Community Status Updates
Dark_Venus → Scorpion
Night wizard seal μη του μιλας!!! :P Είναι καμμενος!!!
Οχι...οχι oniichan πλακα κάνω....οχι όχι πάλι τα μαλλιά...όχι...οχι...!
ΛΟΛ είδατε όλο εκπλήξεις είμαι ΑΛΛΑ DRANGONBALL ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΤΑΞΕΙ;
Sep 22 2009 16:58
Scorpion → Dark_Venus
Ποτε δεν περιμενα οτι θα βλεπα κατι τετοιο
:drink::drink::drink:
Με κανεις περιφανο:if:
[SIZE=7][COLOR=red]super!!!!!![/COLOR][/SIZE]
Sep 22 2009 16:53
Scorpion → Night Wizard Seal
Naι πριν λιγες μερες ,τωρα ειμαι στο επεισοδιο 16
εσυ το χεις τελειωσει?
Sep 22 2009 16:50
Zoro → Dark_Venus
Να το δω και να μην το πιστεύω... O_o
Θα συνεχίσεις την σειρά κανονικά δλδ;
Sep 22 2009 16:49
Dark_Venus → Zoro
Χαχαχαχα :P Είναι τέλειος!!! Zoro is cool... μην ανησυχεις για μένα master...! I ve stopped smoking seed :P
Sep 22 2009 16:45
Rayleigh86 → GkLoc
ty gia ta kala logia :) One piece and Db fan ! :) otan 8elw na postarw sto forum 8a to kanw apo to pc enws filou mou pou exei greek : )cu nakama !!!
Sep 22 2009 16:41
Zoro → GkLoc
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=340767#post340767[/URL]
The (down)fall;;;;; :OMG3: XD
Sep 22 2009 16:34
Zoro → Dark_Venus
OMAFAMAGAD!! :OMG3:
Zoro avatar; Πως το 'παθες; [SIZE=1](αρχίζω και ανησυχώ)[/SIZE]
Sep 22 2009 16:25
Zoro → Tsunade-sama
Μισό μισό, θε να πεις πως δεν είσαι Sasuke fangirl;; :OMG3: Στην σειρά πως γίνεται που και το μαλλί γουλί να κουρέψει, και 100 κιλά να πάρει, μωρέ και αλλαγή φύλου να κάνει τρέχουν όλες πίσω του;;; Μην αντιστέκεσαι, μίλα ελεύθερα για το πάθος που σου δημιουργεί αυτός ο χαρακτήρας, άλλωστε με την Sakura για avatar είσαι κομπλέ!! :bleh:
Ο Vegito πάλι τι έχει; Πιο badass από τον Zoro, πιο καρφακοτό μαλλί, παντρεμένος με παιδιά, πετάει κιόλας... παραδέχεσαι; :kakaka:
EDIT:
[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5764/ohyou20slowpoke.jpg[/IMG]
Το trolling που έλεγε ο Rin πήγαινε για τις (δήθεν) αποκαλύψεις του OP manga περί Ace που σου έκανα... αν τσεκάρεις αυτό έγινε στις 12 του μήνα και σήμερα έχουμε 22, 10 μέρες μετά... ότι θυμάσαι χαίρεσαι ή μου φαίνεται; :hahaha:
(και δίκιο έχει ο kel, πως γίνεται να μπερδέψεις τον φαφούτη σαπιοκοιλιά με τον μεθύστακα γέροντα; :wet2:)
Sep 22 2009 16:23
Tenshi → MitHuNa
χΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!
τι κανεις? !!
Sep 22 2009 16:12
MitHuNa → Kirenahana
την ταινία θα την δω σε λιγάκι οπότε δεν εκφέρω γνώμη.. αλλά η πρωταγωνίστρια μου την σπαει ΠΟΛΥΥΥ κωλόφατσα ειναι. To μανγκα σαφως ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ γτ εχει πιο πολλα details και έχεις κ αυτα με την saya k την Ρωσσια και την ιστορία του Χατζι , αλλά κ το anime μ αρέσει γτ λόγω δράσεις δείχνει πιο ζωντανό.! (αν κ μου βγήκε ο πάτος στα πρώτα επεισόδια, ήταν really boring μέχρι να μπεί στο νόημα).
Sep 22 2009 16:03
MitHuNa → Nighteyes
αυτό στο πρώτο τόπικ ένα "κορίτσι" μελαχρινό... στο χέρι το ζωγράφισαν φένεται
Sep 22 2009 15:57
Yo! Master
→
Lucy-Nyu
Το 'Profile Picture', i.e. αυτήν που έχεις πάνω δεξιά σε αυτήν ακριβώς τη σελίδα, με τη Shunsui Kyooraku στολή (του Χρήστου).
Sep 22 2009 14:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed