Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Pfff...πιο πολύ με Βόδι με katana μοιάζει παρά με shinigami :hahaha: Κ ποιον είπες flower-chan?????:madtodeath:
Sep 17 2009 22:03
Photo

Zoro → Dark_Venus

Τσκ τσκ, συγκρίνουμε τις ελληνικές φωνές ([URL="http://www.youtube.com/watch?v=WUe70bOzN4o"]"λαστιχένια καμπάνα", "ήρθε το τέλος σου σκυλόψαρο"[/URL]) με τους έμπειρους Ιάπωνες; :P (άσε που πάω στοίχημα ότι και τότε δεν είχες πολυδεί τι ρόλο βαρούσε η Nami στην ιστορία :d)
Sep 17 2009 21:50
Photo

Hellraider → SouLSLayeR

cuz 2 invites are not enough. Θα μπορούσες να μου στείλεις [URL="http://img5.imageshack.us/i/screenshot001cbg.jpg/"]αυτή[/URL] τη Pic σε περικαλώ; PS:Ρε γαμώτο δεν έχω ποντίκι και είμαι με gamepad για ποντίκι αλλιώς θα σου έλεγα να μπαίναμε HON.
Sep 17 2009 21:49
Photo

Dark_Venus → Zoro

Aυτό ήταν το καλό...; μμμμμάλιστα.... Μετά το σημερινό φιάσκο με τη βροχή (α-α-α-α-αψου!Ποιος με καταράστηκε; σνιφ...) ομολογώ είναι το δεύτερο ξενέρωμα σημερα... Στο alter το ειχα δει ναι. Οπότε θέλω να πιστεύω οτι θα είναι όντως καλύτερο... ;)
Sep 17 2009 21:44
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Άσχετο, τώρα μου 'ρθε, παλιά πριν ξεκινήσω το manga μου είχες πει ότι ο Oda έχει το κουφό να σχεδιάζει παράξενους εξωτερικά χαρακτήρες αλλά να είναι πολύ ενδιαφέροντες ως προς στυλ/χαρακτήρα και ότι ως τώρα είχες ήδη 2 που σου άρεζαν, ποιοι ήταν αυτοί τελικά; :? (btw το filler θα το δω εκτός κι αν όντως δεν παλεύεται με την καμία... είμαι σχεδόν στο τέλος πια, η ουρά δεν κάνει την διαφορά! :P)
Sep 17 2009 21:43
Photo

Zoro → Dark_Venus

Αυτό με τους καρχαριανθρώπους είναι το καλό που έλεγα... :uhh: [SIZE=1] (αν το είχες δει[/SIZE][SIZE=1] παλιά[/SIZE][SIZE=1] στο alter στα ελληνικά καμία σχέση πάντως, το ιαπωνικό είναι πολύ καλύτερο... και save it μέχρι να δεις το story της Nami :P)[/SIZE]
Sep 17 2009 21:37
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ιιιιιιιι!!!! Πώς μιλάς έτσι για τον Kaname-sama....!!!! Δηλαδή να κάτσω να δω 100 επεισόδια για την πλάκα ε; :P Ναι ο master kelborn δε σου αφηνει περιθώρια διαμαρτυρίας. Τ Ε Λ Ο Σ. Χαχα :P Θυμάμαι ένα άθλιο επεισόδιο πάντως με κάτι καρχαριάνθρωπους. ΙΟΥ.
Sep 17 2009 21:09
Photo

iristella → jungleboy21

To παρακάτω post που είχες κάνει [quote=jungleboy21;339428]γειά σε όλους! προσπαθώ να θυμηθώ ένα anime... ήταν ένα παιδί που ζούσε με τον πατέρα του σε ενα τροχόσπιτο, αν δεν κανω λάθος, η μητέρα του είχε πεθάνει και είχε μια μικρή αδερφή, νομίζω θετή. Μάλιστα, το παιδί αυτό έπαιζε σε μια ομάδα baseball. θυμάται κανεις ;;;;[/quote] Μεταφέρθηκε στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=339231#post339231"]εξής[/URL] thread που είναι και το σωστό για τέτοιου είδους ερωτήσεις. ^w^
Sep 17 2009 20:34
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

[IMG]http://ander.wrzuta.pl/sr/f/9OAxGTybewI/bleach_-_marechiyo_omaeda[/IMG] Tωρα συγκρινεις τον τιτανομεγιστο ομαεντα με το φλωρο με τα λουλουδια.Απο κει και περα δεν νομιζω να χρειαζονται πολλα πολλα.:nod::nod: Οσο για το δευτερο να σου πω την αλη8εια α8λια εμφανιση αγωνα ηταν.Δεν περιμενα και κατι καλυτερο αφου ημουν μεσα οταν επαιξε με την καβαλα...Αφου δεν χασαμε δεν λεω τπ.Χαρα τιμη και δοξα στον ζαιρι που εκανε το καλυτερο μεσα στον αγωνα.
Sep 17 2009 19:22
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Μάλλον ο πόντος έφυγε από το γουτσουλίνι σου τον Omaeda!:hahaha: Κ ναι καλό μου, τον Bya-kun τον τρέμει ακόμα κ ο Ράμπο γιατί είναι πιο macho !:hahaha: EDIT: [QUOTE]Μετα την νικη του ολυμπιακου ηρ8αν και οι yibis με το 417 [/QUOTE] Ζοριστήκατε ε?
Sep 17 2009 18:41
Photo

Serestrum → Radagast

γεια σου, τι κανεις, πως περασες και τα λοιπα.... :hahaha: χωρις πολλα πολλα... ποτε ξεκιναμε τη μεταφραση του Gankutsuou...? :awww:
Sep 17 2009 18:15
Photo

iristella → Lydia_Kitten

well if it is a seductive seme that tells me too i ll click the egg. *clicks*
Sep 17 2009 17:47
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Καλα, αυτα τα mini plotholes με το ability hidan-kakuzu δεν πειραζουν κανεναν.Επισης δεν εχω ιδιαιτερη πρωτιμηση αναμεσα σε chakra-devil fruits, αλλοιδια ειναι.Και στα δυο θες κολοφαρδια και προπονηση στον ιδιο βαθμο. Το naruto Και εκει αν το σταματησεις δε χανεις τιποτα.Ελπιζω παντως να μην δεις και το ελεεινο filler Που ακολουθει το hidan-kakuzu arc.
Sep 17 2009 15:45
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Κι εγω προτιμω το ανιμ αλλα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο της υπολοιπης ιστοριας ακομα κι αν ειναι σε αλλη μορφη (μανγκα)
Sep 17 2009 15:37
Photo

evaofadawn → Matu-san

ναι ναι, να πάρεις χοντρά ρουχάκια! χμ, οπότε να το δω κ το Και ε? θα το δω! κοίτα, ένα από τα πράγματα που με φρικάρουν τελείως είναι αυτές οι αλλαγές στο χαρακτήρα, κ στο Higurashi γίνονται συνέχεια.. ειδικά αυτή η Ρένα, πόσο creepy, τη μία να μιλάει γλυκανάλατα κ την άλλη να ουρλιάζει με τα μάτια αγριεμένα!! άσε ρε, μου σηκώνεται η τρίχα με την κοντή!
Sep 17 2009 15:29