Community Status Updates
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ρε συ από το ένα άκρο στο άλλο πας......
Στο μαθηματικό όλα αυτά τα μαθήματα είναι κατ' επιλογήν.
Oct 01 2009 11:04
matassos → HeLLBoiS
e ama perasw kata tis 7-8:30 kamia writsa, meta exw ma8ima :(... 8a ste toso nwris?
Oct 01 2009 11:01
HeLLBoiS → matassos
oxi den to exw dei..kai egw 8elw poli na kanw cosplay alla twra den exw xrono na kanw..vasika prepei na rwtisw paidia pou exoun kanei kai exoun parageilei diafora pragmata gia na ma8w.simera 8a eisai sto cofix?
Oct 01 2009 09:57
iristella → Serestrum
:333
You absolutely have to check out the latest Dogs chapter (44 that is). Είναι αφιερωμένο ειδικά σε σένα. xDDDDD
Oct 01 2009 07:12
Adventurer → laiste
Yup, και οπως αναμεναμε ειπε οτι θα πηγαινε ετσι κι αλλιως :) Τα λεμε Κοφιξ!
Oct 01 2009 02:06
Adventurer
Ου ναι, καλα κοριτσια... εσεις και οι Αγγελοι του Τσαρλι! Λογικα Παρασκευη θα εχουν ανεβει.
Oct 01 2009 02:06
Mad_Hatter → Kakashinote
heh, εγω ειχα dropaρει την 1η season επειδη ηταν απο τα πρωτα anime που εβλεπα, και τα κοιταζα online (πριν ενα χρονο περιπου) και κατι που δεν ειχα καλο Net, κατι που δυσκολευομουνα να τα βρω, δε με ειχαν ξετρελανει κιολας τα πρωτα επισοδια, πεθανε το ενδιαφερον μου για τη σειρα αδοξα, μετα δοξα το θεο μου βγηκε το brotherhood, και μας πορωσε.
Παντως απο οτι εχω ακουσει ειχε βγει καλη η 1η season, αρκετα περιεργο, τις περισσοτερες φορες που τα studio δεν ακολουθουν το Manga και κανουν τα δικα τους εχουμε τεραστια facepalms, και τραβαμε τα μαλια μας :P
Oct 01 2009 00:03
Kakashinote → Mad_Hatter
αα εδω θα διαφωνησω...η πρωτη σεζον ηταν αυτη που με μαγεψε πραγματικα. μου αρεσε επειδη ενιωθες τον καθε χαρακτηρα ποιο κοντα(π.χ hughes). στο brotherhood ο hughes δεν προλαβαινει να δεθει με το κοινο. αλλα και παλι τα σπαει το ανιμε/μανγκα.
Sep 30 2009 23:53
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Yep. Eχω παρει ιστορια. Αλλα τελικα, εκανα 2 συνεδριες σεπ και κατεληξα αλλου.
Το μαθηματικο εχει ολα οσα θελω. Μαλλον θα στοχευσω εκει. Συνδυαζει τη διδακτικη, με την πληροφορικη και τα μαθηματικα και την ψυχολογια. Και εχει και τμηματα ξενων γλωσσων. Εκει λοιπον καταληγω. Τα χει ολα οσα ηθελα απο μικρη!
Sep 30 2009 23:45
Mad_Hatter → Kakashinote
thanks bro, το Fma τα σπαει, απο τα αγαπημενα μου manga πιο βαθυ απο τα συνηθισμενα shounen, και παραλληλα βαζει humor μεσα, πολυ καλη υποθεση, δεν αφηνει plotholes και κανει μικρες ανατροπες :)
Η 1η season βεβαια του anime δε που πολυαρεσε και την ειχα παρατησει σχετικα νωρις, αλλα οταν ξεκινησε το brotherhood κολλησα, και μετα μπηκα και στο manga.
Sep 30 2009 23:31
Black Rabit → Konart
(=^ . ^=) Konart μουουουουουουουουουουουουουουουουουουοουου!!! Ρε συ δε προλαβατε να φυγετε και μου λειπετε ηδη!! Θα παω να πνυξω τον πονο μου με ενα ταξιδακι στα Χανια!χαχαχαχα~!!!
Οποτε ξανανεβεις (σύντομα παρακαλώ!!!!) να ξερεις οτι εισαι παντα καλοδεχουμενη στο φτωχο μου σπιτικο!!!Ενταξει?Ματς μουτς ματς!!!!
Sep 30 2009 23:27
Kakashinote → Mad_Hatter
βασικα το friend request το εκανα επειδη ειμαστε και οι 2 λιιιγο καμενοι με fma και μοιραζομαστε ιδιες αποψεις
Sep 30 2009 23:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed