Community Status Updates
Zoro → GkLoc
lort, επικ σετάκι, ειδικά το ava... αυτό σημαίνει να ταυτίζεσαι με τα anime: όταν πήγαινες γυμναστήριο έβλεπες Ippo, τώρα που έχεις πανελλαδικές βάζεις τέτοιο σετ, αυτά είναι! :riiight:
(εύχομαι η μητέρα σου να μην είναι σαν την Chi Chi πάντως! :hahaha:)
Sep 22 2009 20:31
shinigami94 → GkLoc
Σε ευχαριστώ πολύ GkLoc!Άντε,και όπου να 'ναι έρχονται και τα δικά σου.
Sep 22 2009 20:06
Zoro → Dark_Venus
Ναι ο Oda κάπου διάβασα είχε πει ότι έκανε τον Usopp πιο αδύναμο από όλους και "κότα" για να ταυτίζεται (κάπως) ο αναγνώστης μαζί του, κάτι σαν να δείχνει πως θα ήμασταν εμείς σε ένα τέτοιο πλοίο με τέρατα δύναμης! Πιο κει βελτιώνεται αρκετά imo, αν και παραμένει ο πιο αδύναμος συνολικά.
Η Nami είναι καλή, αλλά η Robin ακόμα καλύτερη, wait 'n see (αν και αργεί πιο πολύ από τους άλλους για να εμφανιστεί, στο 130)! :P
Ο ero cook πάλι ναι, πιστεύω θα σου αρέσει γιατί έχει αρκετή πλάκα, την μια στιγμή τον βλέπεις σοβαρό και την άλλη, με το που περάσει μια κοπέλα δίπλα του, γίνεται έτσι
[IMG]http://img97.imageshack.us/img97/3766/sanji.gif[/IMG]
είναι και τζεντλεμαν με τις γυναίκες, τσακώνεται με τον Zoro... έχει την φάση του!
Τέλος, όπως σου είπα, κατά την γνώμη μου τα πρώτα 100 είναι αδύναμα (αν και το αρκ με την Nami το θεωρώ ωραίο)... δλδ έχουν αρκετή πλάκα και περιπέτεια, αλλά προχωράει αργούτσικα η πλοκή και είναι η τυπική φάση μέχρι να αποκτήσουν μια βασική εμπειρία οι πρωταγωνιστές και να τα βάλουν με πιο δυνατούς εχθρούς... από κει και μετά είναι μια συνεχής βελτίωση! Περιμένω εντυπώσεις! :P
Sep 22 2009 19:59
GkLoc → Robin-Chwan
χεχε έχεις καεί τελείως με One Piece έτσι?Welcome Aboard!:drinks:Άντε να γεμίζουμε θηλυκό πληθυσμό,όταν έκανα εγγραφή στο Forum μόνο μαντράχαλοι μιλούσαμε για αυτήν την σειρά...:P
Sep 22 2009 19:40
MitHuNa → Kirenahana
οκ μόλις είδα και την ταινια οι μάχες ήταν σχετικά καλές αλλά το μόνο κοινό σημείο με το πρωτότυπο ήταν το όνομα της χε χε χε εν μ 'αρεσε και όπως είπα και πριν η κοπελία που παίζει είναι σκέτη κωλόφατσα
Sep 22 2009 19:31
Scorpion → Night Wizard Seal
μ το χουν ξαναπει αλλα δν με πειραζει βασικα θα δω δυο τρια επεισοδια απο τα φιλλερς κι αν μαρεσουν 8α δω και τα υπολοιπα
Sep 22 2009 18:50
Night Wizard Seal → Scorpion
XAXAXA Ησυχάστε λίγο τα αδέρφια.Λοιπόν σκορπιέ.Το σίπ πρέπεινα το δείς όπωσδήποτε.Επίσης καλά που σε πρόλαβα.Μην τα δείς και τα 220.Από το επ 136-220 είναι φίλλερ όλα.Για αυτό μικρέ σκορπίε μην τα δείς και δεν σου κάνω πλάκα.
Sep 22 2009 18:45
Dark_Venus → Scorpion
Λύσσαξες ο sanji και ο sanji! Αφου το ξέρεις οτι εαν με πρήξεις με τον sanji θα σου λέω οτι μ αρέσει περισσότερο ο Zoro για να στη σπάω.... τς τς little bro είσαι αδιορθωτος!!!
Sep 22 2009 18:40
Dark_Venus → Zoro
Βασικά μου φαίνεται εκπληκτικά αντιπαθητικός για κάποιον λόγο... Γενικά όταν έχεις τον Luffy και τον Zoro και δίπλα τον Usopp να σέρνεται φαίνεται λίγο γελοίο... Απο την άλλη βέβαια, θα ήταν σαν bunch of superheroes διαφορετικά οπότε δε θα είχε πλάκα...
Εμένα η Nami μ αρεσε απο την αρχή... Αν και σε μερικά σημεία ήταν όντως σπαστικούλα μ αρέσει σαν χαρακτήρας πολύ! Είναι πολύ έξυπνη και παρότι πολύ πιο αδύναμη απο τους υπόλοιπους μπορεί να τους βοηθήσει σε μερικά σημεία... Επίσης, παρότι το παίζει σκληρή και στριμμένη νομίζω οτι το κάνει απλά για να μη φανεί ευάλωττη...
Α, κοίταξε είναι μέχρι να πάρω απόφαση κάτι... Μετά δεν έχω πρόβλημα... Εκτός αμα με κάνει και βαρεθώ. Τότε το παρατάω και χωρίς ενοχές μάλιστα. ;)
Προς το παρόν ανυπομονώ να δώ τον Sanji...
Sep 22 2009 18:38
Scorpion → Night Wizard Seal
Naι και μενα μαρεσει αρκετα αλλα οταν τελειωσω το πρωτο που εχει 220 επεισοδια δεν νομιζω να δω το shippuden
Sep 22 2009 18:35
Night Wizard Seal → Scorpion
Ναι εγώ το έχω τελείωσει εδώ και καιρό...Και το μάνγκα που βγαίνει το παρακολουθώ.Βασικα είναι το αγαπημένο μου άνιμε :)και μάνγκα:hahaha:
Sep 22 2009 18:27
Kenny → sophiexXx
Thnx για την ενημέρωση. Ενημέρωσα όλα τα links στο συγκεκριμένο thread. Ρίξε πάλι μια ματιά.
Sep 22 2009 17:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed