Community Status Updates
Xa0s → Vegetasmate
Hello και διαδικτυακά λοιπόν...Πως είσαι μετά το πάρτι?Στις 10 θα έρθεις να υποθέσω ε?
Sep 15 2009 22:20
Night Wizard Seal → Tea-chan
Σου έκανα αντ στο μσν!!:) μαμόρου αρχίζει το μέιλ μου αν θες ασεπτάρεις ;)
Sep 15 2009 22:02
dmvagos → iristella
Ναι, ομολογώ ότι το έκαψα τελείως στο τελευταίο post :D Αλλά έχει τη φάση του, δε μπορείς να πεις...
Sep 15 2009 21:24
Night Wizard Seal → laraska
Λαράσκα-κούννν!!!Ακούς nightwish ρε θηρίο?????Έτσι μπράβο ρε Nightwish 4 ΄έβερ.Αν και και σχετικά μικρός στην ηλικία τους nightwish τους ακούω ε΄δω και πολύ καιρό και είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα....!:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight:
Sep 15 2009 21:21
iristella → dmvagos
Aυτό δεν είναι το "η Νυχτα πέφτει στην Αnimegrtown," αυτό είναι το "the pelican brief". xD
H συνωμοσία της συνωμοσίας ω συνωμοσία.... Έχουμε καεί λιγάκι xD
Sep 15 2009 21:09
Hikari-sama → Dark_Venus
Από το επ.7 και μετά καλυτερεύει κάπως, μιας και μαθαίνουμε γιατί συμπεριφέρεται έτσι
Sep 15 2009 19:50
Wabbit → Cassiel
Ναι, ε; Thanks αλλά π.χ. στο πανεπιστήμιο μου δεν μου μιλάει σχεδόν κανείς πια (σιγά την απώλεια αλλά τέλος πάντων :P). Και πάλι ganbate ne με το cosplay σου. Θα περιμένω φωτογραφίες!
Sep 15 2009 19:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed