Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

καλα ρε, δε σου αρεσει ο θεος ivankov?commmooooonnnnnn
Σεπ 17 2009 23:04
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Καλά οι συγκεκριμένοι και ο Bellamy δεν μου την έσπασαν κι εμένα, κι ας ήταν άθλιοι, μόνο και μόνο για τις πορωτικές στιγμές που μας χάρισε ο Luffy!! :p
Σεπ 17 2009 22:54
Φωτογραφία

Mad_HatterNight Wizard Seal

heh, Εχω ρεντα τωρα τελευταια :P
Σεπ 17 2009 22:51
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

heh, ναι εχω κολλησει λιγο τωρα τελευταια :P Γενικα ακομα και οι πιο αντιπαθητικοι χαρακτηρες (βλ. Tenryubito) δεν εμειναν πολυ στην ιστορια για να τους μισησεις, απλα μπηκαν εξηπυρετησαν το σκοπο τους (στην προκειμενη περιπτωση να μας δειξουν οτι ο Luffy δε κολωνει και να αρχισει η διαλυση του crew) και βγηκαν.
Σεπ 17 2009 22:43
Φωτογραφία

0pr0phet → °•πίΟu-πίΟu•°™

επ!!! τι γινεται? μιλησαμε στο meeting κ μου ειπες για ενα τυπα πουθα μου πηγαινε για cosplay... θυμασαι? =D
Σεπ 17 2009 22:42
Φωτογραφία

SouLSLayeR → Hellraider

χμμ... αυτό το epic wall αν δεν κάνω λάθος το είχα βρεί κάπου moe.imouto...αλλά τώρα είναι σαν να ψάχνω βελόνα στις βελόνες(ναι,αυτή η σελίδα το έχει αυτό το στοιχείο :D ) αν μπορείς ξύπνα με αύριο στο μσν γιατί θα το έχω ξεχάσει :)
Σεπ 17 2009 22:41
Φωτογραφία

Night Wizard SealMad_Hatter

Quote: Originally Posted by [B]°•πίΟu-πίΟu•°™[/B] [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=339482#post339482"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]BOA HANCOCK ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΩΠΑΘΕΣ Ψ-Ω-Ν-Ι-Ο ΑΑΑ ΤΑΞΗΣ ΚΙΟΛΑΣ!![/I] oh common, its not that bad :P Αλλοι που εχουν περασει οσα εχει περασει και η Boa αναπτυσουν god complex και αρχιζουν να βγαζουν ψυχες απο σωματα, και να ανατινασουν κτιρια, αυτη ισα ισα δεν εγινε φιλοζωη:hahaha:. ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΕ ΡΙΝ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ....ΤΟ ΒΡΑΔΥ :)
Σεπ 17 2009 22:35
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™

:hahaha:AAA και ήθελα να σε ξαναρωτήσω αν είναι το μάνγκα... Κλασσικά έλεγα να το διαβάσω,αλλά μην ανυσηχείς δεν είμαι μόνο σονενάς εγώ.Αλλά αυτή την περίοδο δεν είμαι για ecchi.Διαβάζω angel sanctuary και βλέπω rurouni kenshin και θα πάω σε ecchi>?You want to kill me right?:hahaha:Έχω να τελειώσω και to tenjou αυτό και αν είναι άπαιχτο(ecchi έχω αρκετά στο μυαλό μου αλλά προτερεότητες βλέπεις...:himitsu:) Τέσπα σημαίνει κάτι στα ιαπωνικά ή όχι?
Σεπ 17 2009 22:33
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Καλά ε, από χτες που είδα ότι στο most hated OP char thread δεν ψήφισες κανέναν μου φαίνεται ότι όπως πας έχεις ήδη γίνει μεγαλύτερος OP fan από μένα... :P οι περισσότεροι απ' αυτούς τους παράξενους με εκνευρίζουν ή είναι ουδέτεροι! Πάντως αν έχουν και cool στύλ, πχ Kuma ή Doflamingo, μπορώ να πω τους πάω αρκετά!
Σεπ 17 2009 22:21
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Ou kala eisai.... Pi3imo kai de summazeute.... U?
Σεπ 17 2009 22:20
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal

a ena kainourio manga... 3ekina to kai de 8a xaseis!! 10 chapterakia exoun bgei mono kai gia na katalabeis dimosieutai ki auto sto shounen jump kai einai ecchi... Go, youngster!
Σεπ 17 2009 22:19
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Χαχαχαχαχα άθλιο!!!Τι μου θύμισες... απ όταν ήταν στο Alter o Λεωνίδας είχε κόλλημα και εγώ το μισούσα οπότε πλακωνόμασταν για να αλλάξουμε κανάλι. Κατέληγα να το βλέπω με το ζόρι μερικές φορές. Η ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται (χωρίς το ξύλο :P ) και γι αυτο φταίς εσύ κακούργε! Αλλα σε συγχωρώ γιατί είσαι ο master μου και σου χω αδυναμία. Σχετικα με τη σύγκριση όμως έχεις απόλυτο δίκιο...ακόμα και στα πρώτα επεισόδια η διαφορά στην ποιότητα φαίνεται.
Σεπ 17 2009 22:10
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™

:hahaha::hahaha::hahaha:. Τι σημαίνει ane doki ?
Σεπ 17 2009 22:08
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

μμμμμμμμ ivankov, mr 2, hannyabal (πολυ respect o λογος του μπροστα στην 5αδα), και γενικα αρκετοι ωραιοι χαρακτηρες εχουν λιγο τρελη εμφανιση.
Σεπ 17 2009 22:08
Φωτογραφία

Black Kaiser → kelborn3

Καλά ρε, μην βαράζεις και φωνάς ! Με μπέρδεψε το ποστ του αποκάτω. Ζητώ ταπεινά συγνώμμη ! ! ! :congrats:
Σεπ 17 2009 22:04