Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatteriristella

Something so beautiful would never be eyecanser and shouldnt rot in a pc folder :P Το μειωσα καπως τωρα, να φαινοντε καλυτερα τα γραματα. Και θα δουμε ποτε το 8ο chapter της ορχηστρας?3 βδομαδες quality check κανουν :(
Sep 15 2009 01:15
Photo

iristellaMad_Hatter

H waifu σου μια χαρά είναι. Το ότι την έκανες ταπετσαρία είναι το eye cancering. :P
Sep 15 2009 01:04
Photo

Mad_Hatteriristella

hey, Λιγα για τη νεα μου waifu, μη σου πω τιποτα για τους uchihaχες σου :P Isnt she aweeesssooooommmeee?so kawaiiiiiiiiiiiii
Sep 15 2009 00:50
Photo

iristellaMad_Hatter

OMG πάλι με το eye cancer.......xDDDDDDDD
Sep 15 2009 00:40
Photo

Mad_Hatteriristella

Και Btw αλλαξε επιτελους αυτο το background, σα να μπαινω σε Profile 80χρονης ειναι :P
Sep 15 2009 00:33
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

Χεχε, να τους πουμε στην anidb αν ειναι ετσι, να το βαλουν και mecha στο category, ηδη το εχουν στα Gunfights..... Για πες εσυ, ποτε τελιωνεις εξεταστικη?Κανα καλο παιχνιδι-anime-manga βρηκες?
Sep 15 2009 00:31
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

mochi mochi δε νομιζω να ξανακουσεις, και θα κανεις μια 30αρια επισοδια να τον ξαναδεις, aka Μισος χρονος :P
Sep 15 2009 00:27
Photo

Melkor → GkLoc

oh well. και εγω το ανιμε εχω δει μονο, και μαρεσε. απλα καποιος μου ειχε πει οτι η ιστορια συνεχιζεται πολυ παρακατω. και εγω με lovely complex ξεκινησα παντως, οποτε ορμα του. ειναι πολυ καλη επιλογη. επισης αν ενδιαφερεσαι για girl x girl shoujo καταστασεις, δοκιμασε το φετινο aoi hana
Sep 15 2009 00:04
Photo

monoHazuki

αμέ αμέ...σου βρήκα και τσουλήθρα... [IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/Bad_Kids.jpg[/IMG]
Sep 15 2009 00:03
Photo

Hazukimono

Theleis na ginoume filoi :P :P :P :P Paixoume sta homata kai kanoume tsoulithra. [IMG]http://www.surelyyourenotserious.com/share/Blog/mortor.gif[/IMG]
Sep 14 2009 23:39
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Λες για το abridged series ? Ναι ρε, το ξέρω ! Όντως τρομερό ταλέντο ο τύπος. Με εχει κάνει να πέσω κάτω απο το γέλιο ! :hahaha:
Sep 14 2009 23:39
Photo

tsintori → GkLoc

Έλα temme, τι γίνεται;;;;; Εγώ σχεδόν καθημερινά είμαι στο forum αλλά κάνω post μία στο τόσο. Ρε καψερά σας δώσανε απευθείας πρόγραμμα; έλεος δλδ...... Αχ, θα βαρεθείς να λες υπομονή αλλά ενας χρόνος είναι θα περάσει. Αλήθεια ποια σχολή θες;;;;
Sep 14 2009 23:38
Photo

Kakashinote → Cassiel

το msn δες το στο contact info. αν βαλεις στο finder του facebook το ιδιο mail θα με βρεις..cu there :)
Sep 14 2009 23:25
Photo

monoHazuki

Οι αισθητήρες μου μόλις έπιασαν κάτι τάσεις μαζοχισμού...:P Αλλά ΣΟΒΑΡΑ τώρα, είμαι ένα γλυκύτατο πλάσμα:wooi2: [spoiler]Αν δεν με πιστεύεις...:mador2::madtodeath::madtodeath: :drink:[/spoiler]
Sep 14 2009 23:21
Photo

GkLoc → Scorpion

Yo Scorp ,been a while!! Ετσι με Berserk σετακι να σε βλεπω! Μην αρχισεις ποτε το Naruto,δεν αξιζει τοσο χρονο χασιματος...XP meh just kidding,δες το μεχρι το 135(μην το δεις ΟΛΟ μαζι με τα φιλλερ σαν εμενα και τον Μαριμο)και μετα πιασε manga ή παρατο το...ΧD
Sep 14 2009 23:09