Community Status Updates
Mad_Hatter → iristella
Something so beautiful would never be eyecanser and shouldnt rot in a pc folder :P
Το μειωσα καπως τωρα, να φαινοντε καλυτερα τα γραματα.
Και θα δουμε ποτε το 8ο chapter της ορχηστρας?3 βδομαδες quality check κανουν :(
Sep 15 2009 01:15
iristella → Mad_Hatter
H waifu σου μια χαρά είναι. Το ότι την έκανες ταπετσαρία είναι το eye cancering. :P
Sep 15 2009 01:04
Mad_Hatter → iristella
hey, Λιγα για τη νεα μου waifu, μη σου πω τιποτα για τους uchihaχες σου :P
Isnt she aweeesssooooommmeee?so kawaiiiiiiiiiiiii
Sep 15 2009 00:50
Mad_Hatter → iristella
Και Btw αλλαξε επιτελους αυτο το background, σα να μπαινω σε Profile 80χρονης ειναι :P
Sep 15 2009 00:33
Mad_Hatter → kelborn3
Χεχε, να τους πουμε στην anidb αν ειναι ετσι, να το βαλουν και mecha στο category, ηδη το εχουν στα Gunfights.....
Για πες εσυ, ποτε τελιωνεις εξεταστικη?Κανα καλο παιχνιδι-anime-manga βρηκες?
Sep 15 2009 00:31
Mad_Hatter → Tsunade-sama
mochi mochi δε νομιζω να ξανακουσεις, και θα κανεις μια 30αρια επισοδια να τον ξαναδεις, aka Μισος χρονος :P
Sep 15 2009 00:27
Melkor → GkLoc
oh well. και εγω το ανιμε εχω δει μονο, και μαρεσε. απλα καποιος μου ειχε πει οτι η ιστορια συνεχιζεται πολυ παρακατω.
και εγω με lovely complex ξεκινησα παντως, οποτε ορμα του. ειναι πολυ καλη επιλογη.
επισης αν ενδιαφερεσαι για girl x girl shoujo καταστασεις, δοκιμασε το φετινο aoi hana
Sep 15 2009 00:04
mono → Hazuki
αμέ αμέ...σου βρήκα και τσουλήθρα...
[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/Bad_Kids.jpg[/IMG]
Sep 15 2009 00:03
Hazuki → mono
Theleis na ginoume filoi :P :P :P :P Paixoume sta homata kai kanoume tsoulithra.
[IMG]http://www.surelyyourenotserious.com/share/Blog/mortor.gif[/IMG]
Sep 14 2009 23:39
Black Kaiser → Mad_Hatter
Λες για το abridged series ? Ναι ρε, το ξέρω ! Όντως τρομερό ταλέντο ο τύπος. Με εχει κάνει να πέσω κάτω απο το γέλιο ! :hahaha:
Sep 14 2009 23:39
tsintori → GkLoc
Έλα temme, τι γίνεται;;;;;
Εγώ σχεδόν καθημερινά είμαι στο forum αλλά κάνω post μία στο τόσο.
Ρε καψερά σας δώσανε απευθείας πρόγραμμα; έλεος δλδ...... Αχ, θα βαρεθείς να λες υπομονή αλλά ενας χρόνος είναι θα περάσει.
Αλήθεια ποια σχολή θες;;;;
Sep 14 2009 23:38
Kakashinote → Cassiel
το msn δες το στο contact info. αν βαλεις στο finder του facebook το ιδιο mail θα με βρεις..cu there :)
Sep 14 2009 23:25
mono → Hazuki
Οι αισθητήρες μου μόλις έπιασαν κάτι τάσεις μαζοχισμού...:P
Αλλά ΣΟΒΑΡΑ τώρα, είμαι ένα γλυκύτατο πλάσμα:wooi2:
[spoiler]Αν δεν με πιστεύεις...:mador2::madtodeath::madtodeath: :drink:[/spoiler]
Sep 14 2009 23:21
GkLoc → Scorpion
Yo Scorp ,been a while!! Ετσι με Berserk σετακι να σε βλεπω!
Μην αρχισεις ποτε το Naruto,δεν αξιζει τοσο χρονο χασιματος...XP
meh just kidding,δες το μεχρι το 135(μην το δεις ΟΛΟ μαζι με τα φιλλερ σαν εμενα και τον Μαριμο)και μετα πιασε manga ή παρατο το...ΧD
Sep 14 2009 23:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed