Community Status Updates
amaya3 → Tea-chan
Ah, sou ka...:wet2: Ευχαριστώ για τα info. Υποψιάζομαι μάλλον report γιατί είχα ένα review που έλεγε "Nononononono!! Way too OOC and this is not the place for such a story!!*rant*". Ε, τι να κάνουμε, τουλάχιστον υπάρχει και το AFF.net(and livejournal<3)...
Thankies~~but I won't give up. Θα την ξανανεβάσω τώρα που είναι και beta-ed και ας την ξαναδιαγράψουν/με bannάρουν!:wis:
Sep 30 2009 00:58
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis
Αν συμφωνουμε λεει!!
@@ Περασα το καλοκαιρι μου. Ευτυχως, 2 βδομαδες και ουτε, πηγα Πορτο Ραφτη στο εξοχικο του χρονια κολλητου μου (και αγοριου μου ^^) και περασα πολυ καλα. Ολο το αλλο καλοκαιρι το θυσιασα στο βωμο της προετοιμασιας για τις Πανελληνιες.. Χεστα.
Κοιτα. Οκ, σου επιτρεπω και το καταλαβαινω να θες να ξεκοψεις με τις anime δραστηριοτητες εφοσον ομως το αντισταθμιζεις με μια πληθωρα ωρων παρακολοθησης ανιμε. Οποτε εισαι οκ.
Με τι ειδη ασχολεισαι δηλαδη και καιγεσαι τελευταια;
Ελα παραδεξου το. Πηρες το θαρρος να δεις το boku no piko!!
Sep 30 2009 00:30
laiste → Cassiel
Okee!! Επιτέλους φωτογραφίες!!! Καλη ξεκουραση, τη χρειαζεσαι! Mata ne!
Sep 29 2009 23:14
Cassiel → laiste
Τελικά βγήκα εκτός προγράμματος.Θα το κάνω αύριο το απόγευμα.Και θα ανεβάσω και τα βίντεο που τράβηξα στο πάρτι,καθώς και τις φώτος του meeting. Μην ανυσηχείς πάντως για το post.Ως τις 25 έχουμε:D.Αύριο όμως θα το κάνω XD.Τώρα πρέπει να κοιμηθώ γιατί όπως ξέρεις σε 5,5 ώρες σηκώνομαι...και χθες πάλι κοιμήθηκα μόνο 2,5...δεν την παλεύω άλλο 10 ώρες ύπνο μόνο σε 3 μέρες XD
Sep 29 2009 23:10
Cassiel → laiste
Απαντώ αργά αλλά έχω την ψιλοεντύπωση ότι πλέον κατάλαβες τι θα ντυνόμουν στο πάρτι XD. Πάμε γι'άλλα :D:D:D
Sep 29 2009 22:42
Zoro → Robin-Chwan
Το είδα. Καλώς, θα τα πούμε σαν βγει full το chap... :P αυτά τα fake spoils σκοτώνουν, την άλλη φορά νόμιζα θα βλέπαμε Luffy vs Aokiji και μου είχε αρέσει και τελικά ήταν fake! :madtodeath:
Sep 29 2009 22:25
Robin-Chwan → Zoro
Κοιτα τι εγραψα στο θρεντ. No more spoilers for me. Θα δω τι γινεται την Παρασκευη και θα απαντησω καταληλως.
Sep 29 2009 22:21
Zoro → Robin-Chwan
Είναι τεράστια ανατροπή indd, αλλά ελπίζω να μην εμφανιστεί τελευταία στιγμή όπως λέει το spoiler εκεί που Luffy, Garp και Ace είναι στο έλεος του Sengoku, το βρίσκω πολύ κλισέ!
Αν το κάνει με κάποιον πιο coοl τρόπο, θα έχουμε άλλο ένα φοβερό twist, τόσο καιρό έχουμε να δούμε Dragon, μακάρι να μάθουμε και τπτ παραπάνω! Μα καλά, αν μας πετάει τόσα από τώρα, θα καταφέρει να κρατήσει το ίδιο επίπεδο και σαν τελειώσει το arc; :hahaha:
Sep 29 2009 21:47
iristella → Nighteyes
Koϊτα για μένα αυτό το οποίο έκανε ήταν πολύ χειρότερο.
[spoiler=naruto manga] O Sasuke μέχρι να λαλήσει τελείως είχε το καλό ότι όσο και στην κοσμάρα του να ήταν, όσο και να είχε την μανία της εκδίκησης εκτιμούσε Α) την ανθρώπινη ζωή καθώς δεν ήθελε κανείς να περάσει το μαρτύριο της απώλειας όπως αυτός Β) δεν είχε δείξει ότι ήταν ικανός να εκμεταλλευτεί κόσμο που δεν του έφταιγε σε τίποτα.
Ιδίως η τωρινή του ομάδα οι Taka του έχουν σταθεί πάρα πολύ και έχουν διακινδυνέψει την ζωή τους για την πάρτη του, και τον έχουν ξελασπώσει αρκετές φορές, και το αναγνωρίζει και ο ίδιος, μα μετά την μάχη με τον Deidara, μα στην μάχη με το 8tails, μα στην μάχη με τον Raikage. To να γυρίσει να παρατήσει τον Juugο και τον suigetsu thn στιγμή που ήταν περικυκλωμένοι και ακινητοποιημένοι από Samurai για μένα πέρασε τα όρια.
Οκ το δέχομαι έχει τον πόνο του, τον συμπονάω και τον καταλαβαίνω, παίρνω υπόψιν μου ότι δεν σκέφτεται ακριβώς λογικά σε αυτήν την φάση, αλλά η αχαριστία χωρίς λόγο είναι κατι το οποίο προσωπικά δεν το αντέχω. [/spoiler]
Sep 29 2009 21:46
Robin-Chwan → Zoro
Ξεχνα ολα τα υπολοιπα εχω να πω μονο 1 πραγμα:
[SPOILER]DRAGON!!!! FOR GODS SAKE ODA CAN YOU BE ANY MORE... MORE SERIUSLY THERE ARE NO WORDS!!![/SPOILER]
Sep 29 2009 21:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed