Jump to content

Community Status Updates

Photo

Didi → Namida

[I]Γεία σου Φώτη !^^ Η Λήδα είμαι έκανα account οπότε αν θέλεις να με βρίσκεις ή να με ενημερώνεις για κάτι θα μπαίνω ώστε να είμαι available!^_^[/I]
Sep 28 2009 14:37
Photo

red pyramid → Kenny

Άκυρο αλλά η καινούργια sign και το νέο avatar απο ποιο ανιμε είναι? Μου αρέσει το σκίτσο και ψήνομαι να το ψάξω αν έχει και ενδιαφέρον σενάριο.
Sep 28 2009 14:35
Photo

iristellaTea-chan

:hahaha::hahaha::hahaha: FUKKEN SAVED! As you can see the demotivational was deeply appreciated. And yes Sasuke is uke material. Any way you look at him, he gives you the " I have a stick up my ass" feeling. We (I that is) still love him though. :33333333
Sep 28 2009 14:32
Photo

MitHuNa → FunkyFisch

αααα byakuichi!!! νιιι αυτη ημουν (με το οπλο) γτ υπήρχαν 2 κοκκινομάλλες!
Sep 28 2009 14:22
Photo

MitHuNa → Hat-tan

ahahaha no you didnt!!! ^^ shana δεν νομίζω γιατί δεν θέλω να κάνω συνεχόμενα κόκκινα μαλλιά ^^ είμαι ανάμεσα σε 3 τώρα αλλα το ένα θέλει αρκετα λεφτά οπότε κατέλειξα σε 2! τωρα απο εβδομάδα θα ξεκινήσω τις προετοιμασίες!!! κοκκινομάλα παντως δεν θα με δείτε ακόμα ^^
Sep 28 2009 14:21
Photo

Goutcou → Dark_Venus

Γιατί τον ξέρεις καλά τον Περισσό? Έχεις γνωστούς εδώ? :unsure: Εγώ για να μην κάθομαι να σου γράφω όλα τα anime που έχω δει μπορείς να μπεις εδώ [URL]http://myanimelist.net/animelist/Goutcou[/URL] και να δεις την λίστα μου:awww:
Sep 28 2009 14:14
Photo

MitHuNa → kantoros

τι σκέφτεσαι να κάνεις? γιατι έχω ήδη καταλήξει σε 2 και ετοιμάζομαι :)
Sep 28 2009 14:11
Photo

Tea-chaniristella

Όταν με το καλό μπεις, σε περιμένει demotivator στο ανάλογο thread. Για σένα μόνο! XD
Sep 28 2009 14:10
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Sailor Moon, Devil may cry, school rumble,(και τους δυο κυκλους), Vampire Knight, Monster, Death note, Elfen lied και τα αλλα δυο που βλεπω τωρα... Manga δε πολυδιαβαζω μονο το V.K. επειδη το λάτρεψα. Επίσης είχα ξεκινήσει αρκετές σειρές αλλά τις παράτησα. Οπως το guardian of the sacred spirit, ή το bersherk... Εσυ; Ναι καλά τον ξερω τον Περισσό...
Sep 28 2009 13:41
Photo

Vegetasmate → Kakashinote

aaa esi isoun??!!?? ok 8a se kano accept!!!
Sep 28 2009 13:23
Photo

Goutcou → Dark_Venus

Εγώ Περισσό, αν έχεις ακουστά :) Φαίνεται καλούλι πάντως το Ergo Proxy! Αυτή τη στιγμή βλέπω το 3ο επεισόδιο.. Βέβαια, όπως σου είπα, είναι λίγο περίπλοκο και δεν έχω καταλάβει πολλά πράγματα!! Μόλις δω περισσότερα επεισόδια θα σου πω κι άλλες εντυπώσεις και αν όντως αξίζει...:hot: Και για πες...ποια anime έχεις δει και ποια manga έχεις διαβάσει αν επιτρέπεται?? :blingeye2:
Sep 28 2009 13:07
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Μένω Περιστέρι. Εσύ; :) Βασικά το Ergo Proxy το εχω ακουσει απο πολλους αλλα δεν αξιωθηκα να το δώ :P
Sep 28 2009 12:58
Photo

Kakashinote → Vegetasmate

γεια...ολα καλα? σε περιπτωση που αναρωτιεσαι ποιος σε εχει κανει add στο fb, εγω ειμαι...
Sep 28 2009 12:52
Photo

FunkyFisch → MitHuNa

mipws eixes di8ei ekeini i kopela me ta kokkina mallia (nai fail i perigrafi alla den 8imamai efkola XD) imoun o byakuya
Sep 28 2009 12:40
Photo

Goutcou → Dark_Venus

[FONT=Trebuchet MS]:hi: Και πάλιιιι!!! Α τόσο απλό είναι?? Οκ τότε θα κανονίσω να φτιάξω μια καρτούλα. Όλο και σε κάτι άλλο θα μου χρειαστεί εκτός από τα manga! Άντε με το καλό να φτάσεις και στο 400++ που έχει βγει στο One Piece:riiight: Το Ergo Proxy καλό φαίνεται από το λίγο που έχω δει!!! Βέβαια είναι περίπλοκο και ίσως χρειαστεί να το δεις πάνω από μια φορά για να καταλάβεις τι γίνεται... Αφού και το πρώτο επεισόδιο να δεις θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη μέση της σειράς και ότι έχεις χάσει επεισόδια:hahaha: ΑΑΑΑ...ώστε έτσι πάει η Progress...και αναρωτιόμουνα τόσο καιρό τι είναι αυτό:orly:[/FONT] Κάτι άσχετο...σε ποια περιοχή μένεις Μαράκιιιι??:lovulovu:
Sep 28 2009 12:36