Community Status Updates
QueenofHearts → Tomodachi2
To cosplay δεν είναι μόνο για ανθρώπους..
[url]http://www.anime.gr/forums/album.php?albumid=229&pictureid=9633[/url]
Sep 17 2009 00:14
iristella → manuel
Η παρατήρηση για το off topic δεν πήγαινε σε σένα. Πήγαινε σε δύο χρήστες στην προηγούμενη σελίδα που είχαν αρχίσει μέσα από την πλάκα να ξεφεύγουν. Είναι ο ρόλος μου να κραταω την συζήτηση στα threads on track. Διαχώρισα το κομμάτι της παρατήρησης από το on topic post με τελείες και απάντησα γενικά. Που ακριβώς είναι η προσβολή εδώ?
Κατά δεύτερο λόγο. Το ότι διαφωνώ με αυτό που λες δεν σημαίνει ότι σε προσβάλλω προσωπικά. Το ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου και το ότι συνήθως προτιμώ να μιλάω συγκεκριμένα δεν σημαίνει ότι ειρωνεύομαι ή μιλάω λες και τα ξέρω όλα. Τώρα αν έχεις εσύ την προδιάθεση να παίρνεις κάθε τι που λέγεται από τους άλλους προσωπικά και σαν ειρωνεία λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τουλάχιστον όχι κάτι περα από το να σταματήσω να απευθύνομαι σε σένα για θέματα πέρα από το Moderating. Και εφόσον βλέπω ότι την ίδια κουβέντα την έχουμε ξανακάνει, και με βάση σχόλιο τρίτου μέλους στο thread επί του παράπονού σου επέτρεψέ μου να πω ότι μάλλον η παρεξήγηση στη συγκεκριμένη πλευρά δεν προέρχεται από εμένα. Με τα περισσότερα παιδιά στο thread μιλάμε γενικότερα οπότε δεν το βρίσκεις λίγο αδύνατο να τους ειρωνεύομαι και να τους το παίζω ξερόλας? Οκ κατανοώ ότι ο γραπτός λόγος αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να είσαι θετικότερα διακείμενος προς τους άλλους.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Sep 17 2009 00:12
Kenny → QueenofHearts
Την παλιά μου υπογραφή με το κοτόπουλο να ξύνει τον κώλο του την είχες προλάβει; :hahaha:
Sep 17 2009 00:05
kelborn3 → Tsunade-sama
[QUOTE=Tsunade-sama][FONT=Lucida Console][SIZE=2]/poke Oi, λίγα λόγια για τον husbando μου μη σε πάρει κ σε στριφογυρίσει![/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Πωπω ζημια που 8α πα8ω τωρα.Δυστυχως δεν φοβαμαι τον "αντρα" που ασχολειται με ροζ αμυγδαλιες....Το πολυ πολυ 8α του σκιστει κανας ποντος στο καλσον αμα 8ελει να γινει αγριος.Αλλη φορα μην με απειλεις με τοσο δυνατους τυπους που τους τρεμει ακομα και ο ραμπο.:hahaha::hahaha:
Sep 17 2009 00:01
QueenofHearts → Kenny
Είδα την sig σου και είναι τόσο αστεία και τόσο Kenny..Κάποια πράγματα απλά δεν αλλάζουν! Χαχα!
Sep 16 2009 23:55
Kirenahana → hananaki
είδα τη δίκη της μαγισσοπούλας με τον καλό σου... Πάλι έτρεχε! Τι έχει αυτό το παιδί καλε? Πρόβλεψη: στο επόμενο dorama θα υποδύεται μαραθωνιοδρόμο, με τόση εξάσκηση θα είναι και ιδιαίτερα πειστικός. :P
Sep 16 2009 23:52
mono → iristella
[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/2308875915_e186234ed8.jpg[/IMG]
Sep 16 2009 23:49
manuel → iristella
κοιτα..γενικα μιλας λες και ξερεις τα παντα..δεν με ενοχλει αυτο..γτ γενικα εκτιμω τις αποψεις σου και γενικα καταλαβαινεισ πολλα...αλλα ο τροπος σου μερικες φορες μου φαινεται πολυ ειρωνικος..και μερικες φορες με τον τροπο που εκφραζεις τισ διαφωνιες σου με καποιον αλλον του μειωνεις πολυ τισ σκεψεις του..μπορει να μην το κανεις συνηδητα..απλα ειναι κατι που το εχω παρατηρησει καιρο τωρα..φαντασου οτι εχω ερ8ει στο σημειο να μην κανω ποστ τις σκεψεις μου για να μην μου την πει καποιος η για να μην με ειρωνευτει με τον Α η Β τροπο..δεν λεω πως το κανεις εψ συγκεκριμενα..αυτο που με εθικσε και οχι με προσβαλε για να το πω καλυτερα..ειναι που ειπες οτι ειμαι οφ τοπικ και εβαλες 396712376534 τελιτσες..αυτο εμενα με εκανε να νιωσω πολυ μ@λ@κ@ς συγνςμη κιολας..
Sep 16 2009 23:34
iristella → manuel
Hmm υποθέτω ότι το comment στο naruto latest chapter πάει στο post μου γιατί εγώ απάντησα σε μέρος δικού σου προηγούμενου. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς σε προσέβαλλε? As far as i can see απλά διαφωνώ με αυτό που λες, δεν υπονοώ κάτι για σένα.
Sep 16 2009 23:19
Matu-san → evaofadawn
Εγώ δυστυχώς το επόμενο πάρτυ θα το χάσω. Θα πρέπει να πάω σε μια εμπορική έκθεση στην Γερμανία με τον πατέρα μου.
Το αστείο είναι πως αυτό είναι το δεύτερο στην σειρά πάρτυ των sakura που θα χάσω! Θα τους δημιουργήσω τη λαθεμένη εντύπωση ότι έχω κάτι μαζί τους και δεν πάω στα πάρτυ τους!!! :)
Το παρήγορο είναι πως η μουρμούρα που άκουγε ο πατέρας μου για χρόνια, έτσι ώστε να πάω και εγώ μαζί τού στην Γερμανία ( ο πατέρας μου έχει πάει αρκετές φορές στο παρελθόν σε αυτή την έκθεση), έπιασε , καθώς επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να γνωρίσω Ιάπωνες, μιας και η έκθεση είναι παγκόσμια.
Χαίρομαι που σου άρεσε το higurashi (και που κάποιος είδε κάποια σειρά που να του το προτείνω!!!). Όπως κατάλαβες προσφέρεται για αρκετές δόσεις τρόμου και αγωνίας! Να ξέρεις πως έχει και συνέχεια, το higurashi no naku koro ni kai, όπου μας δίνουν απαντήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Hinamizawa (ναι, και εδώ έχει αρκετές δόσεις τρόμου και αγωνίας! :D)
Sep 16 2009 22:46
Wabbit → Cassiel
Δυστυχώς με την εξεταστική δεν μπορώ να κουνήσω απο εδώ...κρίμα. Ε τί, δεν θα σε φωτογραφίσουν στο cosplay που θα κάνεις; Σίγουρα πράγματα. Οπότε τουλάχιστον θα περιμένω να δω το cosplay σου σε φωτο.
Sep 16 2009 22:19
Robin-Chwan → Scorpion
Βασικα βλεπω μονο 3 (One Piece, Bleach, Naruto) αλλα εχω ξεκινησει και D. Gray-Man επειδη με επρηξε ενα πολυ καλο παιδακι. Βεβαια λιγο η σχολικη χρονια που μολις αρχισε, λιγο το οτι δεν εχω συνεχεια τον υπολογιστη ειμαι ακομα στα πρωτα επεισοδεια (οχι οτι εχω κανει και την απιστευτη προσπαθεια να το δω...) και μολις το τελειωσω λεω να αρχισω Fullmetal alchemist και μετα βλεπουμε...
Sep 16 2009 21:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed