Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
Καλα ουτε που θυμομουν πια ηταν η lola, τωρα πριν λιγο μου ηρθε, οντως εχεις δικιο, παιζει να ειναι αυτη η 4η Yonkou.
Για τη σχεση wg-marines παιζει να εχεις δικιο, παντως δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα απολυτα η ιεραρχια.
Btw τη δομη στο naruto Μου λες, δηλαδη σου αρεσει πιο πολυ που περιγραφουν καθε κινηση με 50 παπαριες?Αμα θες δομη και στρατιγικη στις μαχες, πες μου να σου δωσω ενα gundam που μερικα ειναι και 10 φορες πιο σοβαρα και πραγματικα αριστουργηματα.
Sep 14 2009 01:12
Akasukekuro → legeon
το αλλο σαββατο καλα ειναι? Αν επιθυμεις ελα....Τι λες για καμαρα στις 6 το απογευμα?
Sep 13 2009 23:45
Akasukekuro → MitHuNa
Εμ συγγνωμη η αννί δεν είσαι? Που σπουδάζει Οδοντιατρική? Αν δεν είσαι σορρυ λάθος μου!!!!:D
Sep 13 2009 23:43
mono → Tenshi
[SPOILER=House spoiler][IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/600px-GOODNIGHTMEME.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 13 2009 23:05
mono → ZeLiGa
here you go...
[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/1372.gif[/IMG]
Sep 13 2009 22:52
Zoro → Mad_Hatter
Ξεκινώντας από το μεσαίο, δίκιο έχεις, δεν ξέρουμε τπτ για τον 4ο Yonkou, αν και θα μου άρεζε να ήταν γυναίκα για να κάνει την διαφορά, όπως η Boa στους Schichibukai. [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/489/16/"]Αυτό[/URL] το σκηνικό με είχε μπερδέψει, αν το δεις ο ένας από τους 2 risky brothers (ή όπως λεγόταν) λέει στον Sanji και τον Brook ότι η ομορφιά των mermaids είναι μεγαλύτερη ακόμη και της Pirate Empress Hancock. Δεδομένου ότι δεν έλεγε πουθενά ότι η τελευταία είναι Schichibukai (και Yonkou = Pirate Emperors) είχα υποθέσει τότε ότι επρόκειτο για την 4η Yonkou, ενώ τελικά ήταν η Boa. :P
Πάντως πλάκα πλάκα από το τέλος του Water 7 ήτανε να πάνε στο Fishman Island και ακόμη τπτ! Μου αρέσει ότι όλα δεν πάνε ρολόι για το πλήρωμα και το πάει προορισμό-προορισμό μέχρι να νικήσει όλους τους κακούς, είναι λογικότατο να υπάρχουν απρόοπτα ειδικά τώρα που έχουν αρχίσει να προεξέχουν στην WG!
Σχετικά με το πρώτο ενώ, εμένα μου φαίνεται πάλι ότι η σχέση WG-Marines είναι παρόμοια με αυτήν κράτος-στρατός/αστυνομία, δλδ το κράτος έχει σχεδόν πλήρη εξουσία πάνω του, επομένως και οι Gorosei πιστεύω είναι ανώτεροι του Sengoku, που είναι απλά το ανώτατο στέλεχος του "στρατού". (κοινώς ο Sengoku έχει μόνο εξουσία σε marines, όμως για όλους τους υπόλοιπους -magellan κλπ- [B]και[/B] marines έχει η WG)
Άσχετο αλλά συνεχίζω το Naruto μετά το 50 και κάηκα και εκεί πάλι, τώρα που εξηγεί τα στοιχεία της φύσης που ελέγχει ο καθένας και ο Kakashi βρήκε τρόπο να κάνει speed up το training του Naruto με το kage bunshin. Σχετικά με OP vs Naruto μου φαίνεται σαν να συγκρίνω Πειρατές της Καραϊβικής με Harry Potter, οι πειρατές μ' αρέσουν πιο πολύ για περιπέτεια/αστεία/twists αλλά το άλλο έχει πιο έξυπνα στοιχεία και δομή μέσα, oh well άντε να δούμε πως θα καταλήξει τελικά! :P
ΥΓ: Η Laura/Lola είναι η χοντρή που ζητούσε σε όλους να την παντρευτούν, η μητέρα της είναι άλλη άσχετη στην υπόθεση, τα μπέρδεψα πάλι! Πιστεύω ότι θα μπορούσε άνετα να είναι η 4η Yonkou όμως και έτσι ο Luffy να έχει κοννέ με 3 τους (Shanks, WB μέσω Ace και αυτή μέσω Lola), μακάρι να το πέτυχα!
Sep 13 2009 22:52
Mad_Hatter → Zoro
Οπα, πρωτα απο ολλα world goverment=/= marines.Οι admirals και οι vice admirals παιζει να ακουνε περισσοτερο των sengoku απο τους gorusei.Οι marines ειναι ιδεαλιστες, ενω οι wg κοιτα το συμφερον της.Οπως ο sengoku δεν θα εχει εξουσια σε μερικους υπαλληλους κατευθειαν κατω απο την wg (βλεπε maggelan), ετσι και οι Gorusei/tenryubito δε θα εχουν αμεση εξουσια πανω στους admirals.Απλα η wg εφοδιαζει τους marines, και αυτοι επιβαλουν την ταξη.
Πως σου ηρθε οτι ο τελευταιος yonkou ειναι γυναικα?Και ποια ειναι η laura?
Αν παντως ηταν γυναικα θα ηταν αυτη η pirate empress και οχι η Boa.
Ο Villain Παντως απο την 10η ταινια το βλεπω να εχει κανα Logia του ανεμου, κατι τετοιο μου θυμιζουν οι δυναμεις του.
Sep 13 2009 21:47
Hyuuga_Nikorasu → Fya-sama
Ετσι ετσι Πατρα, Ναρουτο, Χιουγκο-οικογενεια κτλ!! Τι αλλο θες!! Αντε να γινουμε πολλοι να κανουμε το Χιουγκο-κομμα , να παρουμε τις εκλογες!!! Παει το χασα!!
Sep 13 2009 20:42
Wabbit → SpirosK81
Etooo, βασικά είναι οι 016, 028, 031, 032, 036, 041, 042, 044, 045, 049, 059, 075, 079, 111, 112, 113, 117, 121, 122, 140, 145, σύμφωνα με την αρίθμηση που έχουν. Αν είναι πολλές να βρούμε κάποιον άλλον τρόπο (π.χ msn photo share) για να μην τρέχεις κ εσύ σε σταθμούς. Υποθέτω ότι για τις υπέροχες πανοραμικές θα περιμένουμε post με link
Sep 13 2009 20:37
roriconfan
→
Akasukekuro
Αν το οργανώσεις το Σου-κου που έρχεται θα παρεβρεθώ. Έχω και μαγαζί να προσέχω ξέρεις. Πάντως εγώ σου το είπα ότι όλα τα πρότζεκτ εδώ καταλήγουν. Και άποψη μου είναι ότι ποτέ δεν ζητάς άλλους να συμμετέχουν από την αρχή. Ξεκινάς και ακολουθούνε. Έτσι έχει η κατάσταση στην Ελλάδα. Έχω έτοιμο σενάριο μέχρι ένα σημείο και είναι σαν νουβέλα για την ώρα. Έχω έτοιμα τα μοντέλα των χαρακτήρων και τον κόσμο. Βάλτε εσείς το στόριμπορντ στην ανάγκη και προχωράμε.
Sep 13 2009 20:18
Melkor → GkLoc
+666 to what Kenny said.
plus, give kare kano manga a shot. πιο ολοκληρωμενο.
παντως ουτε εγω το περιμενα ποτε να σε δω ετσι.
περιμενω με ανυπομονησια το νεο σετακι Gutts.
Edit: κοιτα πανω σε τι επεσα μολις ...
[spoiler][IMG]http://elis.imouto.org/sample/6fa85411cdb06f0464ab83b25d13a104/moe%2095668%20sample.jpg[/IMG][/spoiler]
Sep 13 2009 20:11
Satou no Kumo → iristella
[COLOR=Navy]μμ, yesh yesh
παω λοιπον κι εγω να βρω καμια ευγενικη ψυχη :Ρ[/COLOR]
Sep 13 2009 20:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed