Community Status Updates
tsintori → GkLoc
AAAAAAAAA, έχεις λόγο να πηγαίνεις για αρχαία, για μένα ήταν μια ώρα χάσιμο..... Τέσπα, απολυτήριο να κοιτάξεις να βγάλεις καλό γιατί το ζητάνε. Btw στο one piece είμαι στο 382.....
Sep 16 2009 14:25
laraska → Night Wizard Seal
20 χρονων .
λοιπον ... θα σου προτεινω τα καλυτερα μανγκα που εχω διαβασει ή ανιμε αναλογα .
[COLOR="Red"]20th century boys ,21th century boys[/COLOR] , berserk, gantz , [COLOR="Red"]pluto , monster [/COLOR]( εχει και μια πολυ καλη μεταφορα σε ανιμε ) , [COLOR="Red"]billy bat[/COLOR] ... einai kai alla pou den ta thumamai twra
me kokkino einai tou ''naoki urasawa'' ... σαν να λεμε του καλυτερου μανγκακα .
ολα αυτα τα μανγκα ειναι ''ψυχοφθορα '' και σε κανουν να αναρωτιεσαι ''ποσο μυαλο πρεπει να εχει αυτος ο ανθρωπος ? '' to gantz einai ligo pio ωμο , χωρς ιδαιτερη πλοκη , αλλα θα σε βοηθησει να ξεσκας . για πληροφοριες για τα αναλογα μανγκα υπαρχουν και θρεντ ...
δεν προσπαθωνα σε προσυλητισω ( καθολου...) ;)
επισης αηδιαστικα ή και τρομαχτικα - περιεργα : uzumaki , gyo , tomie
εν ολιγοις , ολα αυτα που σου προτεινα προκαλουν ''mindf@ck'' να το πω πιο ιντερνετικα .
Sep 16 2009 14:21
Night Wizard Seal → laraska
Γέννησε παιδί ε?Κοιτά να ξερεις δεν είμαι ενός τύπου στα μάνγκα έχω διαβάσει αρκετά σίνεν σούτζο σόνεν και γενικά είμαι του πιο ψυχοφθόρου συναισθήματος,(όχι ίμο :)).Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν οι κωμωδίες αλλά είναι το "όπως μου κάτσει"ποτέ δεν διάβαζα κάτι συγκεκριμένο.
Μα γιατί έχεις τέτοια άποψη για τους νέους?(εσύ πόσο χρόνων είσαι,αν επιτρέπεται?)Πολύ λίγα παιδιά ξέρω να ακούν βανδές κε τέτοια,κυρίως τα κορίτσια που κάπως πιο σπάνια από τα αγόρια πίανουν μέταλ στα χέρια τους.χΔ(αλλά ποτ'ε μην λές΄ποτε χεχε)
Sep 16 2009 14:01
Γέννησε παιδί ε?Κοιτά να ξερεις δεν είμαι ενός τύπου στα μάνγκα έχω διαβάσει αρκετά σίνεν σούτζο σόνεν και γενικά είμαι του πιο ψυχοφθόρου συναισθήματος,(όχι ίμο :)).Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν οι κωμωδίες αλλά είναι το "όπως μου κάτσει"ποτέ δεν διάβαζα κάτι συγκεκριμένο.
Μα γιατί έχεις τέτοια άποψη για τους νέους?(εσύ πόσο χρόνων είσαι,αν επιτρέπεται?)Πολύ λίγα παιδιά ξέρω να ακούν βανδές κε τέτοια,κυρίως τα κορίτσια που κάπως πιο σπάνια από τα αγόρια πίανουν μέταλ στα χέρια τους.χΔ(αλλά ποτ'ε μην λές΄ποτε χεχε)
Sep 16 2009 14:00
απο μανγκα τι εχεις διαβασει μεχρι τωρα ? εκτος απο τα σοονεν , που ειναι φαινομενο παλιμπαιδισμου .
Sep 16 2009 13:36
γεννησε παιδι ... να φανταστεις το ονομα της ακουστηκε για τους ναιτγουις ...αλλα δεν .
καλα ρε 15-χρονο εισαι ? ευτυχως που δεν ακους βανδες και τις λοιπες .
Sep 16 2009 13:29
Ναι τους ξέρω τους τριστάνια αλλά δεν μου αρέσουν όλα τα τργούδια τους.Κάποια βέβαια είναι πολύ ωραία.Να σου πώ...Η τραγουδίστρια τους έχει φύγει???τι έχει γίνει? :lol
Sep 16 2009 13:26
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Gp5_tobLBQQ"]http://www.youtube.com/watch?v=Gp5_tobLBQQ[/URL]
Digging in the ground
Digging in the mud
Sweat streams down my face
My spit tastes like blood
Hide me with locks from your hair
I cannot breathe
Bleeding …
Dying …
Digging …
Falling apart
The torch went out
The room went dark
Running in the fog
Crawling through the mud
Tears fall down my face
My spit tastes like blood
Cover me with locks from your hair
Through my mind
My driven mind
We both knew
Love is blind
Insanity is always near
Deep in my bag full of fear
I cannot see
The pain that trigged your screams
I cannot see
From the corner of my eye
I feel them closing in
I know they caught the scent of me
And then they went for me…
I chose for you to stay with me
Sep 16 2009 13:17
GkLoc → Zoro
[QUOTE=Emo]it's 1000 times better than the other anime with pirates[/QUOTE]
Yeah in your wet gay dreams!
Sep 16 2009 12:40
Xmm τώρα είδα.Ακούς και έλις εε?Πολύ ωραίο συγκρότημα αλλά αυτή τραγουδίστρια τους πέθανε>.<Ποπο.Κε σιρένια ακούω isengard μόνο δν ακούω (i dont like death metal).
After forever ακούς ?
Sep 16 2009 11:14
Φίλε μου είσαι μεγάλος...Ακριβώς το ίδιο πιστεύω.Εκτόςαυτό είσαι μεγάλος γιατί ακούς τα σύγκροτίματα που ακούω και εγώ.Και εγώ αυτής της μουσικής είμαι και πολύ μεγάλος φάν τις σάιμον σάιμονσ επικα,γιθίν μπράβο μπράβο :)
Sep 16 2009 11:05
endless_inspiration → the goblin
χρόνια πολλά!!!!
να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς!!!!!!!!
:)
Sep 16 2009 10:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed