Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → Goutcou

Kαλημερούδια Μαράκι! :hi: Πας σε μια τραπεζα και δίνεις αν δεν κάνω λάθος τρια ευρώ για να την εκδώσεις και ύστερα της βάζεις όσα χρήματα θέλεις. Δεν είναι πιστωτική οπότε μην σ ανησυχεί. Είναι απλή και εύκολη διαδικασία. Είμαι γύρω στο 35 ακόμα... Αυτές τις μέρες ήμουν απασχολημένη με το blog μου και το ψιλοπαράτησα. :hahaha: Αλλά θα επανέλθω δριμύτερη ;) To οne piece συνεχίζεται ακόμα και ποιός ξέρει που θα φτάσει! Το Ergo Proxy ειναι καλό; H progress πάει ανάλογα με τον αριθμο των απαντήσεων σου στα τόπικ. Οσο περισσότερα ποστς (απαντήσεις) τόση περισσότερη progress. Σου λέει starting γιατί τώρα ξεκινάς!:awww: Μετά θα σου λέει 35% μετα 55% μετα 75% μετα 99% και μετά complete! Απ οτι θυμάμαι δηλαδή...:emptyonexg1: Οσο για τις φατσούλες, όταν πάς να απαντήσεις κάπου ή να μου αφησεις visitor message, αν πατήσεις Go Advanced θα σε βγάλει σ ένα νέο παράθυρο και θα δείς κ αυτά τα smilies :D :wooi2: Φιλακιαααααα!!!!:ureshii::gotit:
Sep 28 2009 12:22
Photo

Tea-chan → amaya3

Αα... fanfiction dot net, παράδεισος για μερικούς, κόλαση για άλλους. :frozen: Δε μου έχει τύχει προσωπικά αυτό αλλά ξέρω περιπτώσεις που τους έχουν σβηστεί ιστορίες, ο οποίες δεν έδειχναν και τίποτε σπουδαίο... ή ήταν κακά τύχη, ή κάποιος κάφρος το έκανε report. Και μη νομίζεις ότι κάθονται να διαβάσουν τις ιστορίες που τους γίνονται reports... σβήνουν αβέρτα, γιατί μπαίνουν και ιστορίες αβέρτα. Αυτά είναι τα άσχημα όταν έχεις να κάνεις με μια κοινότητα με τόσα πολλά μέλη. :deadga6: Συλλυπητήρια για την ιστορία σου, μου είχε αρέσει πολύ. :(
Sep 28 2009 12:02
Photo

Goutcou → Dark_Venus

Ααα..έχω και μια απορία!!! Αυτό που λέει σε εσένα "Progress 55%" και σε εμένα "Starting" τι είναι???:hmmm: <= Κι επίσης..αυτά τα εικονίδια πώς τα βάζεις?? Κάνεις copy ή απλά γράφεις κάτι???
Sep 28 2009 10:56
Photo

Goutcou → Dark_Venus

Καλημέρααα :) Πήγες για καφεδάκι χθες ε?? Έλα ρε συνονόματη!!! Κι εμένα Μαρία με λένε :) Ναι κουράζει να το διαβάζεις από τον υπολογιστή, αλλά παρασύρεσαι!!! :P Οοοοο χίλια ευχαριστώ για την σελίδα!!! Θα δω τι θα κάνω, γιατί και οι γονείς μου δεν με αφήνουνε να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ!!! Με gift card πώς γίνεται??? Δεν ξέρω από αυτά γαμώτεν!! :( Όλα αυτά που μου προτείνεις τα έχω ακουστά :P Το Death Note ήταν το πρώτο anime που είδα και μάλιστα είναι ένα από τα αγαπημένα μου.. Τα άλλα 3 θα τα έχω υπόψην μου για μετά γιατί τώρα άρχισα το Ergo Proxy!!!:ureshii: One Piece??? Σε ποιο επεισόδιο είσαι?? Εγώ δεν θέλω να το αρχίσω γιατί δεν θα το τελειώνω :hahaha: Αν και το ίδιο έλεγα και για το Naruto επειδή είναι πολλά τα επεισόδια, αλλά όταν το ξεκίνησα το είδα μέσα σε 3 βδομάδες!!!:wooi2: Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να ξεκινήσω ένα ongoing anime, γιατί δεν μπορώ να περιμένω μια βδομάδα για να βγει το επόμενο επεισόδιο ή ξεχνάω τι έχει γίνει στο προηγούμενο ξέρω γω και με κουράζει κάπως αυτό. Γι'αυτό επιλέγω κυρίως σειρές που έχουν ολοκληρωθεί και γι'αυτό το σκέφτομαι για να αρχίσω το Naruto Shippuuden ή το One Piece. Όσο αφορά το Elfen Lied μπορώ να πω ότι κι εγώ απογοητεύτηκα, γιατί το περίμενα πολύ καλύτερο... Αυτά λοιπόν... Και πολύ καλή καλημέραααααααααααααααα:wooi2:
Sep 28 2009 10:46
Photo

Ptomahawk → Adventurer

Πέμπτη στις 12 το session. :D
Sep 28 2009 10:21
Photo

Hat-tan → MitHuNa

^^ ti tha ginei telika? tha pas to 25 san th shana h kati allo? etsi ki allios im sure ill like it ;D oops I think I killed u where's the astynomos!!? xD
Sep 28 2009 10:02
Photo

kantoros → MitHuNa

gia to party stis 25 psinesai na pame mazi cosplay kati?
Sep 28 2009 09:50
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Φιλε Stark-sama τα 8ερμα μου συλληπητηρια. Οπως φαινεται σε εφαγε κι εσενα ο troll-master Kubo... Ελπιζω να το αλλαξει και ν'αναστηθεις σαν τους super sayan, πιο δυνατος δηλαδη και να κοψεις το κ***ο του Aizen... [/SIZE][/FONT]
Sep 28 2009 04:04
Photo

Adventurer → theo547

Καλησπερα theo. Θα ηθελα να σου θυμισω οτι το μεγιστο υψος υπογραφης που επιτρεπεται στο φορουμ μας ειναι 250 pixels, ενω η εικονα που εχεις αυτη τη στιγμη αριθμει υψος 300 pixels. Θα σε παρακαλεσω να τη μικρυνεις ωστε να συμμορφωνεται με τους κανονες μας. Ευχαριστω.
Sep 28 2009 02:09
Photo

Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™

Καλά, είσαι τρελά γλυκούλα! Συμφωνούμε; Τα πάω ιδιόρρυθμα αλλά μάλλον καλά! Απλά με τις anime δραστηριότητες (party, συγκεντρώσεις, κλπ) δεν έχω μεγάλη συμμετοχή τον τελευταίο καιρό. Θα το ισσοροπίσω ομως στο άμεσο μέλλον! Η πλάκα είναι, ότι τελευταία βλέπω αρκετά anime! Πως το πέρασες εσύ το καλοκαίρι σου; Τρέλα και χαρά;
Sep 28 2009 01:32
Photo

Labrokratis → Petran79

Φίλε σε παραδέχομαι! Μου ανέφερες για φάση KOR και το Macross 2, πιθανώς εξαιτίας της μουσικής. Και ανακαλύπτω τώρα, ότι την μουσική την υπογράφει το ίδιο άτομο, ο Shiro Sagisu! Έβαλα τώρα να κατεβαίνει το Megazone 23 που γυρίστηκε την ίδια εποχή και μουσική γράφει πάλι ο Shiro Sagisu και αν επιβεβαιωθεί το μουσικό στυλ από εκείνη την εποχή, πάω απευθείας να κατεβάσω και το Nadia: The Secret of the blue water, που γυρίστηκε λίγο αργότερα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αν δεν μου ανέφερες το Macross 2, δε θα έκανα το συσχετισμό.
Sep 28 2009 01:26
Photo

MitHuNa → Hat-tan

nya stefanos san ^^
Sep 27 2009 22:22
Photo

MitHuNa → FunkyFisch

yeap! Ήμουν εκειιιιιι ηταν τελειααα και θα ειμαι κ στο πάρτι στις 25/10!!!
Sep 27 2009 22:08
Photo

Vegetasmate → evaofadawn

hu hu hu!! asta n apane einai!!! an to kano telika!!! an 8es steile mou ti 8a kaneiw se pm na s po k ego....
Sep 27 2009 21:42
Photo

FunkyFisch → MitHuNa

γεια χαρα!!Είχες έρθει στο πάρτυ πριν από δυο μέρες?
Sep 27 2009 21:38