Community Status Updates
Zoro → Tsunade-sama
Ναι έχεις δικό σου harem no jutsu εσύ!! :hahaha:
Και τον Oda με το μαλακό, αν μας πάθει τπτ δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε στα υπόλοιπα 800 επεισόδια!! XD
Πάντως srsly θα έπρεπε να ακολουθήσεις την συμβουλή του Rin και να πιάσεις το OP manga, σε 1-2 μέρες max θα σου έχει φύγει και δεδομένου ότι το διάβασα βιαστικά δεν μπορώ να πω ότι τα θυμάμαι τέλεια, και πάλι θέλω να τα δω στο anime!... αν το κάνεις ποτέ πάντως, πιάσε και Berserk μιας και είσαι εκεί!!
ΥΓ: omg, τι ήταν αυτά τα φλουριά στο video που έβαλες στο thread του OP;; :hahaha:
Sep 12 2009 23:03
Tsunade-sama → Zoro
Temeeeeee...παίζεις με τα νεύρα μου!!!(κ τα αισθήματα μου...:hahaha:)
Κ το είπαμε χιλιάδες φορές...ο Bya-chin είναι ο husbando,οι υπόλοιποι είναι εραστές μου (κ δεν το ξέρουν :hahaha:)
Ας όψετε αφού ζει ακόμα το παλουκαρ' μου θα κάνω τα βουντού μου να μην τον πειράξει κανείς!
Που μένει αυτός ο Oda είπαμε....του έχω ένα πακετάκι που κάνει τικ τακ :hahaha:
Sep 12 2009 22:56
Zoro → Tsunade-sama
Μπα η βλακεία του είναι τόσο απέραντη που έχει τον αψόφηστο ακόμη και μέσα στους αψόφηστους του OP! :P
Όπως και να 'χει...
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v674/ashlmar/fooled.jpg[/IMG]
Όλα είναι πιθανά ακόμη, αν του στρίψει του Oda (pray for not!), αλλά προς το παρόν ζει και βασιλεύει ο κανακάρης σου, να δούμε για πόσο!
Αλλά εσύ έχεις ήδη 2 husbando, τι θα σε ένοιαζε τι κάνει ο Αce; :wis:
Sep 12 2009 22:50
Tsunade-sama → Zoro
Die Kizaru Die!!!:madtodeath:
Θα σου στείλω τον Frau,τον Byakuya,τον Itachi κ όλους τους bishounen χαρακτήρες που αγαπώ κ θα σε φάνε ρε!Καλά τον έλεγα βλαμμένο admiral, ο βλαμμένος από την φάτσα φαίνεται!:hahaha:
Ζωή σε λόγου μας...:drink:
Sep 12 2009 22:45
Stefi-chan → Fya-sama
Irashai ^^ Ναι, μία αδυναμία στον Oh-chan την έχω *pokes him* Εδώ αν πεις Arashi ξέρουν ότι είναι κάτι ιαπωνικό, αφού με έχουν μάθει όλοι πλέον XD Τους εκπαιδεύω σιγάααα σιγάααα... Ναι, οργανώνω το otaku club της Πάτρας, αφού δεν κάνει κανείς τίποτα... Εσύ είσαι από Αθήνα? *stalks your profile*
Sep 12 2009 22:42
Tsunade-sama → Zoro
Όχιιιιιιιιιιιι!!!Το παλικάριιιιιιιιι μου!!!
Μην μου μιλάτε...πενθώ...πάω να βάλω τα μαύρα...
Sep 12 2009 22:34
Zoro → Tsunade-sama
Ε αφού το ρωτάς μην μου λες μετά για spoilers!! :hahaha:[spoiler=OP manga spoilers]... κατάφερε να τον ελευθερώσει ο Luffy μετά από μεγάλη μάχη με την βοήθεια των γύρο του (δεν λέω ποιους) αλλά, εκεί που έτρεχαν να ξεφύγουν, ο Kizaru του έριξε ένα από τα laser του και τον πέτυχε κάπου στην κοιλιά. Φορούσε και τις αλυσίδες οπότε δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει το φρούτο...
Τον χάσαμε πριν 2 chapter... τι κεφάλαιο ήταν κι εκείνο, είχε πολύ συγκίνηση μεταξύ των 2 αδελφών όμως, ελπίζω να γίνει εξίσου καλά στο ανιμέ. r.i.p. Ace :( T_T[/spoiler]
Sep 12 2009 22:25
Anelis → Erisadesu
με λατρεύεις μην το αρνήσαι!
έλα έλα την επόμενη φορά που θα έρθω και για πολλές μέρες θα τα κάνουμε όλα πουτ@ν@, μη μου στεναχωριέσαι!!
Sep 12 2009 20:55
Zoro → Night Wizard Seal
Πάντως σε πολλά από τα thread related με το OP όπου ποστάρεις βλέπω κάνεις αρκετές αναφορές στην waifu μου... mega Robin fan μας βγήκες, huh? :P
Sep 12 2009 20:06
legeon → Satou no Kumo
satou δώσε hint ή αλλιώς βάζει όποιος θέλει νέα pic.δες [B]TV series pictures trivia[/B]
Sep 12 2009 19:59
Melkor → Dante80
ωχωχωχ...
θα τα τιμησω ιδιαιτερως!
ρε, που θα βρω βαλβολινες κυριακατικα μου λες? ολα τα εχω καψει...
Sep 12 2009 19:56
legeon → MitHuNa
πρός τι ο γέλωτας περικαλώ πολύ?ε να και εγώ :laugh::laugh::laugh:
για πιό ζεστές μέρες ε?δηλαδή με τι,με μαγιό θα ρθείς?
όσο για τα όπλα να μην ανησυχείς.πράσινα παπούτσια να μην φοράς μόνο.αυτό να προσέξεις πρέπει
η περούκα τι χρώμα θα έχει?
[spoiler]σε ζάλισα ε??[/spoiler]
Sep 12 2009 19:44
Dante80 → Kenny
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=338081#post338081[/url]
Sep 12 2009 19:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed