Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yo! Master → Lady Sen

Πες μου απλώς τι θέλεις. Άμα δεν το έχω ήδη (πράγμα αρκετά πιθανό) τότε δεν είναι τίποτα να το κατεβάσω & να το γράψω σ'ένα DVD. Το μανίκι θα είναι πιο πολύ να στο δώσω, μιας & π.χ. θα είμαι εκτός Αθηνών για κάνα μήνα (πράγμα επίσης όχι σπάνιο)...
Oct 01 2009 17:51
Photo

Night Wizard Sealiristella

Ναί ναί μου άρεσει πάρα πολύ.Λοιπόν είμαι 70 τσάπτερ και συνεχίζω.Αλλά όντως υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που μπορεί να μην άρεσαν αλλά τώρα υποκλίνομαι(πχ αρακούνε).Αυτούς που βάζω πρώτους είναι ζαφίκιελ μετά ούριελ(άλλος πορούκλας),και επίσης μ αρέσει ο κάτου.Επίσης από ιστορία(πλοκή)σκίζει.Πραγματικά πολύ ωραίο μάνγκα.
Oct 01 2009 17:34
Photo

Shikamaru → YaTa

εμενα χαρτι απο το ταχυδρομειο δεν μου εχει ερθει αφου ομως ο kurosaki ειπε οτι τα στειλε θα παω μια βολτα αυριο να δω αν βρισκονται εκει.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ομως δεν μου αφησε ενα message κιολας για να ξερω....
Oct 01 2009 17:10
Photo

The Tragic Prince → Black Rock

Αυτό που φοβάμαι είναι πως θα δούμε χειρότερα
Oct 01 2009 16:59
Photo

iristellaNight Wizard Seal

Δεν σου είπα ότι δεν θα σου αρέσει ο Zaphkiel, σου είπα να έδινες χρόνο πριν ψηφίσεις favorite character γιατί εμφανίζονται τόσοι και τόσοι στην σειρά και μπορεί να άλλαζες γνώμη. Χαίρομαι που σου άρεσε πάντως. Που έχεις φτάσει?
Oct 01 2009 16:22
Photo

Tea-chan → Zoro

Βγάζω το Invisible, darling. Τάραξέ με! XD *this sounds SO dirty! O.O* Και που λες, θά'θελα ένα link για το τελευταίο chapter του Berserk, MegaUpload ή κάτι τέτοιο, γιατί από torrents δε γίνεται... Αριψιψίνια! :D
Oct 01 2009 16:02
Photo

the goblin → Whitelighter

καλα μαν το αβαταρ σου τα σπαει εχω παιθανει στα γελια με το προγραμμα του δημοτικου
Oct 01 2009 12:52
Photo

~*memole*~ → MitHuNa

xaxaxaxaxaxaxaxaxa kenny xaxaxa a re annie! loipon vasika tis paleuo apo xtes na dialekso efe kai tetoies istories, alla epeidi tha mou parei some time, tha stis anevaso ego anepeksergastes kai tha sou doso link na tis katevaseis mexri na telioso ego ta efe kai na tis deis teleiopoiimenes ^^ de se peirazei na tis valo sto flickr meta e? monδelo mou!
Oct 01 2009 12:13
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Ναι είνα ένας πολύ ωραίος τρόπος να εκφράζεις σκέψεις και συναισθήματα... Βλέπω σχεδόν τα πάντα αλλά μ αρέσουν πολύ οι κοινωνικές... Α και οι ταινίες που βασίζονται σε κόμιξ τύπου marvel και dc... Εσενα;
Oct 01 2009 12:01
Photo

HeLLBoiS → matassos

xalara!!an prolavoume pame :P ekana kai proponisi me ta chopstics...:tensai::tensai:
Oct 01 2009 11:49
Photo

valadorn → karkas

Hey physic freak(παντα με την καλη εννοια) μιας και ειχαμε προσφατα μια συζητηση για το σχεδιο τσεκαρε αυτο http://www.anime.gr/forums/photoplog/images/7798/medium/1_shadow1.jpg[/IMG] .Ελπιζω φυσικα σε comment!
Oct 01 2009 11:45
Photo

matassos → HeLLBoiS

xm psinese gia ramen? an k 8 xasoume poly wra na t fame!
Oct 01 2009 11:26
Photo

HeLLBoiS → matassos

8a perimenoume na sxolasei enas filos mas..an sxolasei nwris 8a eimaste ekei kata tis 7..aliiws...:P
Oct 01 2009 11:19
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Άα έτσι εξηγήται γιατί προς στιγμήν το Bleach thread είχε περισσότερο κόσμο απο ΟP και Naruto...:p
Oct 01 2009 11:06
Photo

Black Rock → The Tragic Prince

ηρεμία πάνω από όλα. ΗΡΕΜΙΑ! Σκέψου οτι θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα!
Oct 01 2009 11:05