Community Status Updates
Fya-sama → Night Wizard Seal
Arigato, άμα έχω απορίες ξέρω τώρα π να απευ8υν8ώ!:kill4u:
Όσο για το social group, ναι, πολύ 8α το '8ελα να γίνω μέλος!! :awww:
Και thanks για τα καλά σου λόγια για την pic!! :ureshii: Btw αυτό το "D gray man" είναι καλό??
Sep 13 2009 16:30
Fya-sama → Robin-Chwan
Εε δν εχω ερευνήσει το forum σε βά8ος ακόμα....Είδα ενα message π είχες αφήσει σε ένα προφ..( Ηταν μια κοπέλα π βρηκα το ποστ της σε ένα thread για j music κ από το προφ της βρήκα ακόμα 1-2 άτομα π βλέπουν κ naru κ είπα να αρχίσω τις διασυνδέσεις από κει..)
Sep 13 2009 16:25
Robin-Chwan → Fya-sama
Sokka, αντε λοιπον εξερευνησε το anime.gr και στοιχημα θα βρεις πιο πολλους hyuuga clan και naru φανς απο οτι περιμενεις. Και κανε και κανενα ποστ
Sep 13 2009 16:22
Mad_Hatter → Tsunade-sama
[IMG]http://i28.tinypic.com/28jwbrq.jpg[/IMG]
Δεν εχει στυλ αυτο?
Δεν ειναι cool το φωτοσπαθο?
4 supernovas ξεπεταξε σε 2 λεπτα, και λιγοτερο, isnt that fucking strenght awesome?
Και ο τροπος που μιλαει ειναι ολλα τα yen :hahaha:
Και ο zoro σε trollarei, τιποτα δεν εκανε ο kizaru (ακομα)
:P
Sep 13 2009 16:18
Fya-sama → Robin-Chwan
Εε δν εχω ερευνήσει το forum σε βά8ος ακόμα....Είδα ενα message π είχες αφήσει σε ένα προφ..( Ηταν μια κοπέλα π βρηκα το ποστ της σε ένα thread για j music κ από το προφ της βρήκα ακόμα 1-2 άτομα π βλέπουν κ naru κ είπα να αρχίσω τις διασυνδέσεις από κει..)
Sep 13 2009 16:15
kelborn3 → Tsunade-sama
Oxi εγω ακομα γραφω αλλα ενταξει μια χαρα ειμαι.Περασα και 1 μα8ημα και παμε για τα επομενα.Αντε να σε δουμε και με πτυχιο να γινεις γοργονα με τυβενο
Sep 13 2009 15:31
Tsunade-sama → Mad_Hatter
[IMG]http://i836.photobucket.com/albums/zz282/mistress_violet/pic.jpg[/IMG]
Ηonestly, πες μου που βλέπεις το style μέσα σε αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα?:puke:
Να μην πω κ το πως μιλάει...θα βλασφημίσω κ δεν το θέλω!
Plus, όπως με πληροφόρησε ο Zoro, ο Kizaru έκανε κάτι πάρα πολύ κακό στον χαρακτήρα που αγαπώ τρελά στο OP (μετά την Camie ofc) so I'll hunt him down and I'm gonna kick his fluffy butt so hard until he is bleeding :madtodeath:
Sep 13 2009 15:24
Tsunade-sama → kelborn3
Που να πάω βρε καλό μου με τόσο διάβασμα που έχω...:sleepy:
Λίγες μερούλες έμειναν ακόμη, υπομονή.Μετά θα με τρώτε στη μάπα σας μέρα νύχτα κ δεν θα το κλέινω το ριμάδι το στόμα μου από το μπιρι μπιρι :hahaha:
Τι έγινε εσύ?Τελείωσες με την εξεταστική σου?Ξέρω ότι στο ΠΑΠΕΙ όλα πάνε με ταχύτατους ρυθμούς!:hahaha:
Sep 13 2009 15:14
Robin-Chwan → Fya-sama
Το "ψιλο" γιατι το εβαλες? Αληθεια εκεινο το ποστ που ειπες πιο ηταν??
Sep 13 2009 15:05
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Μα και βεβαια οχι. Πως σου περασε αυτη η ιδεα απο το μυαλο??? :P
Sep 13 2009 14:57
Tenshi → mono
spam....spam...spam....spam.......
[IMG]http://www.picamatic.com/show/2008/08/31/09/28/926436_457x682.jpg[/IMG]
Sep 13 2009 14:33
SpirosK81
Ευχαριστώ!! (Βασικά εμένα δε μου πολυαρέσουν οι περισσότερες τεχνικά, αλλά μέχρι να μαζέψω λεφτά να πάρω κάποιο εξωτερικό φλας they will have to do).
Asaph, θα κανονίσουμε στο facebook να στις δώσω σε κάποιο CD.
Wabbit, αν δεν είναι πολλές αυτές που θες, στις στέλνω με email, αλλιώς σε κάποιο CD και σένα μάλλον ([B]αν είναι κάποιος Αθήνα, οπουδήποτε σε σταθμό μετρό/ηλεκτρικού με βολεύει να πεταχτώ[/B]).
Βεβαίως, ελπίζω να μην θέλουν ΠΟΛΛΟΙ πολλές φώτοζ... :))) Τότε θα πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο.... αντί να οργώνω την Αθήνα :)
ΥΓ: Rapidshare το σκέφτηκα, αλλά επειδή το χρησιμοποιούν για πολλά παράνομα downloads δε μου αρέσει η ιδέα οι φώτοζ μου να είναι εκεί. Sorry, απλώς it feels wrong.
Sep 13 2009 14:12
Erisadesu → FinalFantasyVII-XIII
εσύ το γενικοποιείς εγώ το περιορίζω στο όριο της κρεβατοκάμαρας.
και τέλος πάντων δε θα ασχολούμε με τα διαζύγια άλλο
έχουμε και έναν προεκλογικό αγώνα να κάνουμε...
επίσης δεν είναι οτι φαίνεσε ανώριμη
γενικώς σε αυτά που γράφεις
φαίνετε ότι έχεςι ώριμη σκέψη
μάλιστα τόσο ώριμη που μόνο ένας αμόρφωτος 80χρονος θα έκανε.
Sep 13 2009 14:06
Black Kaiser → kelborn3
Κανονικά δεν πρέπει να διαβάζω με τον υπολογιστή ανοιχτό. Δεν αντέχω να μην κοιτάξω λίγο μήπως ξεκίνησε κανένα flame war ή τιποτα άλλο :p
Sep 13 2009 13:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed