [s]ρεζιλίκια[/s] εντυπώσεις μετά!!
Sep 12 2009 17:57
Photo

evaofadawn → Zoro

θέλω πολύ να πάω κ δεν θα αφήσω λίγη ντροπίτσα να με σταματήσει! ακου μαζό! χεχε άσε που προτιμάω να πάω μόνη μ παρά με καμιά φίλη μου άσχετη με το θέμα, που θα λέει τα anime, μίκυ μάους......... anyway, θα σε ενημερώσω για τα ρεζιλέματα μου αύριο!
Sep 12 2009 17:54
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μμμ περί δραματικών/συναισθηματικών σκηνών:[spoiler=brace yourself, mwahaha!]Στο Naruto που έχω δει ως τώρα, στις 3-4 ιστορίες που μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι καλό έως πολύ καλό μου τα χάλασε ένας βασικός παράγοντας που φοράει πορτοκαλί ρούχα και όλο ουρλιάζει! :P Το θέμα είναι ότι, παρότι λέει σωστά πράγματα πάνω κάτω, δεν ξέρει να τα "προωθήσει" imo και στο τέλος καταλήγει να κάνει γκάφες και βλακείες συνεχώς και δεν μπορώ να τον πάρω αρκετά σοβαρά ώστε να συγκινηθώ. Βάλε και ότι είναι ένας απλός shinobi σε αντίθεση με τον Luffy που είναι captain και οπότε έχει πιο πολύ βάρος η θέση του και είδαμε ότι τις σωστές στιγμές ξέρει να παίρνει καλές αποφάσεις, ενώ ο Naruto πάει να κάνει κάτι παρόμοιο αλλά αποτυγχάνει :/ . Gaara arc, Neji arc, Tsunade arc, Sasuke arc (όλα αυτά για το πρώτο Naruto αναφέρομαι) πιστεύω χάλασαν αρκετά από την παρουσία του και μόνο. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν με έπεισε με Konohamaru και Inari (άντε Iruka να πω οκ γιατί τον βλέπει σαν γιο και του αναγνώρισε κάτι) και τελικά Neji και Gaara (και αρκετά Tsunade) που άλλαξαν εξαιτίας τις αλληλεπίδρασης μαζί του και έγιναν καλοί όλοι... λίγο η σπαστική συμπεριφορά του, λίγο οι βλακείες που πετάει, λίγο ότι τον βοηθάει το Kyuubi και χάρη σε αυτό μόνο τα κάνει όλα δεν με έκαναν να δεθώ αρκετά συναισθηματικά με αυτά τα arcs, ενώ μου άρεσαν αρκετά από άποψη μαχών. Τελικώς ήρθε το Sasuke arc (πρώτο Naruto πάντα) που, αν και είχε πολύ ωραία μάχη πάλι, το βρήκα πολύ ανούσιο να τον κυνηγάει ενώ έφυγε από δική του θέληση και να θέλει να τον αναγκάσει να γυρίσει (και για άλλη μια φορά όλα χάρη στο Kyuubi που βγαίνει όποτε τον βολεύει) και όλα αυτά γιατί ο Αλεπούς απέτυχε για πρώτη του φορά να μετατρέψει έναν κακό/badass σε κολλητό του (βλ. Gaara, Neji) και θίχτηκε! :hahaha: (το οποίο συνεχίζει να κάνει δυστυχώς στο Shippuuden... τελείωσε ρε φίλε, άσ' τον να φύγει τον άνθρωπο! :if:) Το πόσο φίλοι ήταν από μικροί, που περιγράφει ο Naruto, απέτυχα να το δω, ήταν 2 άτομα που μοιράζονταν κάποια κοινά συναισθήματα και είχαν πολλά ανείπωτα πράγματα μεταξύ τους, αλλά πέραν αυτού πιο πολύ σαν μέλη μιας ομάδας μου φάνηκαν (όπως co-workers που βρέθηκαν τυχαία σε μια δουλειά) παρά φίλοι! :canthelp: Για το fail του Naruto στην μετάδοση συναισθημάτων ως τώρα αυτή [URL="http://www.anime.gr/forums/album.php?albumid=556&pictureid=7520"]η εικόνα[/URL] τα ανακεφαλαιώνει όλα για μένα! :P (στην μάχη με τον Sasori κάτι έγινε και μου άρεσε ενώ, αν και χάλασε ελαφρώς στο τέλος με την τεχνική της Chiyo που βρήκα πολύ βολική, αλλά σαν σύνολο ήταν ωραία ιστορία... γιατί; Γιατί το περισσότερο μέρος της έλειπε ο Naruto! Που μέχρι και η Sakura στο Shippuden πιο πολύ μου άρεσε!) Στο OP πάλι ενώ, όπως είπα, παίρνονται όλα πολύ πιο ελαφριά, οι δικοί μας είναι οι υπέρτατοι καλοί που κάνουν απλά κάνα λάθος εδώ κι εκεί (Usopp που έλεγες), ενώ η κυβέρνηση/υπόλοιποι πειρατές είναι οι κακοί. Βρήκα και λίγο βολικές πολλές από τις φιλίες που δημιουργήθηκαν (χρειαζόταν άμεσα γιατρό - βρήκαν Chopper, χρειαζόταν μαραγκό άμεσα - βρήκαν Franky), αλλά όχι όλες (αρχαιολόγο δεν χρειαζόταν και τους βγήκε καλή!), όμως καταφέρνει και τις κρατάει σε καλό επίπεδο. Σαν πλήρωμα τους βλέπουμε να πλησιάζουν περισσότερο σε αυτό που θα πει φιλία, ενώ πολεμάνε όλοι μαζί για τους δικούς τους στόχους και υποφέρουν/χαίρονται μαζί και ο καθένας έχει το σκοπό του στο πλήρωμα. Μια πινελιά από πολύ ωραία flashbacks και arcs όλα με κάποιο νόημα, λίγο οι ατάκες του Luffy που είναι υπέροχος για Captain imo και πάντα λέει κάτι ταιριαστό για την περίπτωση, λίγο οι πλάκες των άλλων (+ το fave arc με την Robin :P) το κάνουν μια πολύ καλή σειρά από άποψη συναισθήματος imo! Αυτό πιστεύω βασικά, ότι το ένα στοχεύει ψιλά και χάνει, ενώ το άλλο χαμηλά και πετυχαίνει! Ωστόσο γι' αυτό ακριβώς δεν έχω κάνει κάποιο ποστ για το θέμα ακόμη... περιμένω να τελειώσω και το Naruto manga για να κρίνω, άλλωστε ευτυχώς, αν και πρωταγωνιστής, δεν τον έχει παντού και απ' όσο ξέρω στο arc με τον Itachi απουσιάζει ο Narutoς... οπότε και έχω υψηλές προσδοκίες ακόμη! Ελπίζω όντως τα όσα γίνονται πιο κει να είναι όσο δραματικά όσο λες γιατί ως τώρα ήταν comme ci comme ca![/spoiler]Επίσης, τα γούστα μας είναι πέρα για πέρα αντίθετα, το CP9 μέχρι την γέφυρα και το I Wanna Live είναι από τα αγαπημένα μου και δεν κουράστηκα καθόλου, μόνο μετά με τις μάχες κάπως, ενώ τα Thriller Bark και Foxy είναι από τα πιο low που έχω, αν και δεν τα μισώ! Luffy-Usopp και Merry δεν με τρέλαναν πάλι, απλά decent! :P Και πως γίνεται στα fave σου να είναι filler; :hahaha: Τελικά οι παραγωγοί είχαν όντως έμπνευση όταν το έκαναν!! Κι έμενα μου άρεσε αλλά για filler, όχι πιο πολύ από τα canon! Hebihime ναι, άλλωστε το 'πε και η ίδια ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι απέναντί της, πέρα από εκείνον (γούστα σου λέει μετά! :hahaha:). Καλή αλλά Robin-chwan δεν είναι, τα λέω εγώ (μπορεί να βελτιωθεί πιο κει όμως, ίσως)! Τέλος :hot:, γιατί το λες Ντρέηκ; :p
Sep 12 2009 17:45
Photo

Zoro → evaofadawn

Βασικά το/τα πάρτυ είναι ακριβώς για να γνωρίζεις κόσμο και απ' όσο βλέπω έχεις ανταλλάξει 2-3 κουβέντες με διάφορους από το forum που πιθανώς θα είναι εκεί! Συμφωνώ ωστόσο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις για να πας και να αισθανθείς βολικά (αν είσαι νέος στην παρέα δλδ) θες τουλάχιστον έναν φίλο δίπλα σου! Έτσι κάνω κι εγώ most of the times! :P Πέραν αυτού, διακρίνω κάποια maso vibes στον αέρα; Τι πας αφού σε λούζει κρύος ιδρώτας; :hahaha:
Sep 12 2009 17:39
Photo

ZeLiGa → mono

Σορρυ για το λάθος spelling στο νικ σου. Απλά υπάρχει και άλλο ένα άτομο με παρόμοιο νικ και μπερδεύτικα. ^^
Sep 12 2009 17:38
Photo

Fya-sama → Night Wizard Seal

Γεια ! Μόλις έγινα μέλος του anime//gr κ απλά δεν μπορούσα να αντιστα8ώ στην ευκαίρια να μιλήσω με άλλον ένα υπερήφανο υποστηρικτή των Hyuuga που επιπλέον βλέπει κ Fma! Έτσι έτσι, ας νιώσουν όλοι την δύναμη της Hyuuga Clan!! *σατανικό γελιο*
Sep 12 2009 17:37
Photo

Fya-sama → Hyuuga_Nikorasu

Γεια σου! Καλά, ούτε μία μερα δν είμαι στο site κ ήδη οι περισσότεροι Naru fans π βρήκα είναι από Πάτρα!! Καλοί είστε εσείς εκεί!! Kαι πέτυχα κ Hyuuga fan.. Keep it up!!
Sep 12 2009 17:32
Photo

evaofadawn → Zoro

φτιάξε εσύ βρε κουτό! :congrats: μουχαχα σε λίγες ώρες θα πάω σε cosplay party στα εξάρχεια κ είμαι στην τσίτα γτ θα πάω μόνη μου! έχω 2 φίλους που 8α τους ενδιέφερε να με συνοδεύσουν αλλά έχουν πάει εκδρομοί, οπότε έμεινα ξέμπαρκη, αλλά λέω να το ρισκάρω.. το πολύ πολύ να βαρεθώ κ να φύγω αν δεν ξέρω κανέναν, σωστά? ντρέπομαι ρεεεεεεεεεεε:hot:
Sep 12 2009 17:27
Photo

Fya-sama → Robin-Chwan

Γεια! Είμαι newbie στο site κ εκεί που "έψαχνα" γενικώς για fans του Νaru... Κ κάπου είδα π έλεγες για την ΕΝΔΟΞΗ CLAN των Ηyuuga!! Πες μου ότι πέτυχα fan την πρωτη κιόλας μέρα μ στο site k θα σε ευγνωμονώ για πάντααα!
Sep 12 2009 17:26
Photo

Fya-sama → Stefi-chan

Γεια! Είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ newbie στο site κ κα8ως έψαχνα για threads για τους Arashi είδα ένα δικό σου! Κ επειδή δν ξέρω για εκεί που μένεις εσύ, αλλά εδώ που μένω εγώ αμα πεις για arashi 8α σε ρωτήσουν αν τρώγεται (-.-) πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σου(μιας κ απ'ότι ειδα στο thread σου έχεις κ εσύ μια άλφα αδυναμια στον Oh-chan... *sqeals like a fangirl*) Α, και btw στην signature σου είδα κάτι για .. OTAKU CLUB στην Πάτρα?? *_*
Sep 12 2009 17:13