Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Tea-chan

Ακόμα να το αρχίσω:nanana: Με εχουνε φαει τα φροντιστιρια και η παρεα μου,και αμα κατσω στο PC το μονο που κανω ειναι να παιξω το Prototype (που εχω ποροθει υπερβολικα τρελα ),αφου να φανταστεις προσπαθω να δω ενα Gundam Movie εδω και μια εβδομαδα και δεν μπορω,μολις τελειώσω αυτην την ταινια θα αρχισω το Skip Beat...(καποτε) Παντως να εισαι σιγουρη οτι θα περασω και απ'το Thread του με Full Status Report...:wis:
Sep 14 2009 23:06
Photo

Wabbit → Cassiel

U think we are sweet? Oww thats so kind! Είδα και τα βίντεο. Το 2ο τι ντροπήηηηηη, ρεζίλι έγινα. Και παρεπιπτόντως οι περισσότεροι άνθρωποι δέν καταλαβαίνουν οτι είναι ψευτονευριασμένο βλέμα και μετά δεν μου μιλάνε...kuuuu
Sep 14 2009 23:02
Photo

GkLoc → tsintori

Που'σαι χαμένος βρε Tsi.... Άσε άσε,αρχίσανε τα βάσανα,πρώτη μέρα σήμερα και ήδη μας παρέδωσαν Full πρόγραμμα,έχει να πέσει τρελό ξεκώλωμα φέτος... Εσυ ποτε αρχιζεις University btw?Α και μην ξεχασω.. ...temmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee XP
Sep 14 2009 22:59
Photo

GkLoc → Melkor

Ούτε εγώ περίμενα να με δω έτσι,πίστεψε με,αλλά let's give it a try είπα... Τo Kare Kano που αναφέρεις είχα διαβάσει 2 Volume από παλιά,το μόνο μου παράπονο ήταν ότι είχε υπερβολικά πολλές σελίδες,αλλά οι ιστοριες ηταν μια χαρα ενδιαφερουσες,και αυτο το εχασα και δεν το συνεχισα,ασε που ειναι καμποσα Volumes κιολας,θα το πιασω και αυτο ομως που θα παει... plus,Yoruichi samaaaaaaa:lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Sep 14 2009 22:57
Photo

Cassiel → Wabbit

Και να φανταστείς ότι πρέπει να είναι το ίδιο με τις φώτος από άλλο πάρτι που είχε ανεβάσει και κλασσικά πάλι το ξέχασα από τότε:D. Btw U & Epilogue = Sweeeeeeeet XD.Και αυτό το βλέμα που έριχνες όταν "ψευτονευρίαζες" όλα τα λεφτά επίσης χαχα XD.
Sep 14 2009 22:51
Photo

Cassiel → Kakashinote

Με πρόλαβες πριν γυρίσω και σου στείλω εγώ χθες:hi:.Έχεις μήπως MySpace,Facebook,MSN να τα λέμε και από εκεί :);
Sep 14 2009 22:49
Photo

Cassiel → Kirenahana

Με πρόλαβες χθες:). Σκόπευα να σου στείλω εγώ όταν θα γύριζα XD. Παίχτηκε καμιά αστεία φάση μετά την στιγμή που έφυγα κατά τύχη. Αλήθεια ο RAvENTE ποιος ήταν με την ευκαιρία και δεν το κατάλαβα :); Με το Sayonara fail τι εννοούσες επίσης στο θέμα:D;Έχεις μήπως και MySpace,Facebook,MSN να τα λέμε και από εκεί;
Sep 14 2009 22:43
Photo

Wabbit → Cassiel

Lol, κ εγώ δοκίμασα διάφορα πριν το βρώ
Sep 14 2009 22:41
Photo

Cassiel → Wabbit

Ναι πρόλαβε και μου το είπε ο kleidokrator:). Εγώ δοκίμαζα άλλα με το path του forum μέσα ή και το http:// XD. Thanks^-^!
Sep 14 2009 22:40
Photo

Wabbit → Cassiel

Btw Cassie, ο κωδικός που θες είναι [url]www.anime.gr[/url]
Sep 14 2009 22:37
Photo

Mad_Hatteriristella

Γιατι, οσοι εχουν υπηρετες σημαινει οτι δεν εχουν ατσαλινα νευρα?
Sep 14 2009 22:13
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Βασικα το οπ ηταν παντα gundam.Δες απλα vegapunk,kuma και black century weapons.Αυτα ειναι μεκα οχι μλκς
Sep 14 2009 22:11
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

χαοοχαοαχχαοχαοαχοχοα τρελη μαχη! Stark, i challenge you to a duel! Παντως που πανε τα shounen....Τη προηγουμενη βδομαδα ειχαμε smackdown στο Naruto, τωρα yugioh στο Bleach....what will be next?gundams in one piece?
Sep 14 2009 21:51
Photo

BarbasSs → Loke

thanks για το λινκ.... καλο αν και εχουν βαλει πολλα tv versions σε αντιθεση με το dethalbum I...
Sep 14 2009 21:04
Photo

kelborn3 → Robin-Chwan

Επειδη βλεπω εχεις απορια για τον κοσμο του αππορυπαντικου-κοινως bleach [U][/U][URL=http://bleach.wikia.com/wiki/Shunsui_Ky%C5%8Draku][B]Shunsui Kyōraku[/URL][/B]
Sep 14 2009 19:49