Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → RiDeLub

αυτο σκεφτηκα και εγω:hehehe: no worries, no worries
Sep 16 2009 08:44
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

gia pos ta pas ????
Sep 16 2009 07:37
Photo

Kenny → clampman17

Που χάθηκες βρε Δήμο; :if:
Sep 16 2009 04:13
Photo

Adventurer → Kakashinote

Απ'οτι βλεπω ειναι 265 τωρα οποτε αν απλα αφαιρεσεις την κενη σειρα μεταξυ της εικονας και του κειμενου θα πρεπει να ειναι ΟΚ.
Sep 16 2009 04:01
Photo

Loke → The Tragic Prince

thx, ουτε καν που τα θυμομουνα αυτα ..
Sep 16 2009 03:11
Photo

Loke → BarbasSs

ναι και λεει θα ειναι των 30λεπτων επισοδεια!! αρκει να κρατησουν σταθερη τη προοδο απο τη μια season στην αλλη και θα δουμε/ακουσουμε τρελα πραγματα ..
Sep 16 2009 02:43
Photo

RiDeLub → Mangalover

Καλά αν και έμεινα Αθήνα. Αυτό τον καιρό εξεταστική, οπότε λίγοτερο forum
Sep 16 2009 01:26
Photo

RiDeLub → Melkor

Λίγο καθυστερημένη η απάντηση αλλά έπρεπε να πω ενα: gooood. Βέβαια τα "μικρά" δεν είναι του γούστου μου , αλλά μπροστά στα πόδια....
Sep 16 2009 01:24
Photo

BarbasSs → Loke

στο πρωτο ειχε φουλ βερσιον των κομματιων και αν τα ακουσεις θα προσεξεις μικρο διαφορουλες απο τα τμηματα των κομματιων που επαιζαν στην σειρα εχει βγει και η deluxe edition που εχει επιπλεων κομματια και απιστευτο εξωφυλο επισης στο dethalbum II μαρεσε παντως πολυ το volcano τα σπαει το κομματι πραγματι εχουν πολυ καλη παραγωγη και κανουν και περιοδιες κιολας στις περιοδιες μαλιστα παιζει και drums o [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Gene_Hoglan"]Gene Hoglan[/URL] αντε παμε και για 3ο κυκλο να βγαλουμε γουστα....
Sep 16 2009 01:02
Photo

Zoro → GkLoc

[quote=GkLoc]Yo Scorp ,been a while!! Ετσι με Berserk σετακι να σε βλεπω! Μην αρχισεις ποτε το Naruto,δεν αξιζει τοσο χρονο χασιματος...XP meh just kidding,δες το μεχρι το 135(μην το δεις ΟΛΟ μαζι με τα φιλλερ σαν εμενα και τον Μαριμο)και μετα πιασε manga ή παρατο το...ΧD[/quote]You damn spybot, stop mocking Naruto, it's 1000 times better than the other anime with pirates (forgot it's name, duh).
Sep 16 2009 00:34
Photo

Zoro → Scorpion

Ναι να το ξεκινήσεις όποτε μπορέσεις, εγώ σχεδόν τελειώνω το 2ο μέρος (shippuuden) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος σε διάφορα σημεία του! Περνάω στο manga σύντομα! Για OP manga κι εγώ τα ίδια έλεγα και άντεξα ένα χρόνο+ χωρίς να το διαβάσω αλλά τελικά (με λίγο σπρώξιμο από διάφορα ρεμάλια :P) κατέρρευσα! Είναι δύσκολο να μείνεις μακριά του, τόσες ανατροπές που γίνονται! Θα εννοείς το Unineko no Naku Koro ni μάλλον, που απ' όσα έχω ακούσει είναι μια πολύ καλή σειρά μυστηρίου, εντάξει δεν είναι αυτές οι 26ρες σειρές που χαλάνε την κατάσταση, δεν τρώνε πολύ χρόνο και κι εμένα με ενδιαφέρουν αρκετές τους. Με άπειρα shoujo μην μπλέξει είναι το θέμα! Εμπρός, να αρχίσει ο προσηλυτισμός!!
Sep 16 2009 00:11
Photo

Zoro → Dark_Venus

Μην ανησυχείς, spybotaki, έτσι όπως πάει η σειρά 80αρηδες θα είμαστε όλοι μας όταν τελειώσει, να την έχεις και μπροστά σου ολόκληρη τουλ!! :hahaha: Όχι άλλες αναβολές τότε όμως (καλά και αν την αρχίσεις λίγο -ή πολύ- νωρίτερα δε χαλάει, έχεις ακόμα να δεις και άλλα τόσα ατέλειωτα shonen άλλωστε - Naruto, Dragonball Z, Bleach κλπ κλπ :P).
Sep 16 2009 00:01
Photo

Black Rabit → Ianus

Μπου!!!!Πως πάει το διάβασμα?:P
Sep 15 2009 22:58
Photo

laraska → Night Wizard Seal

ναι. αλλα ξενερωσα που διωξανε την πρωτη τραγουδιστρια . γενικα ακουω και αλλους απο μεταλ .. αλλα μονο ''συμφωνικη'' , κατα κυριο λογο πχ Elis , temptation within , epica , sirenia , isengard etc . δοκιμασε ''simone simons'' kai ''vibeke stene''
Sep 15 2009 22:50
Photo

Vegetasmate → Xa0s

hello ducky!!! oraia perasame!!! tora gia tis 10.....vlepoume! den xero oute an 8a mporo akomi...ase gia stoli.....exo sterepsei!! den exo oute mia idea!
Sep 15 2009 22:50