Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → stark-sama

Ομολογώ πως έπαθα την πλάκα μου και εγώ...
Sep 23 2009 14:32
Photo

GkLoc → Robin-Chwan

Άμα έπαιρνα 1 $ κάθε φόρα που έλεγε κάποιος ότι το One Piece φαίνεται παιδικό τώρα θα είχα ξεπεράσει τον Bill gates σε περιουσία... Καλά κάνεις και προσπαθείς να τους προσηλυτίσεις,δεν είναι δυνατόν να χάνουνε μια σειρά τέτοιων επικών διαστάσεων....Η Οδύσσεια των Anime!
Sep 23 2009 13:27
Photo

GkLoc → Zoro

Οπως τα λες Marimo,χωρις να το θελω τα Anime μπαινουν μεσα στην ζωη μου,αφου να φανταστεις οταν ετρεχα στο στιβο πετουσα ατακες απ'τον Ippo για να παρω ωθηση και δουλευε μια χαρα,ή εριχνα Push Ups και οταν εφτανα στο Genkai μου (στα ορια μου δηλαδη) φωναζα "mada,mada"!Που σημαινει "οχι ακομα,και αλλο" κατι τετοιο.... Γυμναστικη,σχολειο ειναι η ζωη μου για φετος,αντε ενας χρονος ειναι ρε γαμωτο... Οχι ευτηχως η μανα μου δεν ειναι σαν την Chi Chi,αλλιως θα ειχαμε προβληματα...
Sep 23 2009 13:23
Photo

Napster → Mr. Brightside

Ναι πρεπει να τους ξανακατεβασεις.....
Sep 23 2009 13:11
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Ehhh μεταφραστρια-διερμηνεας-διπλωματης στην Ιονιο. Προχθες το αποφασισα. Μεχρι τωρα ψηνομουν για προγραμματισμο. Μαλλον θα μπει δευτερη επιλογη..
Sep 23 2009 13:07
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Εγώ καλό μου είναι γενικά fangirl της οικογένειας Uchiha...Πριν γίνει το κακό κ ορφανέψουν τα δύο μας "αγγελούδια" με προξένευαν με τον Itachi αλλά μου το έπαιζε δύσκολος ο γύφτουλας.Που να ήξερα τι ετοίμαζε το χρυσό μου? Κ δεν έχω την Sakura για avatar, πόσες φορές θα το πούμε???Λέγεται Razette κ είναι μουγκή!Μόνο τραγουδάει!Αντιθέτως η Sakura μόνο μουγκή δεν είναι:hahaha: Όσο για τον wannabe badass σου, δεν λέω καλή επιλογή αλλά πάει ξέφτισε το χρώμα του, πέρασε η μπογιά του, είναι so last year...Θες να μας πεις κάτι με αυτή την αλλαγή?Μας έγινες κ συ badass boy?Πες μου τέτοια να ...πεθάνω στα γέλια!:hahaha: Edit:Μάλλον με τον αετομάτη cowboy τον μπέρδεψα...άσε, shame on me!:tensai:
Sep 23 2009 09:07
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Άσε ρε συ Μάκη...Τόσο καιρό που έλεγα ποιοι είναι shichibukai ξεχνούσα έναν τιτανομέγιστο που έχουμε καιρό να τον δούμε (δεν σου λέω ποιος είναι γιατί θα φάω πάλι χάζι...:hahaha:) κ έβαζα στην θέση του τον Whitebeard.Ξέρω ξέρω...ντροπή κ όνειδος!Too much info in my head..can't handle it!:emptyonexg1: Με την εξεταστική τελείωσα την Δευτέρα, έδωσα 9 μαθήματα, ήθελα 7 για πτυχίο, πέρασα 7 αλλά με έκοψε ένας ******* σε ένα υποχρεωτικό κ με αφήνει τώρα μετέωρη (ατςςςςς!) μέχρι τον Φλεβάρη!Έχω να μοιράσω κατάρες αυτό το εξάμηνο!Τόν π*****η...!:madtodeath: Εσύ τελείωσες perv-sama?Άντε άντε να τελειώνεις να κανονίσουμε για κανέναν καφε!
Sep 23 2009 08:55
Photo

illouminous69 → Yunancy

Geia sou..Kai egw a8hna menw..Wraio profile...
Sep 23 2009 02:39
Photo

~*memole*~ → MitHuNa

annie chaaaaaan mouuuuu !!! loipon eksaskise tis pozes sou, kane prova to cos sou, kai etoimasou gia super cos shooting kai dolltheme shooting :riiight:! em...ti thelei autos ekei o baka (u know who you are), pos tolma na leei tetoia sto mithuni !!! :P, i'm gonna get you for that :P, giauto i annie protima emena gia photographer, xaxaxa kala na patheis!~ :hehehe:
Sep 23 2009 00:54
Photo

Mr. Brightside → Napster

Τουλαχιστον εμενα θα το αναλαβει το φορματ η αδερφη μου XD Μιας και ειπες drivers, αν μπορεις λυσε μου αυτη την απορια. Ειχα κατεβασει drivers για την καρτα γραφικων, αρα μετα το φορματ πρεπει να το ξανακατεβασω?
Sep 22 2009 23:23
Photo

MisaYoshiko → Hyuuga_Nikorasu

δεν εχω προβλημα με σενα. ειπα απλα οτι μ φανηκε λιγο περιεργο οτι εφτασαν σε 2 μερες. δεν το συνεχισα. εσυ δεν καταλαβαινω γιατι το λες σε τριτους
Sep 22 2009 23:11
Photo

tsakis83 → Melkor

Οι ελπίδες μας για μια καλύτερη ζωή είναι όλες πάνω σου, θέλουμε να πολεμήσουμε τους διαβολικούς μπακαλιάρους σου!!!!!!
Sep 22 2009 23:10
Photo

Zoro → Robin-Chwan

ε ναι μωρέ τώρα, για τον Luffy ήδη από Boa ήξερες πως θα ήταν... για τον Pandaman πολύ τρίχα, καλύτερα για κατοικίδιο... όσο για μένα, *γκλούπ* (στραβοκαταπίνει) :hot: (another epic chapter from Oda-sama btw, hail! :drinks:)
Sep 22 2009 22:24
Photo

Napster → Mr. Brightside

Πριν λιγο τελειωσα το format....2 ωρες περνουσα ολα τα προγραμματα και τα drivers.....αστα να πανε. :)
Sep 22 2009 22:21
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Anytime :riiight:. Ο Zoro και ο Luffy ειναι οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες οποτε λογικο ηταν να καταληξω με εναν απο τους 2. Και προτιμησα εσενα:ureshii:. Α ρε τυχερακια. Ρωτα και τον NWS πως περναει που με βλεπει καθε μερα:kill4u:. (Παντως για μια στιγμη σκευτηκα σοβαρα τον Pandaman αλλα μετα ηρθα στα συγκαλα μου και πηρα τον θεο:hahaha:
Sep 22 2009 22:19