Community Status Updates
Scorpion → Zoro
Γεια σου ρε Zoro τι γινεται?:D Βλεπω αλλαξες και αβαταρ απο ναρουτο σωστα?Εγω τελειωσα σημερα το Dbz και τωρα εχω ξεμινει δν ξερω τι αλλο να δω.Αργει και το επομενο chapter του berserk γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Sep 14 2009 14:46
Zoro → Tea-chan
Οπ, καλώς και το μέλος φάντασμα, καιρό κάναμε να σε δούμε!! :hi:
Μην ανησυχείς, κατάλαβα ότι έπαιζαν δουλειές/εξεταστική (συνήθισα από το καλοκαίρι!) και ξέρω ότι δεν μπορείς να απαντάς πάντα άμεσα!
Στα δικά μας τώρα: Εχμ ναι, τώρα που το λες θυμήθηκα (-έψαξα) τα όσα μου 'χες πει για τον Usopp,[quote=Tea-chan]Usopp = interesting in my book. Ούτε hater, αλλά ούτε και fan. Αλλά σίγουρα περιμένω από αυτόν πολλά στο μέλλον.[/quote]... και όντως από τα τόσα σεντόνια που αφήσαμε το είχα ξεχάσει, χε χε, χε χε :himitsu: Χαίρομαι που τον πας αρκετά πάντως!
Για το Naruto τώρα, αν και τελευταία παρατηρώ αρκετούς φανς του περνάνε στην μεριά των πειρατών, εμένα αρχίζει να μου αρέσει πολύ! Αλλά ακόμη στην μέση του Shippuuden είμαι, να δω αν θα κρατήσει τόσο καλά μέχρι να τελειώσει και το manga. Ως τώρα πάντως μου άρεσε πολύ γιατί υπερτερεί και χάνει από το OP σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, που δεν περίμενα!! Ανάλυση σαν τελειώσω το manga!
Για την εικόνα ξέρω, είναι και οι 2 τόσο μαύρα χάλια χαρακτήρες που δεν θα ήθελα και εγώ να τους δω μαζί, αλλά ευτυχώς ο Sucksuke κρατιέται μακριά της από μόνος του. Ωστόσο μιας και έβαλα σετάκι με τον τελευταίο (φαντάζομαι θα σου άρεσε πολύ κι αυτό XD), λόγω του ότι ήθελα κάτι σχετικό με την σειρά και από το τρίο αυτόν πάω πιο πολύ (γενικά δεν με τρελαίνει μετά) και εμφανισιακά μου αρέσει πολύ η Sakura (καλύτερο χαρακτήρα να είχε μόνο, damn... ;_; ) είπα να τους βάλω μαζί σε μια αδύνατη κατάσταση, με τον Sasuke με την γλώσσα έξω να την κάνει ακόμα πιο αδύνατη!! Πάντως τέλος του μήνα θα αλλάξω πάλι, ήταν κάτι προσωρινό λόγω της συμπάθειας μου προς το Sharingan! :ureshii:
Σχετικά με αυτό που είπες στο thread, για να μην σπαμάρω εκεί:[quote=Tea-chan]Χμμμ... μια χαρά nosebleed είχε όμως στην "Happiness Punch!" της Nami στο τέλος του Alabasta Arc. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι;:orly:[/quote]Indd, [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/213/19/"]αυτό[/URL] (ακολουθούμενο από το [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/213/20/"]epic αυτό[/URL] που μπερδεύουν το τι εννοούσε το thanks του βασιλιά!! :hahaha:) παίζει να είναι η μοναδική στιγμή που ακόμη και ο Luffy (ο Zoro τουλ είχε Kuina και Tashigi) έδειξε λίγο αντρισμό!! Το πλήρες ξύπνημα ωστόσο το προβλέπω να είναι 800 επεισόδια μετά, όταν θα αναζητάει Pirate Queen! :p
Και κάτι τελευταίο, που από καιρό έχω στα σκαριά να σε ρωτήσω: Τότε που με είχε πιάσει η μανία να κατεβάζω anime (έτσι γέμισα 1 TB δίσκο και αναγκάστηκα να αγοράσω 2ο!) είχα παρατηρήσει και το DNAngel, αλλά μετά λέω Shoujo με έρωτες και δυνάμεις και τέτοια μάλλον δεν κάνει για μένα... ωστόσο από καιρό έχω δει στολίζει τα πρωτεία στις manga προτιμήσεις του προφίλ σου, πάνω από Hellsing (καλά αυτό το ξέραμε!) και Berserk!! :oo: Τόσο καλό είναι τελικά που κάθεται στην κορυφή σου;;
(μιλώντας για Hellsing βρήκα το 6ο στο irc σε mkv 720p και όλα καλά... αν μπορέσω θα το δω σήμερα μάλιστα!)
Sep 14 2009 14:37
evaofadawn → mono
ε, αφού γνωριστήκαμε κανονικά, ας γνωριστούμε κ μέσω forum! cya around!!
Sep 14 2009 12:19
Tea-chan → Zoro
Καλωσήρθες στο OP manga thread! Welcome aboard!:hero: Fasten your belt, take a number, watch out for stray bullets!
Συγγνώμη που δε μπορώ να απαντήσω γρηγορότερα, με την εξεταστική τρέχω και δε φτάνω!
Ρε Αλτσχάιμερ, ολόκληρη σεντονοθεωρία σου έδωσα μέσα στο καλοκαίρι για τον Usopp κι εσύ ακόμα με ρωτάς αν είμαι hater ή fan;; Εμπρός μαρς να το διαβάσεις ξανά!
Και ναι, θεωρώ το OP ένα από τα καλύτερα manga του κόσμου ολάκερου. Και πιστεύω ότι πάει να ξεπεράσει την έμπνευσή του, το DB/DBZ με επιτυχία. Όχι σαν μερικά-μερικά που αποτυγχάνουν παταγωδώς. (βλ. Naruto)
Α, και κατι άλλο. Η εικόνα στο profile σου είναι epic fail, φοβάμαι. Δε πρόκειται να συμβεί εις τον αιώνα τον άπαντα. (SasuSaku SUCKS!:puke:)
Sep 14 2009 12:10
Melkor → Phantom Duck
γιωργο, λογω της μ@λ@κι@ς που δερνει το φορυμ, εκανα καταλαθος double post, αντι για edit. σβησε το πρωτο πλζ [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=338476#post338476[/url]
Sep 14 2009 11:54
Tea-chan → GkLoc
*αποχαυνώνεται από το avatar & sig* Άρχισες το Skip Beat;;;;;;;;;;;:terror2:
Καλά έκανες! Σε περιμένουμε στο thread!:congrats:
Sep 14 2009 11:43
iristella → laraska
Το πρώτο post είπα να το αφήσω ως παραδειγμα για την σύσταση. Το δεύτερο post εφόσον δεν ήταν offtopic μπορείς να μου εξηγήσεις που ακριβώς κόλλαγε? Γιατί προσωπικά από ότι κατάλαβα αναφερόταν πάλι στο άρθρο.
Sep 14 2009 02:39
laraska → iristella
πλακα με κανετε δεσποινις ? το πρωτοποστ ηταν οφφ τοπικ , το αλλο που εσβησες ηταν οκ . λαθος κεκτημενης ταχυτητας να υποθεσω ...
Sep 14 2009 02:24
iristella → laraska
Το post στο Bleach Γενική Συζήτηση σβήστηκε. Το άρθρο δεν αφορά την σειρά και περα από τον σχολιασμό στην αναφορά της σειράς , ο σχολιασμός επί της ουσίας του άρθρου δεν έχει καμία θέση στο thread. Eιδικά όταν έχει γίνει ήδη επεξήγηση επ αυτού.
Sep 14 2009 02:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed