Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → kelborn3

Και ναι η απάντηση σου στο monster τα σπάει... Omedeto oniichan!!!(ελπιζω να μη σε ειπα αδερφή... :P )
Sep 17 2009 13:24
Photo

kakashi sensei → SpirosK81

thanx. και το δικο σου.
Sep 17 2009 12:53
Photo

Nozomu → iristella

κ εμενα μου αρεσε αλλα ειπα να την αλλα3ω μεχρι να την επε3εργαστω λιγο (να βαλω το κειμενο μεσα στην φωτο) αλλα δν μου εβγαινε κ 3εχασα να την αλλα3ω... :P παντως παλι καλα που μου την 8υμισες...
Sep 17 2009 11:55
Photo

evaofadawn → Matu-san

α, Γερμανία, τι ωραία!! :congrats: έχω πάει 3 φορές ως τώρα, γτ έχω οικογενειακούς φίλους στο Dusseldorf κ κοντά στη Koln, αλλά έχω πάει κ Bonn κ Berlin! καλή εποχή σου έτυχε επίσης, γτ πιο μετά παίζει πολύ κρύο!! καλά να περάσεις λοιπόν, κ μη σε νοιάζει για το πάρτυ, αυτά ξαναγίνονται όλη την ώρα! στο Higurashi no Naku Koro ni Kai όντως δίνει απαντήσεις, ή είναι λίγο φλού? η αλήθεια είναι ότι το βλέπω μόνο απόγευμα γτ αν το δω βράδυ δε θα μπορώ να κοιμηθώ....:OMG3:
Sep 17 2009 10:56
Photo

Ianus → Black Rabit

Φύλλιεσου! Ελπίζω να αργοσχολείτε και να μη διαβάζετε! :nosey:
Sep 17 2009 10:52
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χθες με έπιασε απελπισία με τόσα επεισόδια. Ευτυχώς μου έκανε support o kelborn "Θα το δεις. Τελος" χαχαχα. Απαπα Bleach κλπ δεν βλεπω. :P
Sep 17 2009 10:43
Photo

SpirosK81 → kakashi sensei

Καταπληκτικό το sig σου!!!! :)
Sep 17 2009 10:39
Photo

Cassiel → MisaYoshiko

Όλοι οι καλοί χωράνε:D
Sep 17 2009 10:18
Photo

Cassiel → Wabbit

Αυτές οι εξεταστικές σα εχουν φάει όλους:P.Τι τα αφήνετε για Σεπτέμβρη τα μαθήματα XD;J/k:D.Φώτος. Ε ναι καναμιά (χιλιάδα) θα μας βγάλουν οι καμιά 10+αριά φωτογράφοι κλασσικά πάλι ^-^.
Sep 17 2009 10:15
Photo

Adventurer → Kakashinote

Κανενα προβλημα, μiα χαρα μου φαινεται :)
Sep 17 2009 03:29
Photo

The Tragic Prince → Black Rock

Ναι κάτι είχα διαβάσει σε σχετικό post. οτι ίσως χρειαστεί κιόλας να αλλαχτεί η μεταφραση των προηγουμενων σε 2-3 σημεια. Μηπως θα μπορουσες να μου δώσεις link για το torrent αν σου είναι εύκολο?
Sep 17 2009 00:50
Photo

tsintori → Zoro

:hi: Moυ αρέσει πάρα πολύ το one piece. Είδα και για την για μένα πιο epic σκηνή από όλο το anime. [spoiler]Λέω εκείνη που ο sanji βλέπει τον Zoro μέσα στα αίματα και του λέει τι έγινε και αυτός του λέει τπτ. Μιλάμε πωρώθηκα άπεορα σε εκείνο το σημείο.....[/spoiler] Τώρα για σύγκριση με το naruto νομίζω δεν υπάρχει. Το naruto μου αρέσει περισσότερο σε κάποια σημεία το one piece σε άλλα. Πχ το στόρυ του naruto μου αρέσει πιο πολύ. Οι δυνάμεις στο naruto μου αρέσουν πιο πολύ ειδικά τα bloodlines. Οι χαρακτήρες στο one piece δεν πιάνονται. Είναι σχεδόν όλοι γελοίοι και ελλεινά δυνατοί. Σε καταστάσεις επίσης το one piece δεν πιάνεται. Μπορεί να γίνεται της πόπης αλλά να πετάξει ο franky ενα super και να λιώσεις...... Πάντως κόψε το anime του naruto τώρα που δεν έχει μπει στο πιο πωρωτικό ark και διάβασε το manga........ Ναι στο manga του naruto το προτελευταίο ark ήταν λίγο lame αλλά σε αυτό αρχίζει να ξαναπαίρνει τα πάνω του. Θα δείξει. Α ναι και κάτι που ξέχασα, το fanservice στο one piece είναι επίσης έτη φωτός μπροστά. Ειδικά στο thriller bark η Robin ήταν ντυμένη και έπαιρνε κάτι στάσεις σαν π.....α. Ε ρε κωλόφαρδος που είναι ο sanji..... Αυτά από μένα.:drink:
Sep 17 2009 00:50
Photo

iristella → Nozomu

Είχα ρίξει τρελό γέλιο με αυτήν την sig. Όχι ότι και η άλλη δεν είναι ωραία φυσικά. Αλλά αυτό το moe moe kyun ....... Και ο Zetsubou sensei σαν Maid είναι Ολα τα yen.
Sep 17 2009 00:44
Photo

QueenofHearts → Kenny

Κenny: Expanding the limits of chaos since day zero. XAXAXAXAXXAXAXA!!!!
Sep 17 2009 00:44
Photo

Kenny → QueenofHearts

Η επιθυμία σας, διαταγή μας. [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/higepiyo-sig.gif[/IMG] Και πήγαινε πακέτο με το παρακάτω avatar BTW: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/higepiyo-ava.jpg[/IMG] [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6479"]Higepiyo[/URL]
Sep 17 2009 00:17