Community Status Updates
Robin-Chwan → Scorpion
Βασικα βλεπω μονο 3 (One Piece, Bleach, Naruto) αλλα εχω ξεκινησει και D. Gray-Man επειδη με επρηξε ενα πολυ καλο παιδακι. Βεβαια λιγο η σχολικη χρονια που μολις αρχισε, λιγο το οτι δεν εχω συνεχεια τον υπολογιστη ειμαι ακομα στα πρωτα επεισοδεια (οχι οτι εχω κανει και την απιστευτη προσπαθεια να το δω...) και μολις το τελειωσω λεω να αρχισω Fullmetal alchemist και μετα βλεπουμε...
Sep 16 2009 21:00
Black Rock → The Tragic Prince
Βασικά κατάφερα να βρώ torent. Πράγμα που με ξάφνιασε να πώ την αλήθεια. Βέβαια όσο για την μετάφραση οι witch hunt φαίνονται αρκετά απασχολημένοι. Μιλάω με αυτον που είναι υπεύθυνος των γραφικών και εκτός στο οτι οι περισσότεροι είναι απασχολημένοι. Το παιχνίδι αυτή τη φορά θέλει περισσοτερη δουλεια γιατι είναι πιο πολύπλοκο από τα άλλα
Sep 16 2009 20:29
Scorpion → Robin-Chwan
καλα εκανες ειναι τελειο:kill4u:,χαιρομαι ιδιαιτερα οταν βλεπω και κοριτσια φαν του One piece:awww::ureshii:!!ποιος ειπε αλλωστε οτι ειναι μονο για αγορια.:roar::madtodeath:
Επεισα και την αδερφη μ να το δει και της αρεσει μ φαινεται αν και εχει δει κι λιγα επεισοδια:emptyonexg1:
Τεσπα τι αλλες σειρες σου αρεσουν:Blissfull:???
Sep 16 2009 19:56
Mad_Hatter → Zoro
Ελα, αργησα λιγο να απαντησω, εξεταστικη sucks.
Ναι τα Gundam δεν ειναι τοσο shonen, ειναι αρκετα πιο σοβαρα, και μερικα απο αυτα, ειδικα τα παλια πραγματικα αριστουργηματα, απο τα καλυτερα anime που εχουν βγει ποτε.
Sep 16 2009 18:21
Night Wizard Seal → laraska
Τότενα το δώ.Σίγουρα θα το δώ/διαβάσω όλα μην ανυσηχείς έχω χρόνο μπροστά μου :)
Το 21 που είναι μόνο 16 τσάπτερ τι διαφορά έχει?Είναι συνέχεια?
Sep 16 2009 18:12
Tea-chan → Zoro
Τζα! Μόλις βγήκα από την αίθουσα που έγραφα. Ένα στα γρήγορα.
Σχετικά με το DNAngel, πρέπει να πω ότι είναι το μοναδικό shoujo που με τρέλανε ΤΟΣΟ. Ίσως εκτός από το Skip Beat! άλλο υπέροχο shoujo κι αυτό. Ο λόγος που το αγαπώ τόσο πολύ είναι επειδή 1) ήταν από τα πρώτα manga που αγόρασα 2) αν και ρομάντζο, είναι ώριμο και με δράση, στοιχεία πολύ θετικά για μένα. Δε μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ τα κλαψουρίσματα και το angst (βλ. Vampire Knight, που το συχαίνομαι απίστευτα)
Sep 16 2009 18:05
Black Kaiser → Mad_Hatter
Nah, το άκουσα και δεν μου άρεσε :p
Πάντως το συγκεκριμένο chapter μου φαίνεται καλύτερο με τις εικόνες. Shunsui rocks !
Sep 16 2009 18:04
Tea-chan → Tsunade-sama
Δυστυχώς δεν έχασα ώρες, αλλά ΜΕΡΕΣ από τη ζωή μου γι'αυτές τις αηδίες, αυτές τις ανείποτες προσοβλές προς τους αληθινούς βρικόλακες, τη λογοτεχνία και τη νοημοσύνη μου.
Ακόμα κλαίω... ;.;
Sep 16 2009 17:59
Robin-Chwan → Scorpion
Nαι, το πετυχα κατα τυχη στο deviantart. Eιχε και ενα αλλο που ελεγε "This avatar is not available, Luffy ate it" αλλα προριμησα αυτο :)
Sep 16 2009 17:26
Tsunade-sama → Tea-chan
:hahaha: Είδα το post σου στο (de)motivational posters κ πέθανα!!!
Μ'αρεσε ιδίως αυτό το WANTED που έβαλες στην Meyer,θεικό!
Ελπίζω να μην ένιωσες όπως ένιωσα κ γω μόλις τελειώσα τα βιβλία...ότι έχασα πολύτιμες ώρες από την ζωή μου!!!Άντε τώρα να τις βρω...συγχίστηκα πάλι!
Sep 16 2009 16:42
GkLoc → Zoro
Απο εκει που ειχαμε 3 ατομα με Sharingan,ξεπεταχτηκε και αλλος ενας ακυρος με Sharingan και αυτος,ενταξει κατι παιζει πισω απο αυτο,αλλα ηταν lame...
Ο Kishi τελευταια τιποτα δεν μπορει να πασαρει καλα,το πως κατεστρεψε την ιστορια στο προηγουμενο αρκ δεν θα του το συγχωρεσω ποτε,αμα δεν το εκανε αυτο,ανετα θα ελεγα οτι το Naruto ειναι ισως και ισαξιο του One Piece,αλλα κανοντας αυτην την παπαρια και το οτι το One Piece γινεται ολο και πιο επικο ανα εβδομαδα δεν τα συγκρινω καν τωρα...
Μισω ΟΛΟΥΣ τους Akatsuki,μονο ο Pein μαρεσε καπως καμποσο και αυτο διοτι ηταν δικαιολογημενος και ειχε δικες του ιδεολογιες,δεν ηταν ακυρος ας το πουμε χωρις λογο δηλαδη να κανει οτι κανει,οι υπολοιποι για μενα ηταν παρτον ενα χτυπα τον αλλο,ειδικα Sasori k Deidara,οι γκομενοφατσες,μου την δινανε τοσο πολυ στα νευρα στο Anime,ειδικα ο Deidara με το "hmmm" του και ο ελεος Sasori με την 9επεισοδη μαχη του που εχασε κιολας απ'την γιαγια και την Sakura...
Οι κακοι του One Piece ειναι μακραν πιο επικοι,οσους δεν ανελυσε ο Oda και δεν εδειξε γιατι κανουν αυτα που κανουν ειμαι σιγουρος θα το κανει στο μελλον (οπως με τον Croc),σε σχεση με αυτους του Naruto πιστευω ειναι μιλια μπροστα σε στυλακι και πρωσοπικοτητα....
Και ευχαριστω πολυ για το δωρακι!
Sep 16 2009 16:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed