Community Status Updates
iristella → Satou no Kumo
Καλησπέρα! Το συγκεκριμένο σετάκι το βρήκα τυχαία καθώς αλώνιζα στο Forum του Mangafox αν θυμάμαι καλά (το gif στην sig ήταν προσφορά γνωστού που το είχε βρει online και μου το πάσσαρε). Το προηγούμενο από Dogs ήταν Custom made από κάποια ευγενική ψυχή που έφαγε πρήξιμο.
Γενικά συγκεκριμένη πηγή για artwork δεν έχω... Κανά Danbooru, Konachan, Minitokyo, 4chan (που κυκλοφορούν κάτι επικά αν είναι κανείς τυχερός και τα πετύχει), Animepaper, Deviant art, και στα forum γενικότερα καθώς lurkarw.
I hope I helped.
Sep 13 2009 20:00
legeon → Akasukekuro
εμ κοίτα εγώ από απλή περιέργεια και αγνό ενδιαφέρον ήθελα να μάθω την πορεία των εργασιών σας.δεν έχω κάτι να προσφέρω,πόσο μάλλον σε σκίτσα.ζητάω συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητός και παρανόησες(αν έγινε κάτι τέτοιο δηλαδή) τα λεγόμενα μου.
αν η συνάντηση σας αυτή γίνει Θεσσαλονίκη και θες να παραβρεθώ ακόμα σε αυτή(σαν απλός παρατηρητής πάντα) τότε κάτι τέτοιο θα ήταν τιμή για εμένα.
με κάθε σεβασμό ο :nosey: γείτονας σου
Sep 13 2009 19:55
Satou no Kumo → iristella
[COLOR=Navy]domo...μια ερωτησουλα
τις υπογραφες σου τις βρηκες τυχαια ή εχεις πηγη για artwork; :D[/COLOR]
Sep 13 2009 19:54
legeon → MitHuNa
:oo:τι?:oo:δεν γνωρίζεις για τα πράσινα παπούτσια?πάρε για να μάθεις
[URL]http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=21.03.2008,id=100482912[/URL]
ρεζίλι ε?:wooi2:ωραίαα.ε τότε δεν το χάνω με τίποτα :laugh:
Sep 13 2009 19:40
Zoro → Mad_Hatter
Πλάκα πλάκα μας έχει αναλύσει σχεδόν όλους τους χαρακτήρες ο Oda (Schichibukai, Admirals), αλλά έμειναν ακόμα οι Gorosei (οι 5 γέροι της κυβέρνησης, που λέγεται είναι πιο πάνω και από τον Sengoku σε εξουσία!) και ο τελευταίος Yonkou (βέβαια και οι υπόλοιποι Yonkou θέλουν ακόμα αρκετή ανάλυση), που αν δεν κάνω λάθος δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομά του, απλά μόνο ότι είναι γυναίκα (εκτός κι αν ο Kaidou είναι γυναίκα, αλλά δεν νομίζω... πάντως ένας από τους 4 μου φαίνεται είναι σίγουρα, αν δεν κάνω λάθος η μητέρα της Laura δουλεύει γι' αυτήν ή κάτι τέτοιο, από αυτά που είχε πει στους SH όταν τους έδωσε το biblicard).
Kaidou και Shanks; Ναι, για X το βλέπω,ο Shanks είναι σχεδόν main character που τα έχει βάλει και με τον WB και ο Kaidou νίκησε τον Moria! :P
Καλά τον Δεκέμβριο μας περιμένει και η 10η ταινία με τον ιπτάμενο πειρατή (απ' τον Ολλανδό θα εμπνεύστηκε!) Kinjishi, που ήταν ο πρώτος που απέδρασε από την ID και μετά το 2010 η αλλαγή που λέει ο Oda, πάλι καλά που ξεκίνησα το manga! :P
Sep 13 2009 17:37
Hellraider → SouLSLayeR
Ναι σε αυτό το μειλ στείλτο και εννοείται πως θα το λιώσουμε αν αξίζει:kill4u:
Sep 13 2009 17:32
SouLSLayeR → Hellraider
hehe friggin l33cher!
να τη στείλω στη διεύθυνση που έχεις εδώ?
btw οταν κάνεις account πες και username να παίξουμε όταν το μάθεις :)
Sep 13 2009 17:22
Hellraider → SouLSLayeR
cuz 1 invite(demonoid) is not enough.:hahaha:
Μήπως σου περισεύει ακόμα το inv για HoN;:awww:
Sep 13 2009 17:08
MitHuNa → legeon
πρασινα παπούτσια? γιατί ? τι κακό έχουν τα πράσινα παπούτσια? χο χο δεν αποκαλύπτω το cosplay μου!! είναι μυστικό καλά κριμένο καμιά 15 άτομα το ξέρουν μόνο ^^ αν είσαι στο πάρτι θα καταλάβεις το ρεζίλι (ΚΑΙ το κρύο) που θα τραβίξω!
Sep 13 2009 17:06
MitHuNa → Akasukekuro
ποιος είσαι? και γιατι να συμμετέχω σε ταινία? τον Οκτώβριο ξεκινάω κλινικές δεν νομίζω να προλάβω
Sep 13 2009 17:03
MitHuNa → Six Winged Angel
not fair!!! ~(V V)~(btw αυτό που έκανα δεν μοιάζει καθόλου με θλιμένο πρόσωπο αλλά με κάτι πιο πρόστυχο... )
Sep 13 2009 17:03
Night Wizard Seal → Fya-sama
Έτσι φύα.Είναι θεικά όλα...Είναι απίστευτο και αν σου αρέσει αυτό το γοτθικό συναίσθημα,θα σε ξετρελάνει.
Ρώτα ότι θες και την πρόσκληση θα στην έχω έτοιμη.Απλά περίμενε
Sep 13 2009 16:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed