Jump to content

Community Status Updates

Photo

evaofadawn → Vegetasmate

μη κολώνεις ρε!! εγώ να δεις τι θα φοράω.... μόνο μη κρυώσεις, που δεν το κόβω βέβαια. αν είναι πολύ τολμηρό, πάρε το πολύ πολύ ένα ταξί για να έρθεις. στο πάρτυ δεν θα έχεις λόγο να ντρέπεσαι αφού όλοι θα είμαστε ότι να'ναι! τρώγομαι τώρα να μάθω τι έχεις κατά νου, αλλά δε θέλω να χαλάσω την έκπληξη!!!!
Sep 27 2009 21:27
Photo

GkLoc → Dante80

*Busted*:OMG3: Ok Dante-San θα το αλλάξουμε σε κάτι πιο "αθώο":himitsu:
Sep 27 2009 21:23
Photo

FunkyFisch → Laxan3makos

αφτος ειναι :P ti ginesai re?
Sep 27 2009 21:22
Photo

FunkyFisch → laiste

Αχα!byakuya απο bleach :P Δεν ξερω βέβαια αν θα με θυμασαι...
Sep 27 2009 21:20
Photo

Dante80 → GkLoc

Καλησπέρες. Μια παράκληση man, αν μπορείς άλλαξε την sig σου γιατί είναι μεγ'άλος πειρασμός...XD Really, καλό θα είναι να μην έχουμε τόσο ecchi κομμάτια σε sigs, έχουμε thread για αυτά τα πράγματα....cheers...^^
Sep 27 2009 21:20
Photo

Vegetasmate → evaofadawn

xmmmm....den xero akoma ti na kano...vasika exo 3 diaforetika cos alla den xero apo 8ema xrimaton...to 1 pou einaoi sxedon etoimo alla....8elei poli 8arros gia na to valo!!!!
Sep 27 2009 21:04
Photo

amaya3 → Tea-chan

Aren't they?<3 In other news, να σε ρωτήσω κι εσένα που ασχολείσαι με fanfic... Μου αφαίρεσαν πρόσφατα το fic από το FF.net, λέγοντας ότι είναι too explicit etc. O_O Was it really THAT inappropriate? Έχω πετύχει μέχρι και ero guro fics στο FF.net, το δικό μου *innocent* lemon τους πείραξε? Υπάρχει περίπτωση να το έκανε report κάποιος;
Sep 27 2009 20:58
Photo

laiste → FunkyFisch

Ναι, ναι εκει ημουν! Ημουν ενα απο τα school girls! Εσυ ειχες ντυθει;
Sep 27 2009 18:36
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Καλά και γώ! Σε κανα δεκάλεπτο θα πάω για καφεδάκι ουιιιιι! :wooi2::ureshii: Μαρία με λένε! Εσένα; Ναι οτι κουράζει κουράζει γαμωτό... Αλλά έκανα ένα σύντομο search στο ίντερνετ και κοίτα τι σου έχω! [URL]http://www.greekbooks.gr/Results.aspx?keywords=Vampire%20knight&type=0[/URL] Είναι τα manga συγκεντρωμένα σε τόμους. Μάλλον η οργάνωση είναι όπως περίπου στο site που σου έστειλα. Τώρα το πόσο αξιόπιστο είναι δε το ξέρω δυστυχώς αλλά με μια gift card μπορείς να δοκιμάσεις... (Εγώ σκέφτομαι να το κάνω βασικά...) Το μόνο σίγουρο είναι οτι απο τη στιγμή που υπάρχουν online και μπορείς να τα παραγγείλεις ε δε μπορεί κάπου στην Αθήνα θα χει! Παίζει να στείλω εναν φίλο μου που πάει συχνά Εξάρχεια να ρωτήσει :hahaha: Εγώ δεν έχω δεί τίποτα απ αυτά χαχα :P Αλλά αν είναι να σου προτείνω κάτι θα ναι Monster, Umineko na naku koro ni (το οποίο είναι ongoing και εχουν βγει 13 επεισόδια) ή και το devil may cry... και αν θες κατι πιο αστείο School rumble :P Το death note πιστευω το εχεις δει ε; Αυτη την εποχή βλέπω One Piece και με πιάνει απελπισία με τα τόσα επεισόδιαααα! Αλλα μ αρέσει αρκετά! Οπότε θέλω να πιστεύω θ αντέξω να το δώ. :hahaha: Και βλέπω και το Umineko... (που αναφερω παραπανω) το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Θριλεράκι κ έτσι χαχα. Τελείωσα σχετικά πρόσφατα Elfen Lied ΙΟΥ. Καθόλου δε μ αρεσε... Αυτά προς το παρόν... Eλπίζω να μη σε κουράζω :orly::byejg9: Φιλάκια!!!:ureshii:
Sep 27 2009 17:50
Photo

HeLLBoiS → matassos

kala kai ekei 8a er8oume an den spasei o diaolos to podi tou :P.Den mporw na sou proteinw kati giati den exw idea apo cosplay kai stoles :).8a i8ela na asxoli8w pantws(apo tou xronou :P)
Sep 27 2009 16:07
Photo

Kakashinote → Atridis

αλλαξε ρε avatar asap....
Sep 27 2009 14:55
Photo

matassos → HeLLBoiS

diskola exw frontistirio, 2 likeiou twra k arxise idi t priximo twn ma8imatwn... outos i allos 8elw mia epanalipsi me ta games (eidika ta retro) ta teleutaia 2 xronia mono dota paizw k tpt st ds ama vrw :p, sto party p ginaite se ena mina omws enooite 8 paw(twn J.A.P.), psaxnw stoli twra. exeis na proteineis kt?
Sep 27 2009 14:33
Photo

Goutcou → Dark_Venus

:hi: Darkoula-chan!! Καλά είμαι!! Εσύ? :) Βασικά πώς σε λένε? Ή προτιμάς να σε λέω απλά Dark? :P Ναι όντως, μακάρι να είχε και τρίτο κύκλο :nanteee: Έχω βρεί μερικά μαγαζιά που πουλάνε manga και έχει και στο Mall στη Fnac αλλά δεν είχε το Vampire Knight :( Μπήκα όμως στην σελίδα που μου είπες και αν και με κουράζει λίγο να το διαβάζω από τον υπολογιστή, παρασύρθηκα και διάβαζα για αρκετή ώρα!! :wooi2: Την Τρίτη τελείωσα το Naruto, είδα το Vampire Knight Guilty και τώρα σκέφτομαι ή να δω Ergo Proxy ή Soul Eater ή να ξεκινήσω το Naruto Shippuuden!!! Εσύ τι μου προτείνεις? :) Εσύ ποια σειρά βλέπεις αυτόν τον καιρό??
Sep 27 2009 14:31
Photo

HeLLBoiS → matassos

ela re man mia xara!fagame ligo vroxi meta otan figate alla den peirazei :P..Sto gaming party tin pemti 8a pate??
Sep 27 2009 13:57
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

sorry:emptyonexg1: τις τελευταίες μέρες κάθομαι και διαβάζω. ακόμα δεν αρχίσαμε και μας βάζουν τεστ.:unlucky::unlucky::unlucky: και τώρα άρχισα πρώτο χρόνο proficiency και δεν καταλαβαίνω τίποτα:frozen::frozen::frozen: οπότε μου έχουν πέσει λίγο πολλά μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς:drink:. εσύ πώς τα πας τώρα με το σχολείο? είδες κανένα καλό καινούριο anime?
Sep 27 2009 13:50