Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Δες το bleach το τελευταιο ποστ μου και δεν 8α χασεις.Εγγυημενα
Sep 14 2009 18:24
Photo

Black Kaiser → iristella

[quote]Εγώ που δεν έχω δει Yu gi oh και δεν κατάλαβα το χριστό μου πειράζει? [/quote] Δεν έχεις δει YGO ! OMG ! [SPOILER]Το Yugioh είναι ανιμε που βασίζεται σε card game και οι κάρτες που χρησιμοποιούν οι παίχτες εμπεριέχουν διάφορες τέτοιες abilities. Γι'αυτό και [S]το spam [/S] o ντόρος στο Bl. Latest Chapter :frozen:[/SPOILER]
Sep 14 2009 18:22
Photo

iristellaMad_Hatter

Nαι ατσάλινα νεύρα.... Σε φωνάζει ο Riff να σε κάνει μπανάκι. Πήγαινε να σου τρίψει την πλατούλα.. γκουχ γκουχ. xDDDDDDDDDDDD Καλά το bleach κατάφερε να χτυπήσει νεο βάθος.
Sep 14 2009 18:05
Photo

Mad_Hatteriristella

Εχω εξασκηθει απο τα party στα Λονδινα, που συναναστρεφομε με τους λουληδες αριστοκρατες, και εχω αναπτυξει ατσαλινα νευρα. Επισης μολις πηρα μια γερη δωση γελιου απο τα spoilers του bleach Και δε με ποιανει τιποτα :)
Sep 14 2009 17:55
Photo

iristellaMad_Hatter

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Σου έχω σπάσει τα νεύρα πολύ ή ακόμη?
Sep 14 2009 17:44
Photo

Scorpion → Zoro

Δεν το χω δει οχι, παρολλο που εχω ακουσει καλα λογια για την σειρα απο τον Gkloc κι απο σενα αλλα ακομα περισσοτερο απο τους συμαθητες μου που με εχουν πριξει πραγματικα.Συνεχεια μου λενε πως ειναι καλυτερο απο το dragonball και εχουμε χωριστει σε στρατοπεδα τετοιος φανατισμος.Εγω ειμαι με την μερια του dB προστο παρον. :P Οχι δεν εχω πιασει το manga του One Piece προτιμω να προχωραω σιγα σιγα με το ανιμε αν και εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο να το ξεκινησω... Οσο για την Dark Venus πραγματικα κανω τεραστιες προσπαθιες για να την πεισω να δει το One piece.Αν ειναι δυνατον:@ καθετε και βλεπει κατι σειρες οπως αυτη το κοκορο νοκακο χι νι (κατι ακαταλαβιστικα εκει περα δν ξερω και πως λεγονται )αντι να δει το Θρυλικο One piece.
Sep 14 2009 17:06
Photo

Loke → BarbasSs

[url]http://uploadbox.com/files/1c3ab791ea[/url] ;) listen, thrive in it's epicness!
Sep 14 2009 17:01
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Use some spoilers tags dude :p [SPOILER]Shunshui : "I activate my trap card : Color Shadow Stabber ! Muhahahahah ! [/SPOILER] :hahaha::hahaha:
Sep 14 2009 16:52
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχαχα "απ όσο βλέπω ξεκίνησε άλλες σειρές;" Master you re such a know-it-all... θα το συνεχίσω κάποια στιγμή και το O.P. και μην ανησυχείς προσπαθεί να με πείσει καθημερινα ο Scorpion. :P Το πήρα απόφαση θα το δώ... Στα 80 μου θα το έχω τελειώσει χαχα :P
Sep 14 2009 16:34
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Η όλη φάση του φωτόσπαθου μου θυμίζει Star Wars οπότε ability=fail :P Όσο sugoi κ να είναι ο τύπος, όταν έχεις κλεμμένο ability από so last year ταινιά, όπως κ να το κάνουμε...He totally fails :hahaha: Όσο πλησιάζουμε στο Impel Down arc κ σκέφτομαι όταν θα ξαναδώ αυτόν τον αλογομούρη κ θα ξανακούσω αυτό το εκνευριστικά σπαστικό "Mushi...mushi?" μου έρχεται να αυτοκρονήσω...:deadga6:
Sep 14 2009 16:15
Photo

Dark_Venus → Hikari-sama

Ωωωω το umineko no naku koro ni είναι τέεεελειο! Ευχαριστώ πολύ που μου το ανέφερες. Εχω φάει κόλλημα :) [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/320/hikarisama.gif[/IMG]
Sep 14 2009 15:19
Photo

Zoro → kelborn3

[quote=kelborn3;338528]Και μην ξεχνας ερωτευτηκε τον λουφι επειδη ηταν το μονο ατομο που της εναντιω8ηκε και δεν μπορεσε να τον [B]παρει[/B] με την ομορφια της[/quote] Αμάν, ότι κι αν πεις περιέχει ero υπονοούμενα! Την παρακολουθούν και μικροί την σειρά! Hentai!
Sep 14 2009 15:18
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Καλά για δομή και εξυπνάδα στο Naruto εννοούσα για τα δεδομένα shonen, παρά τις όλες δυνάμεις και καταστάσεις που παίζουν μου φάνηκε πως τα διατηρεί σε καλό επίπεδο ως τώρα! Τα gundam καταρχάς είναι shonen κι αυτά; Κατά δεύτερον έχω δει πόσο κολλημένος είσαι με μερικά απ' αυτά και είχα περιέργεια, αλλά δυστυχώς με τόσα άπειρα anime που έχω να δω προς το παρόν δεν προλαβαίνω, ίσως στο μέλλον! Σχετικά με τις κινήσεις που λες, πάντως, μου αρέσει ότι πολλά πράγματα τα διδάσκονται οι χαρακτήρες και αρκετές φορές δείχνουν και το πως. Από το να τα μαθαίνουν μόνοι τους και να τα εμφανίζουν τελευταία στιγμή όποτε βολεύει στην μάχη, όπως στο OP δλδ, μερικές φορές το προτιμώ. Από την αρχή το Naruto εμφάνισε κάτι βλακείες όπως το Naruto rendan και το kage bunshin, που έχω σιχαθεί να το βλέπω να το κάνει κάθε φορά και να έχει την ίδια έκβαση (1000 Naruto έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με έναν, σχεδόν κάθε φορά :uhh:), αλλά με τις εμφανίσεις Rasengan και Chidori, που τις είχαν διδαχθεί, το βρήκα ευχάριστη σαν αλλαγή και καθόλου κενή. Δεν ξέρω όμως αν θα το διατηρήσει έτσι και για μελλοντικές κινήσεις!
Sep 14 2009 15:13
Photo

Zoro → Scorpion

Yo Scorp, been a while!! Τελικά κόλλησες με Serpico βλέπω! Από την ερώτησή σου για το σετ μου να υποθέσω δεν έχεις δει Naruto δλδ; :hmmm: Αν το πέτυχα είναι η ευκαιρία να το ξεκινήσεις λοιπόν, αφού τα υπόλοιπα μεγάλα shonen τα έχεις δει! Για να καταλάβεις έχω δει σχεδόν 300 eps (με fillers) και μου άρεσε πολύ και συνεχίζει το ίδιο καλά, αν και σε διαφορετικό τόνο με το OP! Btw το manga του OP το διαβάζεις και συ; (και ψήσε την αδερφή σου να το συνεχίσει, απ' όσο είδα ξεκίνησε άλλες σειρές :hehe:)
Sep 14 2009 15:03
Photo

MitHuNa → legeon

ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ? βρε τα κωλοπάπουτσα!!!
Sep 14 2009 14:50