Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → tsintori

Been a while, ex-peacemaker του πληρώματος! :P Τπτ μωρέ, έχω καεί να βλέπω Naruto αυτή την περίοδο, χτες έφτασα στο 81 του Shippuuden και σύντομα το τελειώνω και περνάω στο manga και δουλεύω τον GK σαν ένας τάχα Sasuke fan! Τον πάω πιο πολύ από τους άλλους 2 (Naruto, Sakura) δλδ, αλλά μετά δεν με τρελαίνει κιόλας, ειδικά η σύγκριση Naruto-Luffy ανύπαρκτη, ο 2ος νικάει άπειρα! Η σειρά μου άρεσε πολύ ωστόσο, σε διαφορετικά σημεία από το OP, αλλού πιο πολύ και αλλού λιγότερο, αν συνεχίσει έτσι ίσως και να τις έχω ισάξιες. Δεν ακούω πολύ καλά λόγια για το manga τελευταία όμως, ενώ του OP που το τελείωσα κι αυτό έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Σαν το συνεχίσω θα δείξει! Εσύ είδα είσαι στο 382 του OP, δλδ μετα-Thriller Bark φάση αν δεν κάνω λάθος, με τα fillers με Nami και Robin drooling! Πως σου φάνηκε η σειρά ως τώρα, γενικά και απέναντι στο Naruto;
Sep 16 2009 15:43
Photo

Cassiel → Wabbit

Αυτοί χάνουν:).Φώτος; Δεν ανεβένεις καλύτερα XD;Και φέρε και την Ναταλία μαζί:D
Sep 16 2009 15:41
Photo

Kakashinote → laraska

ok τοτε, ευχαριστω για την συμβουλη. θα ψαξω την υποθεση απο το καθε μανγκα που μου δωσες να δω τι λενε
Sep 16 2009 15:36
Photo

laraska → Night Wizard Seal

λοιπον φαντασου μικρος να ειχες την παρεα σου και να παιζατε καποια παιχνιδια σχετικα με την καταστροφη του κοσμου , με τα παιδια να επιδιωκουν να γινουν οι ηρωες για να σωσουν την κατασταση . Οταν μεγαλωσουν τα παιδια να εχουν τραβηξει τον δικο τους δρομο ... αλλα ερχονατι και παλι κοντα γιατι αυτο που ''παιζανε'' μικρα αρχισε να γινεται πραγματικοτητα . και ψαχνουν ποιος απο την παιδικη τους ηλικια τα κανει ολα αυτα και γιατι . αυτο εν ολιγοις . ειναι παρα πολυ ρεαλιστικο και για ωριμο κοινο .δεν εχει αστειακια ... κακους που πλακωνεις στο ξυλο και ολα τελειωσαν , δεν εχει ρομποτ που παλευουν . κινειται σε τρεις χρονικους οριζοντες ... ΤΡΟΜΕΡΗ πλοκη και αναπτυξη χαρακτηρων (το μανστερ ειναι μακραν ανωτερο απο το ντεθ νοουτ ... και αυτο καλυτερο απο το μανστερ ) προσπαθω να σου απλουστευσω το καλυτερο μανγκα κατα τη γνωμη μου και γινομαι κουραστικος . οποιον και να ρωτησεις που διαβαζει μανγκα θα σου το προτεινει και θα σου πει τι νομιζει . επισης ... δεν υπαρχει αλλο στο ειδος του . τα μανγκα του ναοκι ουρασαβα ειναι μοναδικα .
Sep 16 2009 15:29
Photo

Zoro → GkLoc

[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/8590/sasukem.jpg[/IMG] Hmph, who are you calling emo? I will now use the most prototype attack [SIZE=1](after Naruto's Kage Bunshin)[/SIZE] ever on you:[spoiler][SIZE=4][COLOR=Red][IMG]http://img151.imageshack.us/img151/6962/sharinganbytoukijin.jpg[/IMG] SHARINGAN[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red]!!1[/COLOR][/SIZE][/spoiler]No pirate has eyes special as mine! You 're dead now!
Sep 16 2009 15:19
Photo

Night Wizard Seal → laraska

Ρε να σου πω μπορείς να μου πείς το θέμα του 20 με παράπολύ λίγα λόγια μην σε κουράσω(και δεν το λέω ειρωνικά :))
Sep 16 2009 15:19
Photo

laraska → Kakashinote

σε σενα πηγαινε . σε περιπτωση που ηθελες να συνεχισεις στο ιδιο στυλ
Sep 16 2009 15:18
Photo

to 20th century boys ειναι ανωτερο απο το μανστερ ... το μανγκα εννοειται γιατι σε ανιμε δεν εχει βγει ακομα .
Sep 16 2009 15:15
Photo

Kakashinote → laraska

εμ, νομιζω το ποστ σου στο προφιλ μου πηγαινε αλλου...but its ok. οντως ανιμε σαν το monster δεν υπαρχουν. ακουσα ομως καλα λογια για το hellsing και μαλλον αυτο θα δω μετα το μετριο code geass που βλεπω τωρα
Sep 16 2009 15:13
Photo

Τέσπα τι να σου πω μπορεί και κάποτε να το διαβάσω,μπορεί και να έχεις δίκαιο.Το μόνστερ είπες είναι καλύτερο απο αυτό ?
Sep 16 2009 15:10
Photo

hmmm μαλλον ειδες αυτην την εικονα και τρομαξες [IMG]http://media.onemanga.com/mangas/00000159/logo.jpg[/IMG] αμα σου πως καμια σχεση ομως με τετοια πραγματα και πως προκειται για ψυχολογικο θριλερ ... γνωμη μου ειναι πως καποτε θα το διαβασεις . δεν υπαρχει μανγκα ισαξιο του ...και να το μανστερ που ειναι στην ιδια κατηγορια το ξεπερναει ανετα .
Sep 16 2009 15:07
Photo

χαχαχαχαχαχαχα μπά.Κοίτα αυτά που μου είπες τρομακτικά που μου είπες δεν είναι και τόσο του γούστου μου,όπως και το γκάντζ.Αυτά και να θέλω να τα δώ δεν τα βλέπω(μην παρεξηγείς απλάδεν μου αρέσουν) Για τον ουρασάουα,φυσικά και τον ξέρω ως μανγκάκα αλλά από τα έργα του μόνο το μόνστερ θα παρακολουθήσω.Κοίτα,όπως σου είπα είναι πριν είμαι πολύ περίεργος με τα μάνγκα.Κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου γενικά στα μάνγκα είναι τα στοιχεία του μέλλοντος που κάποια μπορεί να περιέχουν όπως διαστημόπλοια κλπ.Πότε δεν έχω παρακολουθήσει ολόκρηρο mecha ι sci-fi γτ απλά σαν τύπος δεν μου άρεσε ποτέ.Άνιμε κε μάνγκα που είναι αυτού του είδους έχω προσπαθήσει να δώ αρκετάαλλά στην τελική δεν μου άρεσαν.(πχ.infinite ryvius,terra)και αλλά πολλά.Καλά αυτά με τα ρομπότ μην μου τα προτίνεις ποτέ γιατί είναι το ότι χειρότερο για μένα. Για να έχεις περίπου μια εικόνα.Σε αντίθεση άνιμε και μάνγκα που διαδραματίζονται στο παρελθόν μου αρέσουν πάρα πολύ.Τα υπόλοιπα που βλέπω ξες έιναι τα κλασσικά δώσε μου supernatural ότι τύπος και να είναι και σπάνια δεν θα το δώ. Τώρα τι άλλο να σου πω....
Sep 16 2009 14:58
Photo

laraska → Kakashinote

αν θες αναλογα ανιμε ( τυπου μανστερ) ... δεν υπαρχουν ... αλλα μπορεις να διαβασεις τα μανγκα του ιδιου δημιουργου που ειναι ιδιας αξιας ή και ανωτερα απο το πρωτο : billy bat ( 16 chapters ... ongoing ) , pluto , 20th century boys kai 21st century boys .
Sep 16 2009 14:54
Photo

Scorpion → Zoro

Οταν τελειωσω το One outs αρχιζω Naruto.ΤΕΛΟΣ
Sep 16 2009 14:36
Photo

tsintori → Zoro

"You damn spybot, stop mocking Naruto, it's 1000 times better than the other anime with pirates (forgot it's name, duh)." Hey hey what's the meaning of that;;;; Η prof pic είναι όνειρο της sakura;;;
Sep 16 2009 14:29