Community Status Updates
Scorpion → Dark_Venus
Σιγα μην βαλεις τον μyτογκα αντι για τον sanji (ειδα το παρακατω μυνημα)καλος σαν χαρακτηρας δεν λεω αλλα μυτογκας
Αυτα τα λες επειση δεν εχεις δει το sanji
This is the ordeal of love
[IMG]http://uk.geocities.com/kuroba_aron/sanji.gif[/IMG]
Sep 22 2009 17:47
Zoro → Dark_Venus
Κι εμένα δεν μου άρεζε καθόλου στην αρχή αλλά (πολύ) πιο κει γίνεται ο πιο αστείος μαζί με Luffy και (έστω λίγο) θαραλλέος, σε σημείο που τώρα τον πάω πολύ, ελπίζω να έχει την ίδια επίδραση και σε σένα! :P
Το ίδιο και η Nami που ήταν σπαστική και στις μάχες όλο ζητούσε βοήθεια... πιο κει βελτιώνεται πολύ. Πάντως αν σ' αρέσουν οι συγκινητικές ιστορίες θεωρώ πως της Robin είναι η καλύτερη που έχει να δώσει η σειρά (ίσως και η καλύτερη για fighting shonen).
Μόνο που θέλει να αντέξεις μέχρι eps 250 και μετά για να την δεις (χωρίς να κάνεις skip επεισόδια φυσικά, αλλιώς δεν θα καταλάβεις τι παίζει ούτε θα δεθείς αρκετά με τον χαρακτήρα)... μακάρι να αντέξεις μέχρι εκεί, αν και ευχάριστη, η σειρά έχει πολλά eps, καλές αντοχές! :hot:
Sep 22 2009 17:47
Dark_Venus → Zoro
Στον master kelborn θα τα πω στο msn και θα τα σχολιάσουμε και λεπτομερώς... χουχου
Ιου τον usup τον σιχαίνομαι είναι άσΚημος και απαισιος και κότα... :P
Sep 22 2009 17:35
sophiexXx → Kenny
geia!!!!:):) mia erwthsh apo pou mporw na katevasw thn prwth season naruto gt to link pou anafereis sto subforum tou naruto den mou anoigei arigato ektwn proterwn:D:D
Sep 22 2009 17:30
Zoro → Dark_Venus
(και όχι, να μείνεις όπως είσαι... στην χειρότερη κάτι με Usopp/Nami :p)
Sep 22 2009 17:24
Zoro → GkLoc
Ναι, όπως είπα έχω να δω και την συνέχεια ακόμη, αλλά so far βρίσκω τους Akatsuki ίσως το καλύτερο ατού της σειράς! :P
Χθες είδα και το Kakashi Gaiden στο anime και πορώθηκα πάλι, πολύ τέλεια ιστορία! Πέραν fillers η σειρά μ' αρέσει πολύ ως τώρα... και σημειωτέον τον Zabuza και τον Haku ποτέ δεν τους πήγα πολύ, βρήκα τις μάχες τους ψιλοlame, αλλά από κει και πέρα ότι αφορούσε κακούς μ' άρεσε πολύ, χωρίς να σημαίνει ότι και του OP δεν είναι καλοί... άντε να δούμε πιο κει, σύντομα περνάω σε manga!
Sep 22 2009 17:21
Scorpion → Dark_Venus
Οκ τοτε περιμενω να προχωρησεις τη σειρα και να αλλαξεις τον χαζο marimo με τον τελειο sanji
Ελπιζω να μην δει ο zoro αυτο το Post:P
Sep 22 2009 17:21
Zoro → Dark_Venus
Και είσαι αρχή ακόμα, που πιο κει που γίνεται όλο και καλύτερο από αστεία και ιστορία... εύγε, you made master proud! Πες μου εντυπώσεις σαν το προχωρήσεις!
[IMG]http://img219.imageshack.us/content.php?page=done&l=img219/9010/b5a6jpg.gif[/IMG][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/9010/b5a6jpg.gif[/IMG]
Πες τα και στον kel αν δεν τα ξέρει, να χαρεί!! :P
Sep 22 2009 17:17
GkLoc → Rayleigh86
One Piece and DB 4 LIFE!!!Και εγώ τεράστιος φαν από ότι κατάλαβες...
Κρίμα παντως να μην μπορεις να ποσταρεις απ'το δικο σου PC!:if:Να'ναι καλά έστω ο φίλος σου!:riiight:
Sep 22 2009 17:16
GkLoc → Zoro
Eμμ,τι να σου πω,γουστα ειναι αυτα,το Naruto ειναι το μονο anime/manga που μακραν δεν μου εχει αρεσει κανενας κακος χαρακτηρας,μου αρεσε στην αρχή ο Zabuza αλλά τον κάνανε γκέϊ και μετά από αυτόν τους μισούσα όλους,ενώ στα υπόλοιπα Anime συνήθως μαρεσει ο κακός χαρακτήρας,αλλά στο Naruto,μπα.....
Sep 22 2009 17:12
Scorpion → Dark_Venus
οκ οκ μην δαγκωνεις.Και δεν ειμαι καμενος (πολυ)
Μπορεις να δεις naruto ή bleach οταν τελειωσεις το οne piece
Sep 22 2009 17:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed