Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → GkLoc

Zoro pwned! :hahaha: Anyway, στη δική μας συζήτηση... καλά κάνεις και δοκιμάζεις shoujo, και εξίσου καλή επιλογή το Skip Beat (πρέπει να το ξεκινήσω κι εγώ κάποια στιγμή, έπειτα από τόσα καλά σχόλια που έχω ακούσει). Πάντως, μιας και είπες ότι δυσκολεύεσαι να μπεις στο shoujo genre και droppάρεις σειρές στη μέση, θα σου πω την πρώτη shoujo σειρά που με κέρδισε, και με έκανε να θέλω να ασχοληθώ περισσότερο. Λέγεται Lovely Complex, και αξίζει να την δοκιμάσεις το συντομότερο δυνατόν. Απλά να ξέρεις ότι, καθώς θα δοκιμάζεις περισσότερα έργα, θα φτάσεις σύντομα στο συμπέρασμα ότι τα shoujo manga είναι κατά κανόνα πολύ καλύτερα από τα shoujo anime. ;)
Sep 13 2009 00:56
Photo

Fya-sama → Stefi-chan

:unlucky: Damn, εγώ ΜΕΝΩ εδώ κ είμαι λιγότερo ενημερωμένη... Πφφ έχω μείνει πίσω... Πάντως 8έλω να παω Ιαπωνία τρελά.... Ο επόμενος π 8α πάει παρακαλώ να με πάρει στην βαλίτσα του!!:congrats: Α, και μόλις μπηκα σε ένα group για το Ouran Η.S.H.C. όπου είχες κάνει το last post!! Οκ, ακουγεται ψιλο-stalkerish αλλά τυχαία το βρήκα, i promise!! :ureshii:
Sep 13 2009 00:48
Photo

Fya-sama → Robin-Chwan

Arigato gozaimasu! :ureshii: Είναι ψιλοτέλειο το forum, αφου δν βρίσκεις κ κά8ε μέρα Έλληνες japan-όφιλους μαζεμένους!:kill4u: Εμένα μου είπε για το site ένας φίλος (ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ με one piece) που το 'χε βρει τυχαία κ δν έχει γίνει μέλος καν ακομα....
Sep 13 2009 00:43
Photo

Stefi-chan → Fya-sama

Heh, και εγώ το παλεύω στο σχολείο μου. Είμαστε κοντά σε πανεπιστήμιο, οπότε υπάρχουν πολλοί φοιτητές πορωμένοι *nods* Τώρα προσπαθώ να φτιάξω σταθερό club για να κάνουμε και cosplay και τα πάντα. Έχουμε και το καρναβάλι, οπότε extra δικαιολογία να ντυθούμε ^^ Αλλά στην Αθήνα κάνουν cosplay, σήμερα έχουν ένα cosplay party... Καααααλά, για Arashi θα περιμένουμε πολύ :( Τώρα θέλω τον Gackt <3 Πάμε Ιαπωνιάααααααααα!
Sep 13 2009 00:24
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ω ναι έχει ακόμη να μας δείξει αρκετά αυτό το arc!! Φαντάζεσαι να:[spoiler=OP manga spoiler]πεθάνει ο Ace στο τέλος; Αυτό θα ήταν [B]Η[/B] ανατροπή στο OP (εννοείται να το συνδυάσουν με μια uber μάχη + δακρύβρεκτη σκηνή + τέλος)!! Αλλά anw, μιας και χλωμό, βολεύομαι και με WB! :P[/spoiler]
Sep 13 2009 00:06
Photo

Zoro → GkLoc

:hahaha: OK καλή απάντηση!!
Sep 12 2009 23:58
Photo

Fya-sama → Stefi-chan

Arigato gozaimasu! =) Ναι Α8ήνα κ συγκεκριμένα Γλυφάδα... Ντάξει, και εδώ ξέρω μερικά παιδιά που βλέπουν ανιμέ (άντε κ κανένα manga) αλλά δν το ψάχνουν κ ιδιαίτερα... Κ εμείς (εγώ κ μία φίλη) προσπα8ούμε να τουσ "μυήσουμε" *sneaky sneaky* στην "σύγχρονη ιαπωνική κουλτούρα" αλλά φως ακόμα δν είδαμε.... Αλλά μόλις διάβασα για το otaku club που προσπα8είς να οργανώσεις μου φάνηκε ΦΟΒΕΡΗ ιδέα!! Μακάρι να είχαμε κ cosplays εδω στην Ελλάδα...*dreams on* Καλά, τώρα για συναυλία των Arashi δν το συζητώ καν, είμαστε πολυ πίσω ακομα........xD
Sep 12 2009 23:58
Photo

Adventurer → Tenshi

Και γιατι σου κανει εντυπωση; Δεν ηξερες οτι ακομα και στον παραδεισο εχουν ιντερνετ καφε; Και μαλιστα με τοα AnimeGR ως homepage? :P
Sep 12 2009 23:49
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[QUOTE]Δεν μπορώ άλλο να βλέπω τον Guts, νιώθω σαν να βλέπω τον Kizaru (Sooka, ίσως είναι μακρινοί συγγενείς :thatsit:):hahaha:[/QUOTE] Don't provoke me! :ill2: [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/962/princeofpersiathedahaka.jpg[/IMG] Ε τότε θα έχεις 2 να σε ενημερώνουν για manga updates! :hehehe:
Sep 12 2009 23:36
Photo

GkLoc → Zoro

Απο Skip Beat προερχεται ο τυπας,και πιο emo απ'τον δικο σου παντως δεν παιζει να ειναι...xP
Sep 12 2009 23:30
Photo

GkLoc → Kenny

what?Δεν ξερω τι υπονοείτε κύριε Kenny... Οχι,χωρις πλακα τωρα,ειμαι ετοιμος να αρχισω το Skip Beat,εχω ακουσει πολυ καλα λογια και ελπιζω να δικαιοθω αμα το δω,διοτι μεχρι στιγμης ουτε ενα Shoujo δεν εχω καταφερει να δω μεχρι το τελος μεχρι στιγμης,ο τυπας στπ σετακι μου ουτε καν ξερω ποιος η τι ειναι,ενω εψαχνα εικονιτσες προτιμησα να βαλω αυτον παρα την κοπελα της σειρας,i still hate bishonen though...
Sep 12 2009 23:26
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Ολλοι ετσι λεγαμε για τα manga μεχρι που διαβασαμε για πρωτη φορα :P Και αν ειναι δυνατον να μη σου αρεσει ο Kizaru :P Με τετοια θεικη δυναμη, και τετοιο style, ειναι απιστευτος! mochi mochi?Kizarruuu desu!
Sep 12 2009 23:19
Photo

ZeLiGa → mono

Φοβού τις γυνές :p (ελπίζω να το είπα σωστά xD) Rei fan και συ ε; Επιτέλους μια γυναίκα που της αρέσει η Rei!
Sep 12 2009 23:18
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[SPOILER=op manga] Εμενα δε με πολυενοιαξε η σκηνη με την αποκαλυψη, κυριως επειδη δε δινω πολυ σημασια στον Ace. Υπαρχει και η πιθανοτητα να ξαναδουμε τον rayleight στο marineford, μιας και ο Ace ειναι γιος του κολητου του, θελω πολυ να τον ξαναδω, ισως μας αποκλαυψει και τι του ειπε ο kuma στο sabaody. Παντως η σκηνη που ηταν ολλα τα λεφτα ηταν στα flashback Που ο ace Προσπαθουσε να σκοτωσει τον wb Και αυτος τον εχωνε με μια σφαλιαρα:hahaha: [/SPOILER]
Sep 12 2009 23:15
Photo

Tsunade-sama → Zoro

[QUOTE]υπόλοιπα 800 επεισόδια[/QUOTE] <--- Wait, what?:OMG3: Αν το πάει έτσι μέχρι κ τα εγγόνια μου θα βλέπουν One Piece :hahaha: Δεν πιάνω το manga που να χτυπιέστε όλοι σας!Έχω ζήσει επικά arc χωρίς manga κ θα το πιάσω τώρα?Τσου τσου τσου!Κ φαγώθηκες με αυτό το Berserk...Δεν μπορώ άλλο να βλέπω τον Guts, νιώθω σαν να βλέπω τον Kizaru (Sooka, ίσως είναι μακρινοί συγγενείς :thatsit:):hahaha: p.s. Απίστευτοι οι τύποι ε?Έλιωσα μόλις το είδα :hahaha:
Sep 12 2009 23:11