Community Status Updates
Hikari-sama → Dark_Venus
Κανένα πρόβλημα !!!Έχεις δει όλα τα επισόδεια που έχουν βγει ?? Κι αν κρίνω απ΄την εικόνα που μου έστειλες (Thanks :) ),σ' αρέσει η Maria.Εγώ είμαι Beatrice fan ^_^
Sep 15 2009 13:52
Adventurer → Kakashinote
Γεια σου Kakashinote. Ηθελα να σου θυμισω οτι το μεγιστο επιτρεπομενο υψος των υπογραφων στο anime.gr ειναι 250 pixels (εικονα [I]και[/I] κειμενο) ενω η δικη σου ξεπερναει τα 300 pixels. Σε παρακαλω να τη μικρυνεις στο καταλληλο μεγεθος.
Sep 15 2009 13:40
Matu-san → evaofadawn
Το nick σου το μπέρδεψα με ένα όπλο από το παιχνίδι gears of war (λέγεται hammer of dawn), και εξαιτίας αυτού, νόμοιζα πως και το nick σου ήταν κάπως έτσι! Δεν πιστεύω να μου κρατάς κακία? :D
Sep 15 2009 12:46
Kirenahana → Cassiel
Έχασες τον Χα0ς όταν ξαναφόρεσε τη στολή και άρχισε να χορεύει το ΥΑΤΤΑ! :Ρ Ο RAvENTE, >μέτριο ύψος, καστανά μαλλιά με φράντζα, χωρίς cosplay, που στο προηγούμενο πάρτυ είχε ντυθεί Μatt από Death Note?
Με το σαγιονάρα fail εννούσα τη σαγιονάρα μου, που κόπηκε κάπου στο πρώτο μισάωρο του πάρτυ και μετά τριγυρνούσα με μια άλφα δυσκολία... Το msn είναι το ίδιο email που φαίνεται στο profile μου εδώ.
Sep 15 2009 11:21
kelborn3 → Mad_Hatter
Eνταξει κατσε να δουμε μπορει στο επομενο chapter να σκασει κανας nuclear man και να τελειωσει το οπ.Απο κει και περα ομως οχι εχω ακομα κανα 2 μα8ηματα(που καποια στιγμη πρεπει να τα διαβασω αλλα απο κει και περα λιγα πραγματα.Οσο για online gaming το εχω κοψει.Αυτο τον καιρο ασχολουμαι με αλλου ειδους δραστηριοτητες που περιλμβανουν γυναικες,εξοδους,ανιμε,γυμναστηριο και καλοπεραση.Και στην τελικη τι να κανεις Ριν ΠΑΛΙΟΖΩΗ 10 ΠΕΡΝΕΙΣ 20 ΧΑΛΑΣ:terror2:
Sep 15 2009 10:45
Black Kaiser → Mad_Hatter
Εμένα μου λές, επικό είναι μικρή λέξη για να το περιγράψεις ! Αλλη μια φοβερή ατάκα :
[quote]
[B]Kaiba:[/B] "For those of you who don't know the rules of Duel Monsters, I shall now explain them to you in detail. You start off by shuffling your deck..."
[B]Voice:[/B] "Boring!"
[B]Kaiba:[/B] "Who said that!? Who the f*** said that!?! I'm warning you, I'm not going to start this tournament until somebody owns up! Now who said it?"
[B]Voice:[/B] "Sorry. That was me. My bad."
[B]Kaiba:[/B] "Get the hell out of my city. "
[/quote]
:hahaha::hahaha::hahaha:
Όσο για το Bleach και τα bankai του, θα δούμε τι άλλο θα σκεφτεί ο μεγίστος. Αν το σκεφτείς είναι περίεργο πως τελείωσαν οι μάχες με τους espada και υπάρχουν τόσα bankai που δεν μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής. Αρχίζω να πιστεύω πως στο επόμενο arc οι εχθροί θα είναι η Zero Squad. :tensai:
Sep 15 2009 10:17
marilena_r → ANM
Καλέ υπάρχει Τζιν φαν στην Καλαμάτα;!! Η καλύτερή μου φίλη είναι από εκεί!
Αχ γιατί έχω την εντύπωση ότι τα παίρνω όλα χαμπάρι εντελώς καθυστερημένα;!
Sep 15 2009 08:06
dOOpLiSSaKoS → Manthos63
Το e-mail μου είναι [email]doopliss16@hotmail.com[/email]! :)
Sep 15 2009 02:49
iristella → Mad_Hatter
Thriller είναι. Απλά αφορά ένα συγκρότημα. Δεν έχει μουσική με την κλασσική έννοια του όρου πχ Κ-ΟΝ. Περισσότερο μυστήριο έχει. Ε και τα κλασσικά της Kaori Yuki. Θάνατοι, χαρακτήρες με ψυχολογικά etc.
Sep 15 2009 01:27
Mad_Hatter → iristella
Ελεγα να το διαβασω, αλλα ακουσα οτι ειναι με μουσικη, και τετοια δε τα πολυπαω :(
Sep 15 2009 01:24
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White]Βάλε τα γράμματα στο profil σου να φαίνονται λίγο πιο ανοιχτά για να κάνουν αντίθεση μόνο. Και ναι για το Orchestre έχω και εγώ πολύ αγωνία. Αλλά τον τελευταίο καιρό έχω βρει και κάποια άλλα πολύ καλά τα οποία τσεκάρω. Πχ με το Wolf Guy έριξα απίστευτο γέλιο σήμερα.
Να υποθέσω το Kaine το έχεις διαβάσει της Kaori Yuki E?
[/COLOR]
Sep 15 2009 01:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed