Community Status Updates
Scorpion → Zoro
oπα ακυρο:nod: ενταξει το βρηκα :awww:ειμουν πολυ ανυπομονος :hot::hot::wet2:παρολο που βγηκε πιο νωρις το chapter η ιστοσελιδα αργησε να ενημερωθει:yellowcard:,αλλα νταξει τωρα διαβασα και το 307 και δεν μπορω να πω οτι δεν με εντυποσιασε:emptyonexg1:
Sep 28 2009 16:07
GkLoc → Robin-Chwan
~Guta Lala Suda Lala~
Αυτα ειναι,20th century boys και ξερο ψωμί....
Sep 28 2009 16:04
GkLoc → Night Wizard Seal
Xaxa έλεος,τόσο καιρό δεν το είχες πάρει χαμπάρι?
Ποια εικόνα μου ακριβώς man?Με έφαγε η περιέργεια....
Sep 28 2009 16:02
Night Wizard Seal → GkLoc
Με είχε αποκαλέσει NWS και άλλο ένα παιδί και δεν είχα καταλάβει τι είναι......:hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 28 2009 15:58
Night Wizard Seal → GkLoc
:hahaha::hahaha:Nothing.Απλά κάτι θυμήθηκα με μία εικόνα σου.(Ωστέ αυτό είναι το NWS:hahaha:)OMG.Τώρα το κατάλαβα :hahaha::hahaha:
Sep 28 2009 15:56
Kenny → red pyramid
[URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6327"]Bakemonogatari[/URL], και αξίζει να το δεις οπωσδήποτε. Τουλάχιστον από καλλιτεχνικής άποψης θα έχει κάτι να σου πει.
Sep 28 2009 15:35
Goutcou → Dark_Venus
Έχεις βρεθεί δηλαδή καμιά φορά από εδώ μεριά? :D
Τι εννοείς προσπαθείς να μάθεις την Αθήνα?? Δεν έμενες παλιά εδώ?:unsure:
Εεε..ναι τα πάω καλά με τα anime, αλλά κανονικά θεωρούμαι πρωτάρα, γιατί πριν από ένα χρόνο (και ούτε) ξεκίνησα να βλέπω :hot: Και τώρα θέλω να ξεκινήσω να διαβάζω και manga και γι'αυτό ψάχνομαι, να δω πού μπορώ να βρω, αλλά τα θέλω στα αγγλικά, γιατί στα ελληνικά δεν θα είναι ωραία κατά την γνώμη μου :calm:
Όχι δυστυχώς δεν έχει τύχει να περάσω καθόλου από Περιστέρι!!! Είναι ωραία εκεί? Εννοώ μπορείς να πας για καφέ ή για καμιά βολτά? Γιατί εδώ δεν έχει καφετέριες και μόνο για να κάνεις βολτούλα είναι ωραία.. :wis:
Sep 28 2009 15:35
Dark_Venus → Goutcou
Ναι... η αλήθεια είναι οτι ξέρω καποιον απο εκει...αλλα γενικα προσπαθω να μαθω την αθηνα... ωωω εσυ τα πας πολυ καλα με τα anime τελικα χαχα :D Εχεις ερθει ποτε απο τα δικα μου μερη;
Sep 28 2009 15:21
iristella → Tea-chan
XD Πάει με έκαψες........ Μόλις άκουσα το τσούφ που έκανε η πλέον καμμένη ασφάλεια.
Sep 28 2009 15:16
Robin-Chwan
20th Cebtury Boys σετακι απλως και μονο για να δειξω ποσο μαματη ειναι η σειρα μανγκα που μολις τελειωσα.:hero: (καλα μη νομιζετε, θα ξαναβαλω το παλιο μου σετακι σε λιγο καιρο...):ureshii:
Guta Lala Suda Lala...
Sep 28 2009 14:57
Tea-chan → iristella
Ένιθινγκ φορ γιου, λοβ!
Και κάτι για να ακολουθείς τα updates...
[url]http://shuriken.seesaa.net/[/url]
Sep 28 2009 14:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed