Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Dxs

Da.
Sep 27 2009 13:33
Photo

MitHuNa → Laxan3makos

Δημήτρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη? is that you?
Sep 27 2009 13:22
Photo

Dark_Venus → kelborn3

Υπερβολές....................
Sep 27 2009 12:40
Photo

Dark_Venus → Goutcou

:hi: Goutcou chan! Τι κάνεις; Και γω όταν άρχισα να διαβάζω το manga μπορώ να πώ οτι άρχισα να ξεχωρίζω τον Kaname... Χαίρομαι πολύ που την είδες τη σειρά! Αξιζε και μακάρι να είχε και τρίτο κύκλο....:nanteee: Υπάρχει ένα μαγαζί στα Εξαρχεια στην οδό Διονυσίου Σολωμού και πρέπει να έχει και manga λογικα... Εγώ πάντως το διαβάζω online εδώ [URL]http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/[/URL] Πάντως αν ξεκινήσεις το manga ξεκίνησε το απο την αρχή... ;) Είναι τέλειο και φεύγει γρήγορα. Η ιστορία εν τω μεταξύ είναι ongoing και το τελευταίο τεύχος βγήκε πριν 3 μέρες!!!:wooi2::ureshii: Ποια σειρά βλέπεις αυτόν τον καιρό;
Sep 27 2009 12:34
Photo

Dxs → Serestrum

shounen bato?
Sep 27 2009 11:22
Photo

Goutcou → Dark_Venus

[QUOTE]Mπράβο κοπελια!!! Εντάξει βέβαια ο πρώτος κύκλος μου αρεσε λιγο περισσότερο αλλά και ο δεύτερος αξιζει! Τωρα διαβαζω το manga και είμαι μεσα στη τρελή χαρα!!! Είσαι Zero ή Kaname fan?[/QUOTE] [COLOR=DarkSlateBlue][U][B]Βασικά εγώ τον πρώτο κύκλο τον βαρέθηκα λίγο στην μέση και δεν με ενθουσίασε και τόσο όσο ο δεύτερος!!! Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα..και ο Zero και ο Kaname μου αρέσουν πολύ...δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον...και οι 2 είναι τέλειοι!!! :) Να σου κάνω μια ερώτηση? Τα manga πού τα βρίσκεις??? Γιατί θα ήθελα να τα αγοράσω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω από πού...[/B][/U][/COLOR]
Sep 27 2009 09:43
Photo

GkLoc → Kenny

Arigatou Mr.Bot-San!Θα το πιάσουμε και αυτό που θα μας πάει,πειραματίζομαι τώρα...:hero:
Sep 27 2009 09:25
Photo

matassos → HeLLBoiS

ep t leei, konohamaru apo prox8es :P
Sep 27 2009 09:06
Photo

Atridis → Yo! Master

hello man και thanks για τα site XD
Sep 27 2009 02:11
Photo

Atridis → Kakashinote

hello και απο εδω ((σου αρεσει το avatar μου χαχαχαχαχαχαχαχαχα :P))
Sep 27 2009 02:10
Photo

Kenny → GkLoc

Thaaaat's more like it, Mr. GkLoc! Εγκρίνω τα γούστα σας. :hahaha: Άντε, και μετά πιάσε και Kiss X Sis. :P
Sep 27 2009 02:00
Photo

SpirosK81 → psofia

Oh έλα τώρα, δεν είναι ΑΚΡΙΒΟ εστιατόριο.... υπερβολές.... :( Έχασες που δεν ήρθες :)
Sep 27 2009 01:53
Photo

Zanza → Lady Sen

alloz ti ginete pos s fanike to eating meating?
Sep 27 2009 01:42
Photo

Zabimaru

NAI!!ηρθα στο παρτυ αλλα εφυγα νωρις αν και ψηνομουν να κατσω και αλλο.:ureshii: οοοχιι με βρηκε η mithuna!!!!!!!!!!!!:oo:HIDE NO JUTSU!!!!!!!:himitsu:
Sep 27 2009 01:07
Photo

FunkyFisch → Zabimaru

γεια!τι γινεται?Ειχες ερθει στο παρτυ ε?
Sep 27 2009 00:50