Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chaniristella

Δε θυμάμαι καθόλου όνομα, αλλά είναι πραγματικά πετυχημένο. Και no worries! Υπάρχουν πάαααρα πολλές εικόνες cosplay της Seras και της Integra ως Alucard. Δεν ήταν τίποτα. XD Καλή επιτυχία με το διάβασμα και την εξεταστική επίσης!
Sep 17 2009 15:29
Photo

iristellaTea-chan

:Ο ναι ρε συ... Ο τυπάς απο τον πιανίστα δεν είναι? Και έλεγα τι μου θυμίζει..... (με έχει κάψει το διάβασμα >w<) ΟH well, eye candy is eye candy. xD Σκέφτηκα ότι θα το χρειαστείς μετά τα έκτροπα στο black hole. Kaλό διάβασμα και καλή συνέχεια στις εξετάσεις σου.
Sep 17 2009 15:21
Photo

Tea-chaniristella

XD Δεν είναι cosplay, είναι διάσημος ηθοποιός του Hollywood με πειραγμένη τη φοτό του. XDXD Την έχω δει την εικόνα. Εάν το Hellsing γινόταν ποτέ live action movie, ο συγκεκριμένος θα ήταν ο κατάλληλος για Alucard. :P
Sep 17 2009 15:14
Photo

iristellaTea-chan

Thought i d come over and drop [spoiler=this][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1197841708_f.jpg[/IMG][/spoiler] Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται από τα καλύτερα cosplay του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Βγάζει αυτήν την αίσθηση που σου αφήνει ο ίδιος ο Alucard.
Sep 17 2009 15:11
Photo

Matu-san → evaofadawn

Το ξέχασα πως η Γερμανία έχει πιο κρύο καιρό από εμάς!! Με βλέπω να ψοφάω από το κρύο! Δεν στεναχωριέμαι που θα χάσω το πάρτυ, έτσι κι αλλιώς έχουν να γίνουν πολλά ακόμα! Το Kai δίνει κανονικότατες απαντήσεις για όλα τα θέματα που σου δημιουργεί η πρώτη σειρά. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε τρομάζει τόσο!!! Και εγώ βράδυ την έβλεπα με κλειστά φώτα, αλλά δεν έπαθα τίποτα! (Οκ μόνο μια φορά τρόμαξα, επειδή έπεσε ένα κουτί που δεν είχα βάλει καλά στο ντουλάπι! :D)
Sep 17 2009 15:08
Photo

Zoro → Dark_Venus

Καλά έκανε, μιας και φυσικά δεν μπορείς να αντισταθείς και στους 2 master σου μαζί! > : D Πάντως ένα hint, εγώ θεώρησα την σειρά πολύ αδύναμη στα πρώτα 100 eps και νομίζω περίπου από το 100 και μετά γίνεται πραγματικά καλό, με σχεδόν κάθε αρκ να είναι καλύτερο του προηγουμένου (αν και στα πρώτα 100 έχει ένα από τα καλύτερα arcs από συγκινητικής πλευράς). Εννοείται πως δεν μπορείς να τα κάνεις skip γιατί δε θα καταλάβεις τπτ από το τι παίζει και δε θα δεθείς τόσο με τους χαρακτήρες, απλά είπα αν στο πω μην σου φανεί χαζό στην αρχή και λες πως τα βλέπουν αυτά! Σε κάποια σημεία το είχα βρει πολύ παιδικό και βαρετό ακόμη κι εγώ στην αρχή! Προς 30-45 ep αν δεν κάνω λάθος έχει το καλό arc πάντως! Μπρος, άσε τους Κανάμηδες και τα Μηδενικά (zero :p) και δες OP.
Sep 17 2009 14:51
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Εγω γενικα δεν πολυδιαβαζω manga .Τα μονα που εχω διαβασει ειναι Berserk και λιγο fairy tail προτιμω anime
Sep 17 2009 14:42
Photo

Zoro → tsintori

Μμμ περιμένω να τελειώσω και το manga του Naruto αλλά δεν είμαι ακόμη σίγουρος ως προς το ποιες δυνάμεις/ιστορία μ' αρέσει πιο πολύ, θα παιχτεί και από το τι θα δείξει πιο κει! Πάντως μ' αρέσει περισσότερο η έννοια του chakra από τα Devil Fruit, αν και όχι πάντα. Από fanservice έχεις δίκιο, η Robin εκεί ήταν :himitsu:, αλλά θεωρώ ότι και το Naruto δεν έχει άσχημο, απλά λιγότερο από τα άλλα 2 (OP, Bleach). Το story της Robin από συγκίνηση πάντως δεν έχει καταφέρει να το φτάσει κανένα άλλο στο Naruto ως τώρα imo! Και όσο για το Shippuuden, θέλω λίγο παραπάνω από 30 eps για να το ξεφορτωθώ, οπότε λέω να το δω όλο πια και μετά περνάω στο manga! Έχω πορωθεί να ακούω το soundtrack του πάντως, δεν το περίμενα αλλά στην χειρότερη είναι ισάξια καλό με του OP, βρήκα πολύ καλά κομμάτια και στο πρώτο Naruto και στο Shippuuden! Τέλος,[quote=tsintori]Οι χαρακτήρες στο one piece δεν πιάνονται. Είναι σχεδόν όλοι [B]γελοίοι[/B] και ελλεινά δυνατοί.[/quote]Από πότε θεωρείται καλό χαρακτηριστικό να είσαι γελοίος; :hahaha:
Sep 17 2009 14:40
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Ναι τα εχω τελειωσει και τα 3, και σημερα ειδικα περιμενω με αγωνια το τσαπτερ του One Piece... και του Bleach.
Sep 17 2009 14:37
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Nαι το ακουσει αυτο αλλα ανυπομονω τοσο πολυ για την μαχη με τον Ulquiora που δεν εχω ορεξη για fillers και δεν γουσταρω να πιασω ακομα το manga. Απο οτι καταλαβαινω το one piece και το Bleach τα χεις τελειωσει οπωτε να αναφερομαι αφοβα στις τελευταιες εξελιξεις.
Sep 17 2009 14:31
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αχά! Εγώ πάντως συνεχίζω το Shippuuden και σε μερικές μέρες θα το έχω ξεπετάξει, να πάω στο manga να δω! Πάντως δεν ξέρω πόσο χαλάνε οι Akatsuki πιο κει, αλλά εδώ που είμαι τώρα ο Kakuzu με χάλασε, πολύ ανύπαρκτο ability και άσχημος χαρακτήρας, αλλά ο Hidan μου άρεσε που είχε όλο το αυτό το ψυχακοστύλ... και δεδομένου ότι τα τίναξε (εκτός κι αν επιστρέφει πιο κει ως κεφάλι :OMG3:) και δεν μπορεί να βελτιωθεί/χαλάσει άλλο, σαν σύνολο μένει στους fave κακούς, αν και το ability του είχε μερικά κενά. Βασικά να πω πάλι ότι σαν σύνολο το chakra μ' αρέσει πιο πολύ από τα Devil Fruits, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως Hidan και Kakuzu (και έχω κι άλλους στην λίστα) αναρωτιέσαι από που πηγάζουν οι δυνάμεις τους (ο ένας αθάνατος και ο άλλος με 5 καρδιές, ντίπ όργανα και φτιαγμένος από σχοινιά που κουνάει όπως θέλει :erk:)... ενώ στο OP τουλ λες έχει το Devil Fruit, κανείς δεν ξέρει τι είναι (μέχρι να το εξηγήσει ο Vegapunk), έτσι είναι η δύναμή του και άμα σ' αρέσει... και ησυχάζεις! Από αυτό το aspect καλύπτει πιο πολλά κενά το OP παρατήρησα κάποιες φορές λοιπόν. Να δούμε πιο κει ποιοι άλλοι εμφανίζονται όμως!
Sep 17 2009 14:23
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Ξερεις ουτε εμενα μου αρεσαν τα φιλλερς αλλα το συγκεκριμενο με τα ζαμπακτο σου λεω να το δεις. Ειναι πολυ καλο.
Sep 17 2009 14:19
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Εγω εχω δει ολα τα επεισοδια του one piece και κανω υπομονη μεχρι την κυριακη που θα βγει το καινουργιο και το Bleach το χω τελειωσει και περιμενω να τελειωσουν τα fillers και να συνεχισει απο κει που ειχε μεινει ,απο Manga Μου αρεσει το berserk και αυτο το καιρο βλεπω One outs αυτα απο μενα.
Sep 17 2009 14:11
Photo

Zoro → Tea-chan

Εύχομαι να πήγαν όλα καλά με την εξέταση!! :) Αχέμ, thanx για όλο το info αλλά εγώ αναφερόμουν στο anime βασικά, που κλασικά βλέπω πάντα πρώτο και, αν μ' αρέσει αρκετά, το συνεχίζω στο manga. :P Να υποθέσω δεν το έχεις δει (έπεσα και σε μανγκατζού) ε; VK έχω δει το anime και διαβάσει ένα καλό κομμάτι του manga και μου φάνηκε more than meets the eye, τα όσα περίμενε το δικό μου μάτι τουλ. Όχι τπτ το τρομερό και γι' αυτό και το έκανα drop (έχω τόσα άλλα να δω), αλλά καλύτερο απ' όσο το περίμενα... μου φάνηκε κάτι σαν το Naruto/DBZ κλπ και γενικά αντίστοιχο των shonen που βλέπουν τα αγόρια για κορίτσια (όχι λόγω επεισοδίων, λόγω δυνάμεων, kinda romance κλπ). Δεδομένου ότι πέσαμε σε uber vamp fan μάλλον δεν σε κέρδισαν τα μελοδράματα και οι παράξενες δυνάμεις των βαμπίρ, huh; :P Τέλος, να πω και ότι η αγαπητή Tsunade (από κάτω, *points*) μας άφησε νωρίς... από τον κόσμο του Berserk! Μετά βίας είδε το anime και μίσησε τον Gutsu! :zetsubou: Προσηλυτισμός απέτυχε! :wet2:
Sep 17 2009 14:10
Photo

Atridis → Lucy-Nyu

hello kai apo edo
Sep 17 2009 13:59