Community Status Updates
Mad_Hatter → kelborn3
Τελικα μαλλον παρασκευη θα σου φερω τα Gundam, αυριο δε νομιζω να ερθω να γραψω :(
Sep 22 2009 22:14
Robin-Chwan → GkLoc
Ωχ, φανηκε ε? Φτου γκατεμια και προσπαθουσα να το κρατησω μυστικο. Εγω τωρα οχι μονο εχω κολλησει, προσπαθω να κολλησω κι αλλους που αρνουνται πισματικα να το δουν επειδη πιστευουν οτι ειναι παιδικο. (τοσα ξερουν, τοσα λενε)
Sep 22 2009 22:09
Dark_Venus → Zoro
ωωω εγώ είχα διαλέξει τον Kaname...αν θυμαμαι καλα....ααααχ.... kaname sempai...
Και κάπου εδώ πετάγεται ο Scorpion με τη γαϊδουρογκαρίδα του "Είναι μόνο πίξελ!!! Ξύπνα!"... οκ...κανείς δεν είναι τέλειος...
(ευχαριστώ για τη διόρθωση....)
Sep 22 2009 22:00
Mr. Brightside → Napster
Ναι, εγω εχω κανει τοσες φορες φορματ που εχω χασει το μετρημα. Και ειναι σπασιμο γιατι εχω τα τορεντ να κανουν seeding. Και ασε που πρεπει να ξανακατεβασω το Yu-gi-oh! online που θελει τρεις ωρες να κατεβει... *dies*
Sep 22 2009 21:55
Zoro → Dark_Venus
Χεχ, she's my [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6345"]waifu[/URL] after all! :P
(και είναι με ένα b! >: D )
Sep 22 2009 21:54
Kirenahana → MitHuNa
χμ... Συμφωνώ για το μάνγκα, αλλά μου την έδωσε που το κάνανε τόσο ιδεαλιστικό και όλοι οι καλοί επιβιώσανε, και την αγαπημένη μου σκηνή απ' το άνιμε την είχανε αλλάξει -το άνιμε προυπήρχε-. (εννοώ το σημείο όπου η Saya σκοτώνει τη Diva). Όσο για την ταινία, μάλλον εννοείς την live action (την οποία δεν έχω δει), εγώ αναφερόμουν στο animation Blood: the last vampire το στόρι του οποίου ακολούθησε η ταινία.
Sep 22 2009 21:43
Zoro → Dark_Venus
Ναι
Όντως
2nd best for me, Robin-chan comes first :P
Hallelujah!! :wooi2:
Sep 22 2009 21:38
Dark_Venus → Zoro
Trolling σ εμένα...; Σου πάει καρδιά...; ε...;...
panda-man?μμμμμάλιστα...χαχα οκ... λίγο shanks παραπανω θα ήταν ωραία να βλέπαμε πάντως...
Η σκηνή με το χέρι δεν ήταν πολύ συγκινητική;... Μου άρεσε πάρα πολύ... Μπορώ να πώ οτι ήταν η αγαπημένη μου απ όσες έχω δεί τώρα.. Ok... θα ακολουθήσω πιστά τη συμβουλή σου my wise master...
Ναι και όχι μόνο απέδωσε αλλά παίζει να το αναφέρω σ ενα κείμενο για τα favourite animes μου στο blog που εχω χαχα :P
Sep 22 2009 21:34
Zoro → Dark_Venus
Μπαααα, αν μου ζητάνε spoiler κακό δικό τους... βέβαια αν έχω όρεξη και έμπνευση παίζει και λίγο trolling πρώτα! :twisted:
Ο Shanks είναι κάτι σαν ο guest star της σειράς (μαζί με τον pandaman, ένας άνθρωπος panda που εμφανίζεται στα πιο άκυρα σημεία της οθόνης και μόνο αν είσαι παρατηρητική θα τον δεις, κάτι σαν το βρείτε τον Waldo δλδ), εμφανίζεται αρκετά σπάνια, αλλά όποτε εμφανίζεται αποκαλύπτονται πολλά πράγματα!
Εμένα πάντως να φανταστείς, αν και Zoro fan, το flashback του δεν είναι στα faves μου, πρώτα έχω Robin, Luffy (η σκηνή με το χέρι είναι από τις αγαπημένες μου), Chopper και Franky... αλλά και του Zoro είναι imba φυσικά! (πάντως μην διανοηθείς να φας spoiler πουθενά για τα flashbacks, θα χάσεις όλη την φάση της στιγμής όταν φτάσεις με το anime. :chigau:)
Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς τελικά έχω να πω πάντως! Hurray! :bath:
Sep 22 2009 21:27
Dark_Venus → Zoro
Δε με ενοχλεί... σε πειράζω... Παίζει στη συνέχεια να σε ρωτησω τίποτα οπότε μην εκπλαγείς... και ελπίζω να μην χρειάζεσαι περισσότερα παρακάλια απο τον Μάκη για ένα τόσο δα ασήμαντο σπόιλερ... (Τον καημένο έπρεπε να ανεχτεί πάνω απο δεκάλεπτο την κλαούρα μου για να μου πεί αν ο johan liebert στο monster θα ζούσε...)
Σοβαρά;;; Ωωωωω τέλεια τέλεια... θα δώ το 20 το βράδυ και θα τον απολαύσω χιχι... ;)
Το flashback του Zoro μου άρεσε πολύ- ένας ακόμα λόγος να τον λατρέψω χεχε...
Α τέλεια... Μου άρεσε πάρα πολύ και στην αρχή μου πέρασε απο το μυαλό οτι είναι πατέρας του αλλά ο Σκορπιός λέει όχι...Κρίμα... Shanks is cool... but Zoro is better (α και αμα μου φυγει κανα e αντι για o στο Zoro θα είναι απο συνήθεια :P)
Θα τον δείξει και παρακάτω τον Shanks?
Sep 22 2009 21:14
Zoro → Dark_Venus
Gomen, απλά είπα να σου δώσω κάποιες τελευταίες extra πληροφορίες για να σε δέσω οριστικά με την σειρά, μην σε χάσουμε μετά από τόσον καιρό που πιέζαμε! :hehehe:
Καλή προβολή λοιπόν, τσέκαρα wikipedia και ο Sanji εμφανίζεται ακριβώς στο 20 απ' όσο κατάλαβα, αν και το arc του δεν με τρέλανε (πιο πριν έχει και το flashback του Zoro βέβαια, και μετά του Sanji... εκείνα αξίζουν! :P)... ελπίζω να σου αρέσει και πάλι!
ΥΓ: Κάτι τελευταίο, η ιστορία του Luffy με τον Shanks πως σου φάνηκε;
Sep 22 2009 21:01
Dark_Venus → Zoro
Ναι αυτό γίνεται σε πολλές ιστορίες νομίζω... Αν και δεν είμαι ακόμα anime expert... Πίστεψε με ακόμα και να γίνει δυνατότερος εγώ θα τον αντιπαθώ. Χαχαχα :P Τέλος μου έκανε κακή εντύπωση και δε συμπαθώ εύκολα χαρακτήρες... (Αυτό ισχύει παντού :P )
Για την Robin απλά αναμενουμε...
Χαχαχα κοίτα τώρα θα μπώ στο 20 θέλω να πιστεύω οτι θα τον συναντήσω... Που θα πάει; Λέω απόψε να φτάσω μέχρι το 25..
O τύπος μέσα στο μπαούλο, η μάπα του δηλαδή μου θύμισε έναν καθηγητή στη σχολή και έχω λιώσει στα γέλια απο εκείνη την ώρα... Και μόνο γι αυτό αξίζει να το συνεχίσω... :P
Ma(n)ster μη μου σποϊλάρεις!!! :P
Sep 22 2009 20:52
Nighteyes → MitHuNa
Κατάλαβα τι εννοούσες, αφού έστειλα το μήνυμα.:congrats:
Αν μάθω θα σου πω.
Sep 22 2009 20:46
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis
Pou nai to ava! oeo pou nai to ava! Oeo pou einai to aaaavaaaaa (tar) xD
Sep 22 2009 20:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed