Community Status Updates
spartankid → ZeLiGa
ela re arxontai pou me brikes den mpaino sixna edo brizoun kai mou tin spaei
Sep 15 2009 19:36
Cassiel → Kirenahana
Α ναι κατάλαβα τον Ravente :).Αλλά από το προηγούμενο πάρτι και όχι πως έμοιαζε σε αυτό :D. Ε θα τον εντοπήσω στις φώτος:). Δεν κατάλαβα ότι σου κόπηκε η σαγιονάρα.Will add you soon on MSN too:).
Sep 15 2009 19:16
Cassiel → Wabbit
Ε ναι.Sweet couple εννοώ:D. Σοβαρά τώρα, πιστεύουν ότι αλήθεια νευριάζεις όταν πέρνεις αυτό το ύφος; I think it's cute ^-^.
Sep 15 2009 19:11
The Tragic Prince → Black Rock
Καλά το 11 από τη μέση και μετά ήταν τρισάθλιο. Το 5ο δεν το έχω ακόμα, άλλα ελπίζω να το αποκτήσω σύντομα καθώς και να βγει μεταφρση, γιατι έχω αρχίσει και τρώω spoiler απο παντου
Sep 15 2009 18:58
evaofadawn → Matu-san
χεχε όχι βέβαια! άσε που το βρίσκω ενδιαφέρον να με μπερδεύουν με όπλο!!!!:kill4u:
τι νέα?
εγώ, μετά το πάρτυ, έχω κατεβάσει ένα σωρό ιδέες για cosplay! :riiight:πάντως, για την επόμενη φορά δεν με βλέπω να προλαβαίνω αυτό που θέλω, οπότε θα έρθω με extravagant white gothic lolita συνολάκι, του οποίου έχω τα περισσότερα στοιχεία -φόρεμα, ζακετάκι, παπούτσια, κάλτσες κ καλσόν- κ τώρα μένουν τα μπιχλιμπίδια: γάντια, τσόκερ κ ότι άλλο.
θα είσαι εκεί σε αυτό στις 10 οκτώβρη?
p.s. : άρχισα να βλέπω το Higurashi κ είμαι στο 8. έχεις απόλυτο δίκιο να το συγκρίνεις με X-files, είναι η ίδια προσέγγιση. Έχει πολύ καλό development κάθε φορά! κατά τ' άλλα, φοβάμαι....:frozen:
Sep 15 2009 17:16
Loke → BarbasSs
να σου πω το 1 δε το εχω ακουσει, παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενος με τη ποιοτητα. Στη σειρα ειχε καποια πολυ καλα κομματια αλλα κραταγαν 10-20 δευτερολεπτα ξερω γω.. και ελεγα δε μπορει καπου θα υπαρχουν τπτ full version η κατι .. ^^
Σχεδον ολα ειναι ωραια (απο μουσικης αποψης, δεν εχω κατσει να το ακουσω καλα απλως το αφησα να παιξει μερικες φορες) Το murmaid τα σπαει ομως XD
Sep 15 2009 16:30
Kakashinote → Adventurer
χιλια συγγνωμη. ομως μια απορια: αν βγαλω τη λιστα απο το anime planet που εχω στην υπογραφη μου θα ειναι στα επιτρεπτα ορια?
Sep 15 2009 16:05
Hikari-sama → Dark_Venus
Kάθε Πεμπτη, αν και κάποιες φορές πρέπει να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή για subs, αλλά συνήθως βγαίνουν γρήγορα.
Η Maria με εκνευρίζει όταν κάνει σαν τρελή με την μαγεία, αλλά στα πιο πρόσφατα επισόδεια μ' αρέσει πιο πολύ
Sep 15 2009 15:35
Dark_Venus → Hikari-sama
Όχι όχι θέλω να πιστεύω οτι σήμερα θα καταφέρω να τα τελειώσω όλα. Κάθε πότε βγαίνουν; Α και η Beatrice μ αρεσει απίστευτα... Αλλά η Maria είναι kawaii :) :)
Sep 15 2009 15:22
Dark_Venus → Hikari-sama
Όχι όχι θέλω να πιστεύω οτι σήμερα θα καταφέρω να τα τελειώσω όλα. Κάθε πότε βγαίνουν; Α και η Beatrice μ αρεσει απίστευτα... Αλλά η Maria είναι kawaii :) :)
Sep 15 2009 15:15
evaofadawn → Vegetasmate
Γεια! ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι η κοπέλα που έκανε τη Winry στο Dasein! εγώ είμαι η Εύα που μιλάγαμε κ μετά καθόμουν σε ένα τραπέζι με φίλες σου.... αν βέβαια είσαι η Ελίνα.. αν όχι απλά αγνόησε αυτό το ρεζιλευτικό message!
Sep 15 2009 15:11
GkLoc → tsintori
Πω ασε ρε,σημερα 7ορω και ειχε και μια κολωζεστη γιναμε καρβουνα τελειως πρωτη μερα,τουλαχιστον στα αρχαια μας κανει μια ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ καινουργια,πρωτη φορα προσεχα στα αρχαια τοσο πολυ,και περασε λιγο ευχαριστα η μια ωρα,αλλα η υπολοιπες 6,αστα καλυτερα....
Σκεφτομαι σοβαρα να παω εξωτερικο να σπουδασω,ισως Ιταλια...
Sep 15 2009 14:59
kelborn3 → Robin-Chwan
Tπ κουκλα παντα χαιρομαι να λυνω αποριες και σε οτιδηποτε 8εμα μπορω να βοη8ησω την ανιμε παρεα.Ουτως η αλλως bleach ειναι αυτο-λογικο να ξεχνας κατι που και που:riiight:
Sep 15 2009 14:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed