Jump to content

Community Status Updates

Photo

laiste → Adventurer

Οχι δεν τον πιεζουμε καθολου. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Sep 30 2009 19:04
Photo

Konart → Black Rabit

Φιλια μουουουουουουουουουουουουου!!!! μαυρο μου κουνελακι!!! ^-^ ****
Sep 30 2009 18:34
Photo

Hajime_Saito → inkynebula

Καλύτερα, να τα βλέπουν διπλά μερικοί μπας και προσγειωθούν. Αυτή τη στάση την έχω συναντήσει αρκετές φορές και πραγματικά με ενοχλεί, ειδάλλως δε θα έγραφα τόσα, τα βαριέμαι τα rants. XD
Sep 30 2009 18:22
Photo

Konart → Hat-tan

:ureshii:Ναι!!! επρεπε να κατσεις!! τωρα ξερεις για την επόμενη φορα!! :tensai:
Sep 30 2009 18:22
Photo

inkynebula → Hajime_Saito

"δεν έχεις ιδέα του πόσο χρονοβόρο και δύσκολο είναι για κάποιον να κάνει έστω και μία σελίδα... Αυτό είναι σαν να υποτιμάς την δουλειά κάποιου." +10000000000 μακαρι να το ειχα δει νωριτερα και να μην καθομουν να γραψω ολο αυτο το κατεβατο... λολ και μακαρι ολοι να σκεφτονταν οπως εσυ! :)
Sep 30 2009 18:08
Photo

Serestrum → Korkofilaki

[url]http://mangahelpers.com/s/anathemanga[/url] τα πρωτα 4 ανεβηκαν. τσεκαρε το. :)
Sep 30 2009 17:57
Photo

Night Wizard Sealiristella

Αμάν ρε ιρι-τσάν αμέσως να με κακολογήσεις.Είδες τελικά πο ζαφίκελ μ αρέσει πολύ.Είδα και το παρελθόν του...Αντέ λίγο ακόμα χρόνο να δώσω και το τελειώνω και το a.s. Πάντως δεν μπορώ να πώ.Τι φαντασία έχει η καόρι.Δεν παίζεται.Να ένα μάνγκα που από όλες τις πλευρές είναι καλοφτιαγμένο.Omg it is perfect :P :)
Sep 30 2009 17:29
Photo

Tenshi → matassos

ελα ρε...το δικο μου ειναι GaaraOfTheSand. ( μαζι με την τελια στο τελος) να ξες σε εκανα add!!!
Sep 30 2009 16:07
Photo

zade → Anelis

Ρε τι έγινε ; Έδωσες εξετάσεις να μπορέσω κι εγώ να σου μιλήσω σαν άνθρωπος ( ή καλύτερα σαν πίθηκος ) ή ακόμα ; Αν όχι ακόμα , καλή σου τύχη .
Sep 30 2009 15:40
Photo

melkior → Zoro

Κατι τετοια ειχα ακουση και εγω. Ειχε καλη ποιοτητα εικονας η εκδοση που κατεβασες η ηταν τραβηγμενη απο πανι?
Sep 30 2009 14:28
Photo

melkior → GkLoc

Καλα σιγουρα παιζη τετοιο σεναριο αλλωστε και εγω πηγαινω αρκετα συχνα Αγιο το καλοκαιρι. Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα πολλες φορες ξεχνω να ελεγξω τα μυνηματα μου.
Sep 30 2009 14:25
Photo

MitHuNa → Galatea

aaaaaaa ta idia anime protimamee!! TELEIA
Sep 30 2009 13:41
Photo

Black Rabit → Adventurer

χαχαχαχα!!!Και εγώ το ίδιο ήρθα να ρωτήσω!!!Photo-chan!!!!Φωτογραφίιιιιιιιιιιιιιιιιιες!!!!:Ρ Όχι καλέ ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!:D
Sep 30 2009 11:37
Photo

Black Rabit → MitHuNa

Annie!!!!!! Uh Huh!! A womanizer womanizer womanizer womanizer
Sep 30 2009 11:13
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Έχω μια βδομάδα που τελείωσα την εξεταστική μου έδωσα 9 μαθήματα κ θέλω οπωσδήποτε να περάσω τα 7 μπας κ πάρω πτυχίο αυτόν τον χρόνο :P Αλλά τελικώς δεν το κόβω για τώρα καθώς ένας π*****ας καθηγητής μάλλον θα με κόψει κ θα με αφήσει πίσω ένα εξάμηνο...την τύχη μου!:madtodeath: Αυτόν τον καιρό έχω ξεκινήσει τον εθελοντισμό, που με χάνεις που με βρίσκεις όλο κ κάπου θα δουλεύω εθελοντικά, προσωρινά βέβαια γιατί ψάχνω κ για δουλειά κανονική. Εσύ πως είσαι?Τελείωσες με την εξεταστική σου?
Sep 30 2009 10:59