Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Akasukekuro

huh?
Sep 13 2009 03:55
Photo

Akasukekuro → mono

Λοιπον κανονιζουμε αυτην την στιγμη για μια συναντηση του κλαμπ των σχεδιαστων αν θες να ερθεις και εσυ πες μου στελνωντας ενα μυνημα η γραφωντας στο προφιλ μου για να ξερω. Το μονο που μενει ειναι να κανονισουμε το μερος και την ωρα....
Sep 13 2009 03:38
Photo

Akasukekuro → Hitorinai Kokoro

Λοιπον κανονιζουμε αυτην την στιγμη για μια συναντηση του κλαμπ των σχεδιαστων αν θες να ερθεις και εσυ πες μου στελνωντας ενα μυνημα η γραφωντας στο προφιλ μου για να ξερω. Το μονο που μενει ειναι να κανονισουμε το μερος και την ωρα.... (Ο περικλης ειμαι :D)
Sep 13 2009 03:37
Photo

Akasukekuro → dOOpLiSSaKoS

Λοιπον κανονιζουμε αυτην την στιγμη για μια συναντηση του κλαμπ των σχεδιαστων αν θες να ερθεις και εσυ πες μου στελνωντας ενα μυνημα η γραφωντας στο προφιλ μου για να ξερω. Το μονο που μενει ειναι να κανονισουμε το μερος και την ωρα....
Sep 13 2009 03:37
Photo

Akasukekuro → Neuro

Sep 13 2009 03:36
Photo

Akasukekuro → LethalMike

Sep 13 2009 03:35
Photo

Akasukekuro → Sora

Λοιπον κανονιζουμε συναντηση του κλαμπ των σχεδιαστων και ελεγα αν θες να συμμετασχεις και να παρεβρεθεις στην συναντηση πες μου για να σε σημειωσω. Η συναντηση θα γινει θεσσαλονικη απλα πρεπει να δηλωσω την ωρα και το μερος που θα συναντηθουμε...
Sep 13 2009 03:34
Photo

Akasukekuro → roriconfan

Ελα ρε φίλε τι λεει? Κανονιζουμε αυτες τις μερες για συναντηση του γκρουπ μας είσαι μεσα? Αν ναι πες μου στο προφιλ ή στειλε μου μυνημα ....Θεσσαλονικη θα συναντηθουμε αλλα την στιγμη που θα μου πειτε εγω θα κανονισω μερα και ωρα. αλλα αν θελετε πεστε μου επιτελους περιμενω πολυ καιρο. Και εσυ το ειπες αυτην την φορα ελπιζω να γινει κατι!!!!
Sep 13 2009 03:33
Photo

Akasukekuro → MitHuNa

Που εισαι εσυ βρε? Να ξερεις τον Οκτώμβριο ξεκιναμε την νεα μας ταινια, αν θες να παιξεις εισαι ευπροσδεκτη, δηλαδη εμεις θελουμε να παιξεις αλλα αυτο ειναι στα χερια σου αν θελεις... Πρωταγωνιστικο ρολο, θα σ'αρεσει, νομιζω. Και δεν θα σε βαλω να γλυφεις το πατωμα :D
Sep 13 2009 03:29
Photo

Akasukekuro → legeon

Θα κανονισουμε συναντηση του κλαμπ των σχεδιαστων. Θες να παρεβρεθεις? Αν ναι, πες μου στο προφιλ μου ή με μυνημα και θα κανονισουμε μερα και ωρα....
Sep 13 2009 03:28
Photo

Akasukekuro → Umi no Ossan

Θέλω να κανονισουμε καποιο μητινγκ τα παιδια που ειχαμε πει για σχεδιο... Εισαι μέσα η συναντηση θα γινει Θεσσαλονικη δεν ξερω αν θα μπορεις... Η ωρα και η μερα θα κανονιστει αφοτου μου πειτε. Αν θες παντως γραψε μου στο προφιλ και θα κανονισουμε....
Sep 13 2009 03:26
Photo

Akasukekuro → Tenshi

Λοιπον ρε συ Τενσι πες τα παιδια να κανονισουμε συναντηση το γκρουπ για το μανγκα.... Επιτελους! Αν ειναι να κανονισουμε να βγουμε...
Sep 13 2009 03:15
Photo

GkLoc → Kenny

Μπήκε στην λίστα μου το Lovely Complex,σε εμπιστεύομαι εσένα σε θέματα προτάσεων διότι άλλο ένα Anime που μου προτινες έγινε απ'τα αγαπημένα μου(Perm Power da yo),έφυγε για download λοιπόν.... Νομίζω καταλαβαίνω αυτό που λες,είχα πιάσει μια φορά το MARS το manga(δεν ξέρω άμα έχει βγει και σε Anime),και έχω να πω ότι διάβασα 3 volume τσακ μπαμ και μάρεσε :himitsu:Μετά όμως έφυγα για διακοπές και το ξέχασα τελείως,ίσως να το ξαναπιάσω και αυτό τώρα όπου να'ναι... Για να δούμε πως είναι ο κόσμος των Shoujo!:drink:
Sep 13 2009 01:55
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[SPOILER=op manga] Θελω παρα πολυ να συμβει κατι τετοιο, αλλα ξερουμε και οι δυο μας οτι ειναι σχεδον αδυνατον :P Την αλλαγη σελιδας παντως θα την κανει ο oda, ειτε ειναι με τον θανατο του WB, ειτε με του Garp.Και εχουμε και το kaidou vs shanks, για το οποιο δε σε ακουσα να λες τιποτα :P Αν και βλεπω να μην εκθρωνιστει κανενας απο τους 2, για Χ το κοβω να ληγει. [/SPOILER]
Sep 13 2009 01:32
Photo

Stefi-chan → Fya-sama

Heh, κάνω stalking στα meeting ^^ Ένας φίλος μου θα πάει Ιαπωνία, δεν ξέρω όμως πότε :'( Τυχερός... Don't worry, όλοι πάνε στο OHSHC, σερβίρουν και commoners' coffee kuku
Sep 13 2009 01:02